Ἡ διάψευσις τῶν συκοφαντῶν γιὰ τὸ Φαρμακονήσι ἔρχεται ἀπὸ τὴν …θάλασσα!!!

Ἡ διάψευσις τῶν συκοφαντῶν γιὰ τὸ Φαρμακονήσι ἔρχεται ἀπὸ τὴν ...θάλασσα!!!4Γιὰ τὸ  μόνον ποὺ πράγματι λυπᾶμαι εἶναι γιὰ τὴν δημοσία συγγνώμη ποὺ χάρισε, δίχως δευτέρα σκέψιν, ὁ ἀρχηγὸς τοῦ λιμενικοῦ σώματος.Πράξις ποὺ οὐσιαστικῶς ἀκυρώνεται ἐὰν συνυπολογίσουμε τὶς ἤδη καταγεγραμμένες μαρτυρίες τῶν ναυαγῶν ἀπὸ ἐν τελῶς συστημικὰ μέσα ἐνημερώσεως, ὅπως ὁ ὀργανισμὸς τοῦ ΔΟΛου, γιὰ παράδειγμα, ἀλλὰ κυρίως ἀπὸ τὶς καταδύσεις κάποιων τολμηρῶν ἀνδρῶν τοῦ Λιμενικοῦ Σώματος, ποὺ ἀπέδειξαν πὼς ὅλα ὅσα εἰπώθηκαν ἦταν τοὐλάχιστον ΑΙΣΧΡΑ Ψεύδη!!!

Γιὰ τοῦ λόγου τὸ ἀληθὲς δύο στοιχεῖα. Τὸ ἕνα ἀφορᾷ στὶς ἔρευνες καὶ τὸ ἄλλο…

…Τὸ ἄλλο στὸ τέλος!!!
Γιὰ ὅσους ἔχουν ἀκόμη ἀμφιβολίες.

Φαρμακονήσι: Αποστολή τιμής του ΛΣ κλείνει τα στόματα των ανθελλήνων

 Ἡ διάψευσις τῶν συκοφαντῶν γιὰ τὸ Φαρμακονήσι ἔρχεται ἀπὸ τὴν ...θάλασσα!!!1

Ομάδα βατραχανθρώπων της ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε στο ναυάγιο και έφερε στην επιφάνεια όλα εκείνα τα στοιχεία που διαψεύδουν τους συκοφάντες της Ελλάδας και του ΛΣ/Ακτοφυλακής.

Με κίνδυνο της ζωής τους βατραχάνθρωποι του Λιμενικού Σώματος αποφάσισαν να κλείσουν μια και καλή τα στόματα όσων τολμούν σε κάθε ευκαιρία να αμφισβητούν τον ανθρωπισμό και τον επαγγελματισμό των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.

Τελευταίο κρούσμα των ανθελλήνων, που σε κάθε ευκαιρία περιμένουν στη γωνία για να στήσουν στον τοίχο την χώρα μας και τους πολίτες της, η πρόσφατη τραγωδία στο Φαρμακονήσι με τους δώδεκα νεκρούς λαθρομετανάστες. Δίχως κανένα στοιχείο και με γνώμονα το μίσος τους για την Ελλάδα, οι συνήθεις «ειδήμονες» έσπευσαν να κατηγορήσουν το Λιμενικό και τους γενναίους άνδρες του ότι ευθύνονται για την τραγωδία.

Σήμερα, σε μια αποστολή τιμής το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακροφυλακή εκτέλεσε μια από τις πλέον δύσκολες και επικίνδυνες υποβρύχιες επιχειρήσεις που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ με σκοπό να αποκαταστήσει την αλήθεια και την τιμή της χώρας μας και των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας.

Ομάδα βατραχανθρώπων της ΜΥΑ/ΛΣ καταδύθηκε σε βάθος 73 μέτρων όπου βρίσκεται το ναυάγιο και έφερε στο φως αδιάψευστα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ψέματα των συκοφαντών.

Οι άνδρες του Λιμενικού αφού εντόπισαν το ναυάγιο, καταδύθηκαν με συσκευές κλειστού κυκλώματος παρά τον κίνδυνο που υπάρχει σε τέτοια βάθη, έφτασαν στην σάπια βάρκα, έφεραν στην επιφάνεια τέσσερα πτώματα – δύο ενηλίκων και δύο παιδιών- και βιντεοσκόπησαν όλο το ναυάγιο, σύμφωνα με το defencenet.gr.

ÐÅÉÑÁÉÁÓ-Óôï ëéìÜíé ôïõ ÐåéñáéÜ Ýöèáóáí ïé ìåôáíÜóôåò ðïõ äéáóþèçêáí ìåôÜ ôï íáõÜãéï óôï ÖáñìáêïíÞóé.(EUROKINISSI-ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)

Από τις εικόνες που κατέγραψαν φαίνεται καθαρά ότι:

– Η πλώρη του σκάφους έχει αποκοπεί, όπως ακριβώς είχαν περιγράψει οι άνδρες του Λιμενικού/Ακτοφυλακής που εκτελούσαν την επιχείρηση ρυμούλκησης προς το Φαρμακονήσι.

-Το σκάφος είναι στραμμένο προς την πλευρά του Φαρμακονησίου, όπως ακριβώς είπαν οι άνδρες του ΛΣ/Ακτοφυλακή.

-Τα περισσότερα πτώματα είναι κλειδωμένα στο αμπάρι, μια συνήθης τακτική των Τούρκων δουλεμπόρων.

Κανένα πτώμα δεν φέρει τραύματα από σφαίρες, κάτι το οποίο οι υποστήριξαν κάποιοι από τους παράνομους μετανάστες.

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί με την ανέλκυση της βάρκας από τον βυθό. Το υλικό θα παραδοθεί στην ανακρίτρια που διεξάγει την σχετική ανάκριση, ενώ τα πτώματα οδηγήθηκαν για νεκροψία.

Συγχαρητήρια στον αρχηγό και την ομάδα του

Αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων ο εμπνευστής, ο αρχηγός της αποστολής και βέβαια όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Η Ελλάδα είναι τυχερή που έχει στις δυνάμεις της τέτοια παλικάρια που κάνουν τα πάντα για να κρατούν ψηλά την ελληνική σημαία, υπερασπιζόμενοι με αίσθημα υψηλής ευθύνης την πατρίδα και τα συμφέροντά της.

Σε πείσμα, όλων εκείνων των ανθελλήνων που επιχειρούν να ρίξουν λάσπη πάνω στις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας, οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που καθημερινά δίνουν τεράστιες μάχες για να κρατήσουν τη σημαία μας ψηλά.

πηγή

Καὶ γιὰ τοὺς ἀνεγκεφάλους, ποὺ ἐξακολουθοῦν νὰ ἔχουν ἀμφιβολίες, ἀναφορικῶς μὲ τὴν ἠθικὴ τῶν Λιμενικῶν, ἄς ῥίξουν μίαν ματιὰ καὶ σὲ αὐτό:
Ἡ διάψευσις τῶν συκοφαντῶν γιὰ τὸ Φαρμακονήσι ἔρχεται ἀπὸ τὴν ...θάλασσα!!!3

«Όταν φτάσεις στο σκάφος να καταστρέψεις και να ρίξεις στο νερό κάθε είδους χαρτί-έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητα σου. Ύστερα από 15 λεπτά θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Όταν εμφανιστεί το σκάφος της ελληνικής περιπόλου, άσε να σε προσεγγίσουν και στη συνέχεια κάνε μια τρύπα με ένα μαχαίρι σε έναν από τους αερόσακους του φουσκωτού τους, μόνο από την πίσω πλευρά του φουσκωτού.
Μην φοβηθείς οι Έλληνες θα σε σώσουν.

Δεν μπορούν να σε απελάσουν επιστρέφοντας σε στην τούρκικη παραλία απ` όπου και σε παρέλαβαν. Μην μιλήσεις καθόλου Αγγλικά.
Προσποιήσου ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως από την Αγγλική γλώσσα.

Επαναλάμβανε συνεχώς τη λέξη “ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ” και δώσε το όνομα ALI MOHAMED. Φρόντισε να καταστρέψεις αυτό το μήνυμα όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Δὲν ξέρω ἐὰν εἶναι ἀληθὲς τὸ παραπάνω ἔγγραφο, ἀλλὰ εἶναι πλέον δεδηλωμένον, κι ἀπὸ λιμενικούς, ἀλλὰ κυρίως ἀπὸ τοὺς ἰδίους τοὺς «δυστυχεῖς πρόσφυγες», πὼς ναί, ἀκριβῶς αὐτὲς τὶς ὁδηγίες ἔχουν…
Τὸ γιατί, εἶναι ἄλλη ὑπόθεσις…
Τὸ ποιοὶ χρηματοδοτοῦν αὐτὴν τὴν ἱστορία, εἶναι ἐπίσης ἄλλη ὑπόθεσις…
Τὸ πῶς μᾶς παρουσιάζονται ὅλες αὐτὲς οἱ ὀρδὲς τῶν «προσφύγων» ὡς πρόσφυγες, ἄν καὶ τελικῶς δὲν εἶναι τίποτα περισσότερο ἀπὸ θύματα τῶν γνωστῶν παγκοσμίων δουλεμπόρων, αὐτὸ νὰ τὸ ἀναζητήσετε σὲ ἄλλες πηγές…
Αὐτὸ ποὺ κάνω ἐγὼ σήμερα εἶναι νὰ καταγράψω τὸ γεγονός…
Ὄχι διότι θὰ παύσουν νὰ ὑπακούουν στοὺς ἀνθέλληνες «πνευματικούς» τους, ὅλοι αὐτοὶ ποὺ τὸ παίζουν διασῶστες τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους,  ἀλλὰ διότι ἕνα ἕνα τὰ «ἐπιχειρήματα» αὐτῶν ποὺ θέλουν νὰ παρουσιάσουν τοὺς Ἕλληνες ὡς νεογενοκτόνους, κατακρημνίζονται…
Ὄχι ἀπὸ ἐμέναν…
Ἀπὸ τὶς ἄτιμες τὶς ἀποδείξεις…
(Visited 59 times, 1 visits today)
Leave a Reply