Παγκοσμιοποίηση σημαίνει…

Παγκοσμιοποίηση σημαίνει να υπάρχουν σήμερα χώρες χωρίς δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ηλεκτρικού ρεύματος, όπου οι κάτοικοι θεωρούν φυσιολογικό να κόβουν τα κεφάλια των αντιπάλων τους και να παίζουν με αυτά ποδόσφαιρο…
Παραδόξως μέσα στην έρημο μπορούν να τραβούν video με κινητά τελευταίας τεχνολογίας και να ανεβάζουν στο internet τα συγκεκριμένα μαθήματα «πολιτισμού».
Εκεί που το σήμα 4G έφτασε πολύ πριν το πόσιμο νερό…
…η παράνοια βασιλεύει.

Αυτή η αλλοπρόσαλλη πραγματικότητα τις περισσότερες φορές προκαλείται από την επιβολή του χάους από την ίδια τη Νέα Τάξη κι άλλες φορές από την σκόπιμη αδιαφορία της Νέας Τάξης, σε σημεία του πλανήτη χωρίς πολιτικό κι οικονομικό ενδιαφέρον.
Αποτέλεσμα αυτής της αδιαφορίας είναι και πάλι να βασιλεύει το χάος.

Μην αμφιβάλλετε ότι στο ίδιο «επίπεδο» κατρακύλησαν και οι Έλληνες κατά τη διάρκεια του εμφυλίου που προκάλεσε η Νέα Τάξη῍..
…όταν αποφάσισαν να ξεφορτωθούν τους αντάρτες που χρησιμοποίησαν εναντίον των Γερμανών…
…χωρίς να τους δώσουν τα ανταλλάγματα εξουσίας και πλούτου που τους είχαν τάξει, για να παριστάνουν τους αντιστασιακούς.
Κάπως έτσι φέρθηκαν οι τοκογλύφοι και στους αντάρτες του 1821.
Τους απαξιώσαν και τους ξεφορτώθηκαν αμέσως μετά την επίτευξη των στόχων τους…
…κι έβαλαν στην εξουσία ανθρωπάκια και γυμνοσάλιαγκες που εκτελούσαν τις έξωθεν εντολές χωρίς δεύτερη κουβέντα και πάντα εναντίον των συμφερόντων του λαού.

Μέχρι σήμερα δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.
Μας κυβερνούν γενίτσαροι τοποτηρητές των ξένων συμφερόντων που η μόνη τους δουλειά είναι να παρεμβάλλονται μεταξύ της τσέπης μας και των ταμείων των ξένων τραπεζών ώστε να μην καταλαβαίνουμε ΠΟΙΟΣ ακριβώς μας ληστεύει….και ποιος αποφασίζει για τις ζωές μας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply