Ἔρχεται καὶ ἡ ἀπαγόρευσις χρήσεως τῶν καυσοξύλων.

Η Νέα Τάξη των τοκογλύφων και πετρελαιάδων Rothschild…
…αποφασίζει…
…κι εμείς οι δούλοι ..πρέπει να υπακούσουμε χωρίς αντίρρηση.

Με τσαμπουκά και πάντα με όπλο τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ψήφο…
…θα μας εξοντώσουν με κάθε δυνατό τρόπο.
Σκεφτείτε σε μία χώρα που είναι φτωχή, όπως η Βουλγαρία…
…τι τραγικές συνέπειες θα έχει αυτό το απάνθρωπο μέτρο.
Μετά έρχεται η σειρά μας.
«Εναρμόνιση» λέγεται η εκτέλεση εντολών που δίνουν οι σιωνιστές τοκογλύφοι.

«…Η Βουλγαρία στην προσπάθειά της να εναρμονισθεί με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προετοιμάζεται για την απαγόρευση από το 2016 την καύση ξύλου και άνθρακα για θέρμανση χώρων είτε με θερμάστρες είτε με τζάκια.
Μελλοντικά, ενδέχεται να επιτραπεί η χρησιμοποίηση ειδικών πλίνθων θέρμανσης με βιομάζα, σύμφωνα με το βουλγαρικό Νοβίνιτε.
Οι ειδικοί αναφέρουν ότι το μέτρο αυτό (ή καινοτομία) της ΕΕ, θα πλήξει κατά κύριο λόγο τις φτωχότερες χώρες, επειδή το κόστος της θέρμανσης προβλέπεται να αυξηθεί κατά περίπου 50 τοις εκατό.»

Σίγμα

Βουλγαρία: Από το 2016 απαγορεύονται σόμπες και τζάκια για θέρμανση

Η Βουλγαρία στην προσπάθειά της να εναρμονισθεί με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προετοιμάζεται για την απαγόρευση από το 2016 την καύση ξύλου  και άνθρακα για θέρμανση χώρων είτε με θερμάστρες είτε με τζάκια.
Μελλοντικά, ενδέχεται να επιτραπεί η χρησιμοποίηση ειδικών πλίνθων θέρμανσης με βιομάζα, σύμφωνα με το βουλγαρικό Νοβίνιτε.

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι το μέτρο αυτό (ή καινοτομία) της ΕΕ,  θα πλήξει κατά κύριο λόγο τις φτωχότερες χώρες, επειδή το κόστος της θέρμανσης προβλέπεται να αυξηθεί κατά περίπου 50 τοις εκατό.

Βαλκανικό Περισκόπιο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Ἀπαντῆστε

Ἡ ἠλεκτρονική σας διεύθυνση δὲν θὰ δημοσιευθεῖ. Τὰ ὑποχρεωτικὰ πεδία σημειώνονται μὲ *