Ἀποκαλύψεις ἐκ τοῦ …ἀσφαλοῦς!!!

Ἀποκαλύψεις ἐκ τοῦ ...ἀσφαλοῦς!!!Τα σωθικά μας είχαμε φάει μερικοί τον Δεκέμβρη του 2008 για να βγάζουμε στη φόρα τις μυστικές διασυνδέσεις των πρακτόρων του Soros, του Indymedia κλπ. Αλλά τα ΜΜΕ ήταν όλα στο κόλπο όπως και όλα τα κόμματα.
Ακόμα και αυτοί της ΝΔ, γνωρίζοντας ότι το θηρίο είχε ενεργοποιηθεί για να προκαλέσει την πτώση του Καραμανλή… είχαν σωπάσει μέχρι να ολοκληρωθεί το σχέδιο.
Οι Συριζαίοι, οι ΠΑΣΟΚΟΙ και οι Κομμουνιστές δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν τα μικρά παιδιά στις διαδηλώσεις, για να επισπεύσουν την επέλαση του ΔΝΤ, με το οποίο ήδη συνομιλούσε ο Γιωργάκης.
Η συνταγή των διαδηλώσεων, που ξεκινούσαν για ασήμαντες αφορμές, οι καταστροφές περιουσιών, με σκοπό να προκαλέσουν την επέμβαση των ΜΑΤ και να ενταθεί η οργή των πολιτών, που έβλεπαν τα μαγαζιά τους να καίγονται, από πράκτορες …επαναλήφθηκε αμέτρητες φορές και στην Αίγυπτο, και στην Κωνσταντινούπολη και στην Ουκρανία.
Μία εξοστρακισμένη σφαίρα, η ανέγερση του τζαμιού… κάθε αφορμή γίνεται πρόσχημα για να δικαιολογηθεί η καταστροφική οργή των πληρωμένων πρακτόρων, που παρίσταναν τους εξεγερμένους.

Το κτήνος επιδεικνύει τα δόντια του και δεν λογαριάζει το κόστος σε αίμα και σε χρήμα.
Μετά από ΕΞΙ (6) χρόνια (!!!) …μιλούν κάποιοι για την  σχέση της «αυθόρμητης» εκείνης επανάστασης, της γενιάς των 700 ευρώ (καλό!) με την δημιουργία του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
Εκ του ασφαλούς… και κατόπιν εορτής… οι αποκαλύψεις από Τράγκα και Παυλόπουλο.

 

Όλοι αυτοί που έμπαιναν στις πρεσβείες ΗΠΑ και ΙΣΡΑΗΛ με τα τέσσερα για να εξασφαλίσουν μέσω αυτών …την προσωπική τους προώθηση,  από τα ελληνόφωνα ΜΜΕ και να εξασφαλίσουν τα …χαρτζηλίκια τους, για να κάνοιυν τις πάπιες και να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

 

Ο Π. Παυλόπουλος αποκαλύπτει το παρασκήνιο της πτώσης Καραμανλή!

…Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος, από τους στενούς συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή επί πρωθυπουργίας του, αποκάλυψε στον Γιώργο Τράγκα όλο το παρασκήνιο των πιέσεων που ασκήθηκαν στον Έλληνα Πρωθυπουργό από τους Αμερικανούς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη» ο κ. Παυλόπουλος αναφέρθηκε τόσο στον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη όσο και στα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου από έναν αστυνομικό τον Δεκέμβριο του 2008. Αποκάλυψε επίσης ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν φοβήθηκε ούτε μία στιγμή όταν πληροφορήθηκε για το σχέδιο δολοφονίας του, ενώ εξέφρασε την απόλυτη συμφωνία του στην σιωπή του πρώην πρωθυπουργού.

«Ασκήθηκαν πολύ μεγάλες πιέσεις στην κυβέρνηση για τη συμφωνία με τον Πούτιν. Ειδικά ο Ματ Μπράιζα προειδοποιούσε πως ήταν έξω από τα συμφέροντα των ΗΠΑ ο αγωγός South Stream» τόνισε ο κ. Παυλόπουλος.

Επισήμανε ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν σκεφτόταν το πολιτικό κόστος, ούτε ακολουθούσε φιλορωσική πολιτική, όπως υποστήριζαν οι Αμερικανοί, αλλά εθνική πολιτική. «Είχε στο νου του μόνο το πώς θα διασφαλιστεί η Ελλάδα ως ενεργειακός κόμβος. Επιθυμούσε τη συμμετοχή μας και στους δύο αγωγούς» είπε ο κ. Παυλόπουλος και προσέθεσε: «Ο Κώστας Καραμανλής πέρασε αρκετές φορές το κόκκινο των άλλων, όχι όμως της χώρας».

Ο πρώην υπουργός κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση Παπανδρέου ότι κατεδάφισε το έργο της κυβέρνησης Καραμανλή στον ενεργειακό τομέα.

Όσον αφορά στα Δεκεμβριανά του 2008, ο κ. Παυλόπουλος, σημείωσε πως υπήρχαν πληροφορίες ότι τα γεγονότα δεν οφείλονταν ούτε στην πανελλήνια συγκίνηση από την δολοφονία του άτυχου μαθητή ούτε στα κόμματα ούτε στα συνδικάτα, αλλά σε άτομα που δρούσαν ανάμεσα στις συγκεντρώσεις.
Παρακολουθήστε όλα όσα είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος εδώ:…
 

πηγή

(Visited 40 times, 1 visits today)
One thought on “Ἀποκαλύψεις ἐκ τοῦ …ἀσφαλοῦς!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γιατί ὁ Τσίπρας προτείνει Παυλόπουλο; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply