Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»…

Κι έτσι οι Ουκρανοί επαναστάτησαν «αυθόρμητα», καθώς τους οργάνωναν Ισραηλινοί παραστρατιωτικοί και τα δίκτυα του Ισραηλίτη Soros. Για να υπάρχει πραγματικό πάθος στις διαδηλώσεις…
…αρκετές σφαίρες από Ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές σκ
ότωναν αστυνομικούς και διαδηλωτές ταυτόχρονα…
…ώστε να μην κάνει «κοιλιά» η μεγάλη παράσταση.
Κορυφαίο πρόσωπο σε γιγαντοαφίσα στο κέντρο της «επανάστασης» η Ισραηλίτισα φυλακισμένη Τιμοσένκο…
…και προτεινόμενος για αντικαταστάτης του Yanukovitch …ο πρώην boxer Ιαραηλίτης από το Κυργιστάν …Klitschko. 

Οι κατά παραγγελία «νεοναζί» νικητές της« επαναστάσεως»…
…τελικά παραδίδουν την διοίκηση της Ανατολικής Ουκρανίας σε δύο δισεκατομμυριούχους Ολιγάρχες..
. Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...1
…ο ένας εκ των οποίων έχει και Ισραηλινή υπηκοότητα και είναι ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ.
Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...2Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...3Υπεύθυνη για την «επανάσταση», από πλευράς ΗΠΑ, η Ισραηλίτισα Victoria Nuland, την οποία ακούσαμε να δίνει οδηγίες για τους ρόλους των «αυθόρμητα« επαναστατημένων πρακτόρων, που παρίσταναν τους Ουκρανούς. 

Φαντάζομαι ότι κανένας παπαροδημοσιοκάφρος…
…δεν θα προσέξει αυτές τις …ρατσιστικές συμπτώσεις…
…που αναστάτωσαν την Ουκρανία.

Οι Ουκρανοί, που νόμιζαν ότι θα έρθει κάθαρση …θα δουν, όπως κι εμείς, να έρχεται το τέλος τους.
Ο Βενιζέλος …έσπευσε σχεδόν πρώτος, παγκοσμίως, να αναγνωρίσει την κυβέρνηση των πρακτόρων…
…ώστε να δεχθεί τα συγχαρητήρια από το Αμερικανοεβραϊκό Συμβούλιο, που ήρθε για να ελέγξει την πρόοδο της δικής μας «αυθόρμητης» επαναστάσεως. Περισσότερα στοιχεία εδώ:

Σίγμα

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Η νέα κυβέρνηση των “νεοναζί” εγκαθιστά εβραϊκής καταγωγής πρωθυπουργό και κυβερνήτη με ισραηλινή υπηκοότητα

Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...4ΚΟ: Το 1997, ο Ζμπίγκνιου Μπρζεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών, τακτικός θαμώνας των συνεδριάσεων της Λέσχης Bilderberg και μόνιμο μέλος του CFR, στο γνωστό βιβλίο του «Η μεγάλη σκακιέρα. Η αμερικανική υπεροχή και οι γεωστρατηγικές της επιταγές» (“In the Grand Chessboard: American Primacy And Its Geostrategic Imperatives”) έγραφε: «Η Ρωσία χωρίς την Ουκρανία παύει να είναι αυτοκρατορία»… Σύμφωνα με τον ίδιο, η Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό την ηγεμονία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει δημιουργηθεί εναντίον της Ρωσίας και των θραυσμάτων της Ρωσίας. Η Ουκρανία είναι το δυτικό φυλάκιο για την αποτροπή της επαναδημιουργίας της Σοβιετικής Ένωσης.

Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...5
Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...6
Ο εβραϊκής καταγωγής υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι (Kohn)  διόρισε ως υφυπουργό Εξωτερικών για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις την εβραϊκής καταγωγής νεοσυντηρητική Victoria Nuland (Nudelman). Η επιλογή της Nuland, (στην φώτο με την Χίλαρι Κλίντον), η οποία είναι γνωστή για το περίφημο ‘F *** την ΕΕ’ σε τηλεφωνική της συνομιλία με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Κίεβο, ήταν εξ αρχής ο εβραϊκής καταγωγής πρώην Υπουργό Οικονομικών Arseniy Yatsenyuk (Αρσένι Γιατσένιουκ – στην φωτο με την Γιούλια Τιμοσένκο), ο οποίος είναι ο («μεταβατικός») πρωθυπουργός της κυβέρνησης που προέκυψε από το πραξικόπημα.

Ο Yatsenyu (άκρη δεξιά) με τον Τζον Κέρι

Ο Yatsenyu (άκρη δεξιά) με τον Τζον Κέρι

Τώρα η κυβέρνησης Yatsenyuk διορίζει κυβερνήτη του Dnepropetrovsk τον ολιγάρχη Igor Kolomoisky, ο οποίος έχει ισραηλινή υπηκοότητα. (Έχει διπλή υπηκοόητα).

Ο Kolomoisky, πρώην φίλος της Τιμοσένκο, είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος της Ουκρανίας, με περιουσία που υπολογίζεται σε 2,4 δισ. δολάρια. Είναι ιδιοκτήτης της τράπεζας Privat Bank του ομίλου Privat, η οποία έχει το  25%  των ουκρανικών καταθέσεων και μέσω αυτής γίνονται οι πληρωμές μισθών και συντάξεων πολύ μεγάλου μέρους του πληθυσμού.
Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...8
Στην φωτογραφία : ο Kolomoysky φαίνεται στα αριστερά, να κάνει πρόποση με βότκα με τον Ισραηλινό Αρχιραββίνο Yona Metzger στο κέντρο Χαμπάντ του Βερολίνου κατά την διάρκεια μιας διάσκεψης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου των Εβραϊκών Κοινοτήτων.
Νέος κυβερνήτης της περιφέρειας Donetsk είναι ένας άλλος ολιγάρχης, ο Sergey Taruta.
Την ίδια ώρα οι Εβραίοι της Ουκρανίας, δεν ανησυχούν για τους φερόμενους Ουκρανούς νεοναζί, αλλά θεωρούν πιο μεγάλη απειλή τους Ρώσους και τους υποστηρικτές του έκπτωτου Προέδρου Γιανουκόβιτς.
Όπως γράφει η Daily Beast :
Την Πέμπτη το βράδυ, λίγες ώρες πριν τα ρωσικά στρατεύματα ξεχυθούν στην ουκρανική επαρχία της Κριμαίας, άγνωστοι ζωγράφισαν με σπρέυ σβάστικες και έγραψαν «θάνατος στους Εβραίους» στην μοναδική συναγωγή στην πρωτεύουσα της Κριμαίας, την Συμφερούπολη. Τον περασμένο μήνα, μια άλλη συναγωγή στην ουκρανική πόλη Zaporizhiya δέχθηκε επίθεση από έναν όχλο που έριξε βόμβες μολότοφ κοντά στην είσοδο της συναγωγής. Τον Ιανουάριο, ένας δάσκαλος εβραϊκού σχολείου που ονομάζεται Hillel Wertheimer ξυλοκοπήθηκε ενώ επέστρεφε από την συναγωγή στο σπίτι του στο Κίεβο.
Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...9
Η Ουκρανία δεν ήταν ποτέ μια πολύ καλή χώρα για τους Εβραίους. Ο 19ος και οι αρχές του 20ου αιώνα σημαδεύτηκαν από πογκρόμ εναντίον εβραϊκών Κοινοτήτων. Υπό την σοβιετική κατοχή, πολλοί Εβραίοι που έμεναν στην Ουκρανία αντιμετώπισαν αντισημιτισμό από το κομμουνιστικό σύστημα. Πιο πρόσφατα, νεο- ναζιστικές ομάδες συμμετείχαν στη λαϊκή εξέγερση που ανέτρεψε τον πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς ανεμίζοντας μερικές φορές σβάστικες.
Παρ’ όλα αυτά, οι ηγέτες της μικρής εβραϊκής κοινότητας της Ουκρανίας (εκτιμάται ότι υπάρχουν μεταξύ 80.000 και 350.000 Εβραίοι στην Ουκρανία) δηλώνουν ότι ανησυχούν περισσότερο για τις αντισημιτικές επιθέσεις από τους Ρώσους και τους υποστηρικτές του Γιανουκόβιτς παρά για τους εθνικιστές που συγκεντρώθηκαν στο Κίεβο και σε άλλες πόλεις για να τον εκδιώξουν .
«Σε γενικές γραμμές, στην Ουκρανία δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες επιθέσεις και λιγότερες από ό, τι στη Δυτική Ευρώπη και την Ευρώπη συνολικά», λέει ο Joseph Zissels, πρόεδρος της ουκρανικής εβραϊκής κοινότητας γνωστής ως ‘Vaad’, σε μια τηλεφωνική συνέντευξη από το Κίεβο. Ο Zissels πρόσθεσε ότι είναι ασαφές ποιος είναι πίσω από αυτές τις επιθέσεις, αλλά υποψιάζεται ότι οι πρόσφατοι βανδαλισμοί των συναγωγών προέρχονται από ρωσικές ή φιλο- ρωσικές δυνάμεις.
Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...10
Ο Ραβίνος Dov Bleich Jacob, πρόεδρος της Εβραϊκής Ομοσπονδίας της Ουκρανίας, υπέγραψε μια επιστολή μαζί με άλλους θρησκευτικούς ηγέτες της Ουκρανίας απευθυνόμενος προς την Ρωσική Ομοσπονδία κάνοντας έκκληση για τον τερματισμό της επίθεσης εναντίον της Ουκρανίας.
Ο ραβίνος της συναγωγής Tamid στην Κριμαία που δέχτηκε επίθεση συμφώνησε. Ο ίδιος σε μια συνέντευξή του στους Times of Israel έκανε επείγουσα έκκληση στους Εβραίους σε όλο τον κόσμο να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς την Ουκρανία και να φωνάξουν κατά της εισβολής της Ρωσίας στη Κριμαία. «Είμαστε πολύ φτωχοί και εξαθλιωμένοι, αλλά δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα ελευθερίας», είπε ο Ραβίνος Michael Kapustin.
Ο ηγέτης των «ακραίων εθνικιστών» (και «νεοναζί») Ουκρανών του «Δεξιού Τομέα» (Pravy Sektor), σε συνάντησή του με τον Πρέσβη του Ισραήλ στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα, δήλωσε ότι θα πολεμήσει με κάθε τρόπο τον «αντισημιτισμό» και την «ξενοφοβία».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Υ.Γ.1. Από το spiro-spero … Διακριτικά-διακριτικά μην πέσει καμμιά σφαλιάρα…

Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...11Υ.Γ.2.

Αποκάλυψη-Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: Ισραηλινοί κομάντος υπό τις διαταγές νεοναζί στο Κίεβο!

Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...12Σας έχουμε επισημάνει από το spirospero.gr τον περίεργο ρόλο των ισχυρών του εβραϊκού λόμπι στην Ουκρανία και μάλιστα στο πλευρό των …Ναζί! Δείτε τώρα τι αποκαλύπτουν τα ίδια τα ΜΜΕ του Ισραήλ και μάλιστα όχι κάποιο τυχαίο αλλά το Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (JTI). Υπό τον τίτλο λοιπόν: «Στο Κίεβο, Ισραηλινός βετεράνος οδήγησε μια μονάδα σε οδομαχίες», το Εβραϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων JTA επιβεβαιώνει ότι στρατιώτες από την IDF συμμετείχαν στο κίνημα διαμαρτυρίας EuroMaidan υπό την άμεση διοίκηση του Νεοναζί κομματος Svoboda (Σβόμποντα). Το συγκεκριμένο κόμμα ακολουθεί τα χνάρια του συνεργάτη των Ναζί κατα την διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου Stepan Bandera.

Ο ηγέτης των «Μπλε Κράνων του Μαϊντάν» είναι ο Delta (δειτε παραπάνω φωτογραφία) «το πολεμικό όνομα του διοικητή μιας εβραϊκής δύναμης υπό την ηγεσία της πολιτοφυλακής που συμμετείχε στην ουκρανική επανάσταση». Ο Delta είναι βετεράνος της Givati, της διαβόητης ταξιαρχίας πεζικού, η οποία συμμετείχε σε πολλές επιχειρήσεις εναντίον της Γάζας, συμπεριλαμβανομένων και της Επιχείρηση Συμπαγές Μολύβι κατά την περίοδο 2008-2009.

Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»...13

Η Givati ήταν υπεύθυνη για τις σφαγές στη γειτονιά Τελ ελ – Χάουα της Γάζας.

Σύμφωνα με την έκθεση του JTA, ο Delta ήταν επικεφαλής μιας δύναμης 40 ανδρών και γυναικών, συμπεριλαμβανομένων αρκετών πρώην βετεράνων της IDF. Στο EuroMaidan, ο Delta εφάρμοζε τις τακτικές που χρησιμοποίησε και εναντίον των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Η μονάδα οδομαχίων της Maidan υπό τις διαταγές του Delta είχε εμπλακεί στην αντιμετώπιση των κυβερνητικών δυνάμεων. Δεν είναι σαφές από τις εκθέσεις αν η μονάδα της EuroMaidan συνεργαζόταν με τα κεντρικά της IDF στο Ισραήλ.
Τα «Μπλε Κράνη» ειναι μια μονάδα που περιλαμβάνει 35 άνδρες και γυναίκες που δεν είναι Εβραίοι, και οι οποίοι διοικούνται από πέντε πρώην Ισραηλινούς στρατιώτες , δήλωσε ο Delta, ένας ορθόδοξος Εβραίος, που σύντομα θα κλείσει τα 40.
Ο Delta, ο οποίος μετανάστευσε στο Ισραήλ το 1990 , επέστρεψε στην Ουκρανία πριν από μερικά χρόνια … Λέει εντάχθηκε στο κίνημα διαμαρτυρίας ως εθελοντής στις 30 Νοεμβρίου, αφου ειδε τη βία που άσκησαν οι κυβερνητικές δυνάμεις κατά των διαδηλωτών.

«Είδα άοπλους πολίτες χωρίς κανένα στρατιωτικό υπόβαθρο να δέχονται επίθεση απο «μια καλολαδωμένη στρατιωτική μηχανή», και έγινα έξω φρενών» τόνισε ο Delta στο πρακτορείο JTA. «Αμέσως, εκείνη τη στιγμή άρχισα να τους υποστηρίζω, και να αγωνίζομαι με τον τρόπο που έμαθα, μέσα από τεχνικές πολέμου. Οι άνθρωποι ακολούθησαν, και εγώ βρέθηκα επικεφαλής μιας διμοιρίας νέων ανδρών. Παιδιά, βασικά».

Οι άλλοι πρώην IDF εντάχθηκαν στα «Μπλε Κράνη» αργότερα, αφού άκουσαν οτι ο Delta τους καθοδηγει.
Η πικρή ειρωνεία ειναι οτι ο Delta, ο διοικητής της μονάδας πολιτοφυλακής της IDF έπαιρνε τις εντολές του απευθείας από το νεο- ναζιστικό κόμμα Svoboda.

Ως αρχηγός της διμοιρίας, ο Delta λέει ότι παίρνει εντολές από ακτιβιστές που συνδέονται με το Svoboda, ενα υπερ- εθνικιστικό [ Νεοναζί ] κόμμα που έχει συχνά κατηγορηθεί για αντισημιτισμό και τα μέλη των οποίων λέγεται οτι εχουν θέσεις κλειδί στη διοργάνωση των διαδηλώσεων της αντιπολίτευσης.

«Δεν ανήκω [ στο Svoboda ], αλλά παίρνω εντολές από την ομάδα τους. Ξέρουν ότι είμαι Ισραηλινός , εβραϊκής καταγωγής και πρώην στρατιώτης της IDF. Με αποκαλούν αδελφό τους. Αυτα που λένε για το Svoboda είναι υπερβολικά, και αυτο το ξέρω. Δεν τους αρέσει επειδή είναι ασυνεπής και όχι λόγω του αντισημιτισμού».

Ούτε η Ισραηλινή κυβέρνηση, ούτε τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης έχουν εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με το γεγονός ότι οι διαδηλώσεις της EuroMaidan οδηγούνται από Νεο-ναζί .

Με το σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης αποτελούμενης από νεοναζί, η εβραϊκή κοινότητα στο Κίεβο απειλείται. Η κοινότητα αυτή περιγράφεται ως «μία από τις πιο ζωντανές εβραϊκές κοινότητες στον κόσμο, με δεκάδες εβραϊκές οργανώσεις και ιδρύματα». Ένα σημαντικό μέρος αυτής της κοινότητας αποτελείται από τα μέλη της οικογένειας των επιζώντων του Ολοκαυτώματος. «Τρία εκατομμύρια Ουκρανοί δολοφονήθηκαν από τους Ναζί κατά τη διάρκεια της κατοχής της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων και 900.000 Εβραίοι».

Παράδοξα, η μονάδα «Μπλε Κράνη» της IDF στο EuroMaidan υπήρξε «αντικείμενο θαυμασμού» από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με τον Ariel Cohen από το Heritage Foundation με έδρα την Ουάσιγκτον: «Η θέση του Svoboda στην επανάσταση δεν είναι μυστικό». Η συμμετοχή των Ισραηλινών στρατιωτών υπό τις εντολές του Νεοναζί Svoboda δεν φαίνεται να είναι ένα αντικείμενο ανησυχίας

Η Μόσχα δήλωσε ότι ανησυχεί για τις αντισημιτικές δηλώσεις από ριζοσπαστικές ομάδες στην Ουκρανία. Αλλα ο Delta λέει οτι το Κρεμλίνο χρησιμοποιεί το χαρτί του αντισημιτισμού για την απονομιμοποίηση της ουκρανικής επανάστασης, που ζητά την αποστασιοποίηση της Ουκρανίας από τη Ρωσική επιρροή.

«Είναι μ…κίες! Ποτέ δεν είδα καμία έκφραση αντισημιτισμού κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, καθώς και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου ήταν ένας από τους λόγους που εντάχθηκα στο κίνημα. Προσπαθούμε να δείξουμε ότι οι Εβραίοι νοιάζονται», είπε .

Σπύρο-Σπέρο

(Visited 170 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Κι ἔτσι οἱ Οὐκρανοὶ ἐπανεστάτησαν «αυθόρμητα»…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τόν φασισμό πολεμοῦν οἱ Οὐκρανοί; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Χωρὶς ξένους μισθοφόρους, «ἐμφύλιος» δὲν ξεκινᾶ!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply