Μετὰ τὴν Οὐκρανία στὸ στόχαστρο τῶν τοκογλύφων ἡ ῥωσσικὴ οἰκονομία!

Κι ακούω στο μεγάλο κανάλι, τις πατσαβούρες των ξένων τοκογλύφων… να ειρωνεύονται τις κυρώσεις του Ομπάμα, επειδή ΔΕΝ συμπεριέλαβαν τα υψηλόβαθμα στελέχη των εταιριών ROSNEFT και GASPROM. Δεν ζήτησαν να επιβληθούν κυρώσεις σε άλλες «Ρωσσικές» εταιρίες όπως αυτές του Αμπράμοβιτς, του Προχόροφ, του Χοντορκόφσκι κλπ.
Μόνον για τις ROSNEFT και GASPROM προβλέπονται κυρώσεις, όπως κλείδωμα καταθετικών λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων. Κι επειδή ξέρουμε ότι ΟΥΤΕ συλλαβή, κι ούτε ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ δεν τους ξεφεύγει αν δεν προωθεί την ατζέντα, όπως υπαγορεύεται από τα αφεντικά τους …ψάχνουμε και βρίσκουμε από που προέρχεται η συγκεκριμένη γραμμή. 

Το Reuters των Rothshcild, εμμέσως πλην σαφώς, δίνει εντολή στους Ευρωπαίους γενίτσαρους, να φροντίσουν να τιμωρηθούν ΜΟΝΟ οι συγκεκριμένες εταιρείες και όχι φυσικά αυτές που ελέγχουν οι σιωνιστές, που παριστάνουν τους …Ρώσσους ολιγάρχες. (βλέπε Rusal των Rothschild-Glencore)
Kι επειδή ξέρουμε ότι η GASPROM ΔΕΝ έχει περάσει στα χέρια των σιωνιστών, αλλά βρίσκεται υπό τον έλεγχο του Ρωσσικού κράτους …τρέχουμε να εντοπίσουμε τι τρέχει με την Rosneft που «πρέπει» επίσης να υποστεί κυρώσεις.
Και φυσικά …είναι κι αυτή άλλη μία εταιρεία-κολοσσός που βρίσκεται ΕΠΙΣΗΣ υπό τον έλεγχο του Ρωδσικού κράτους. Η πετρελαϊκή Rosneft, που δεν έπεσε στα νύχια των σιωνιστών τοκογλύφων, έχει ετήσια ακαθάριστα έσοδα 100 ΔΙΣ δολάρια, ενώ η Gasprom 153 ΔΙΣ δολάρια. Απασχολούν μαζί περίπου 500.000 ανθρώπους και τα καθαρά ετήσια κέρδη των δύο κρατικών εταιριών φτάνουν τα 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια! Οι σιωνιστές έχουν λυσσάξει με την επιμονή του Πούτιν να διατηρεί αυτούς τους δύο κολοσσούς υπό κρατικό έλεγχο.

Αντίθετα στην Ελλάδα οι ξένοι ελληνόφωνοι προδότες που μας κυβερνούν ξεπούλησαν όλες τις κερδοφόρες δημόσιες εταιρείες διότι δήθεν το κράτος δεν είναι καλός επιχειρηματίας. Κι αντί να βάλουμε φυλακή τους μαφιόζους που κυβερνούν και ξεπουλούν τη δική μας περιουσία…
…τους επιτρέπουμε να εποπτεύουν και να αποφασίζουν αυτοί που θα χαρίσουν τις κρατικές εταιρείες και την δημόσια περιουσία.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Μετὰ τὴν Οὐκρανία στὸ στόχαστρο τῶν τοκογλύφων ἡ ῥωσσικὴ οἰκονομία!

Leave a Reply