Μεταβιβάζουμε τὸ ἀκινητό μας στὴν τράπεζα καὶ καθαρίζουμε πληρώνοντας …ἐνοίκιο!!!

Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα είναι πολύ υψηλό…
Κι έτσι αποφάσισαν να μας αρπάξουν τα σπίτια, ώστε οι επόμενες γενιές να θεωρούν αυτονόητο ότι τα σπίτια τα νοικιάζουν και δεν τα αγοράζουν, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η επόμενη γενιά θα νοικιάζει το σπίτι της από τους τοκογλύφους ή από τα γεράκια, όπως ο Soros.

Μην ξεχνάτε ότι οι Rothshchild και οι Illuminati έχουν στοχοποιήσει την ατομική περιουσία από τα τέλη του 1700.
Η υποδούλωση της ανθρωπότητας ξεκινάει από την αφαίρεση της ιδιοκτησίας.
Οι Rothschild έφτιαξαν και «φυλές» ανθρώπων, που πολεμούν για λογαριασμό τους, προκειμένου να υλοποιηθούν τα αρρωστημένα τους σχέδια.
Μασόνοι, Σιωνιστές, Φιλελεύθεροι και Κομμουνιστές δουλεύουν για την επίτευξη του ίδιου σκοπού, ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες.
Αφαιρέστε από τον άνθρωπο την δική του στέγη, τα μετρητά και την δυνατότητα να καλλιεργεί τα δικά του τρόφιμα …κι έχετε τον απόλυτο σκλάβο.
Το δικαίωμα στην ζωή και στόν θάνατό του θα περάσουν στα χέρια των ισχυρών, που θα έχουν στην κατοχή τους όλον τον πλούτο και όλα τα όπλα του κόσμου, για να διατηρήσουν την παντοδυναμία τους.

Σύμφωνα με τη νέα επινόηση της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Τράπεζας της «Ελλάδος»… οι κάτοχοι στεγαστικών δανείων θα μπορούν να μεταβιβάζουν το ακίνητό τους στην τράπεζα και αντί δόσεως θα πληρώνουν ενοίκιο.
Εννοείται ότι αν καθυστερήσουν ένα ενοίκιο …με συνοπτικές διαδικασίες θα πετάγονται στον δρόμο.
Για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (Παπαχελάς-ΕΛΙΑΜΕΠ-Soros) και χάρη θα μας κάνουν οι τοκογλύφοι με αυτό το κόλπο.
Κι επειδή δεν ντρέπονται καθόλου μας …ενημερώνουν ότι αφού οι ενοικιαστές μεταβιβάσουν το ακίνητό τους στην Τράπεζα, λόγω …αδυναμίας πληρωμής των δόσεων (δηλαδή κατάσχεση), μετά από πέντε (5) χρόνια θα έχουν το δικαίωμα να το επαναγοράσουν!!!
Καλό ακούγεται …αλλά αν σκεφτεί κάποιος λογικά…
Με ΤΙ λεφτά ρε λαμόγια θα αγοράσουν ένα ακίνητο, του οποίου δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τις δόσεις ή το ενοίκιο;
Με ΤΙ λεφτά έστω θα πληρώσουν το ενοίκιο, όταν οι ίδιοι τοκογλύφοι νομοθετούν την φορολόγηση των πολιτών και τους έχουν ταράξει στην λεηλασία, τάχα μου για να πληρώνονται εικονικά δάνεια και εικονικές προμήθειες;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply