Μά… Μᾶς ἔχουν ἤδη «τσιπάρει»…!!!

Πολλοί ανησυχούσαν για το barcode με τα εξάρια, που θα έμπαινει επάνω στην Κάρτα του Πολίτη…
Μάλλον θα πρέπει να χαλαρώσουν.
Το σύστημα δεν καίγεται για τα εξάρια… Μάλλον μας αποπροσανατολίζει…
Θέλει μόνον τον απόλυτο έλεγχο.
Για αυτό  υπάρχει ΗΔΗ ένα …χάραγμα, μοναδικό για τον καθένα μας, που είναι ο ΑΦΜ.

Όλες οι διοικητικές και οικονομικές πράξεις θα πρέπει σύντομα να συμπεριλαμβάνουν τον ΑΦΜ, οπότε πολύ εύκολα το κράτος θα γνωρίζει πότε αγοράσαμε λουκάνικα, πότε πήγαμε σε αφροδισιολόγο, πότε πληρώσαμε κλήση για παράνομο παρκάρισμα, πότε μπήκαμε σε ιστοσελίδα με μαστίγια, πότε εξοφλήσαμε τον λογαριασμό ΔΕΗ και μέσω των κινητών θα ξέρουν ποιους δρόμους χρησιμοποιούμε τις εργάσιμες μέρες και που συχνάζουμε κατά τις αργίες ή τα απογεύματα. 

Μέσω αυτού του προφίλ συναλλαγών και συνηθειών, που θα μπορούν εύκολα να αποκτήσουν… θα μας κατατάξουν σε βαθμίδες πίστεως στο σύστημα, σε βαθμίδες φερεγγυότητας απέναντι στους τοκογλύφους, ενώ θα μπορούν να ξέρουν με λεπτομέρεια… τις διατροφικές μας συνήθειες ή ακόμα και τα πιο ασήμαντα ερωτικά βίτσια.

Αν κάποιος καταστεί επικίνδυνος και χρειάζεται να τον θάψουν κάτω από ένα βουνό λάσπης… οι «αδιάφθοροι», οι συγχωριανοί και οι «θεούσες» της Δικαιοσύνης, θα μπορούν να φροντίζουν για διαρροές «υλικού» στα λαμόγια της δημοσιογραφίας.
Τα είδαμε άλλωστε και παλιότερα και με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Εννοείται ότι από τα χιλιάδες αντισυνταγματικά νομοθετήματα που ψηφίζονται καθημερινά, από την συμμορία της κυβερνήσεως,  ο επερχόμενος ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
Αντιθέτως με διάφορα προσχήματα θα …προστεθούν ΝΕΕΣ αλυσίδες στα πόδια μας και ΝΕΕΣ θηλιές στον λαιμό μας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Μά… Μᾶς ἔχουν ἤδη «τσιπάρει»…!!!

Leave a Reply