Γιὰ νὰ ἐλέγχονται ΟΛΟΙ …μαντρώνονται ἀπὸ νωρίς.

Το σύστημα μαντρώνει τον κοσμάκη στα δήθεν ιδεολογικά «μαγαζάκια» του από νωρίς.
Όταν ακόμα βασιλεύει η άγνοια στο μυαλό των νέων.
Κι επειδή ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟ μπορεί κάποιος να ασπαστεί την σαπίλα των πανεπιστημίων, των καθηγητών και των κομμάτων όσοι ΔΕΝ ενταχθούν στους πολύχρωμους βόθρους, ΔΕΝ μπορούν να …περάσουν τα μαθήματα, ΔΕΝ βρίσκουν σημειώσεις, ΔΕΝ μαθαίνουν τα θέματα SOS.


Οι καθηγητές ξεπληρώνουν την καριέρα, που τους εξασφαλίζουν τα κόμματα, εκβιάζοντας τους νέους φοιτητές σε συνεργασία, με τους επαγγελματίες και πάμπλουτους φοιτητοπατέρες.
Η καριέρα των φοιτητοπατέρων είναι ανθόσπαρτη.
Βρίσκουν δουλειές, θέσεις στα ψηφοδέλτια των κομμάτων και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι όλα αυτά οι νεοεισαχθέντες στα Πανεπιστήμια, λόγω άγνοιας, τα θεωρούν …λογικά και αυτονόητα.
Κι αν το σύστημα ή το ΔΝΤ χρειαστεί άμυαλους νέους. που θα βάλουν μπροστά τα στήθη τους. για να πετύχει κάποια «αυθόρμητη» …ανατροπή, οι φοιτητοπατέρες, οι συνδικαλιστές και οι καθηγητάδες ξέρουν πως να κατεβάζουν τα γυμνασμένα πρόβατα στους δρόμους.
Η άγνοια και η ορμητικότητα των νέων είναι τα εργαλεία του συστήματος, μέσω των οποίων τους καθιστά μαχητές, όπου τους χρειάζεται με την κατάλληλη προπαγάνδα και τις κατάλληλες προβοκάτσιες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply