Οἱ …δωρεὰν προεκλογικὲς ἐκστρατεῖες τῶν ὑποψηφίων.

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής, η Δούρου,  (προσοχή εδώ!) δήλωσε ότι δεν ξόδεψε ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ευρώ για την προεκλογική της εκστρατεία κι ότι ΔΕΝ έλαβε χορηγία από κανέναν μέχρι σήμερα! 
Μόνο ένας μουσαμάς, που βλέπουμε στη φωτογραφία, μπορεί να κόστισε 600 ευρώ, .χωρίς να βάλουμε έξοδα φωτογράφισης σε στούντιο, γραφίστα, μεταλλικούς σκελετούς, μεροκάματα για την ανάρτηση, άδειες (;;;) κλπ. 

Αλλά όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ χρειάζεται να ανησυχεί ΟΥΤΕ από την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη της ΔΗΜΑΡ και των συγχωριανών…
ΟΥΤΕ φυσικά από τους αποβλακωμένους ψηφοφόρους της, που περιμένουν την «επανάσταση», την «διαφάνεια» και ….100.000 διορισμούς!!!!!!!

Το ό,τι έχει γεμίσει κάθε κολώνα της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, κάθε τοίχος και κάθε φανάρι με αφίσες της, ήταν …τυχαίο και …δωράκι από το …σύμπαν!!!

Ρωτάει ο Σγουρός:
«….
…«1) Πόσο κόστισε τελικά αυτή η προεκλογική της καμπάνια; Κόστισε μηδέν ευρώ, όπως μας λέει στα επίσημα στοιχεία, ή κόστισε κάτι παραπάνω;

2) Πού βρήκε τα χρήματα να κάνει όλη αυτή την προεκλογική δραστηριότητα;
3) Γιατί δεν έχει δηλώσει κανένα έσοδο και καμία δαπάνη όπως προβλέπει η εκλογική νομοθεσία;
4) Αφού δεν έχει δηλώσει κανένα έσοδο και καμία δαπάνη, ποιος της κάνει «δώρο» την προεκλογική καμπάνια;
5) Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας για την αφισορύπανση που είναι 100 χιλιάδες ευρώ;
6) Ποιος θα πληρώσει το πρόστιμο για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας για τη μη ανάρτηση εσόδων και δαπανών στη Διαφάνεια;»…»

Εξίσου και χειρότερη στην ρύπανση με αφισοκολλήσεις είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Κι εκεί …η «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη δεν ακουμπάει να ψάξει από που βρήκαν τόσα χρήματα για ένα κόμμα Μοσαντ-ένιο, που δεν έχει πόρους και χρηματοδοτήσεις αφού, δεν έχει μπει ποτέ στη Βουλή
.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply