Ὁ ΣΔΟΕ κυνηγᾶ συστηματικὰ ὅσους …ἐνοχλοῦν τὰ σχέδια τῆς Νέας Τάξεως.

Ένας ακόμα …γητευτής των ανθρώπων, που χρησιμοποίησε την θεματολογία και την ορολογία όσων αντιστέκονται στην Νέα Τάξη και τους Τοκογλύφους, για να υφαρπάξει τις ψήφους και την ενέργεια αγνών ανθρώπων και να μετατρέψει την πολιτική του δύναμη σε προσωπικό πλούτο.

Τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, αλλά επειδή το σύστημα έχει άλλα σχέδια, ετοιμάζονται να τον …αποδομήσουν ώστε τα …πρόβατα, που είχε κλέψει από τα άλλα μαντριά, να επιστρέψουν από εκεί που έφυγαν.

Κότερα κι ελικόπτερα  κι ακίνητα σε …offshore…
Τι είχες Γιάννη ; Τι είχα πάντα…

Σίγμα

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ… πολιτικός αρχηγός

Στο μικροσκόπιο η ενοικίαση ακινήτου από offshore εταιρία την οποία εκπροσωπεί το δεξί χέρι γνωστού εφοπλιστή. Οι δαιδαλώδεις διαδρομές του χρήματος, ο συναγερμός και η εκτεταμένη έρευνα, που εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» αλλά θα πάει μέχρι τέλους

Πολυτελή ακίνητα απλησίαστα για τους κοινούς θνητούς, κρυμμένα πίσω από offshore εταιρίες, συμβόλαια μεταξύ ισχυρών, πακτωλός χρημάτων, αχυράνθρωποι και στο βάθος του τούνελ ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ηγέτης αντιμνημονιακού κόμματος. Η νέα έρευνα του ΣΔΟΕ που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, εξελίσσεται σε «καυτή πατάτα» στα χέρια των ελεγκτών, καθώς έχει σκοντάψει σε ισχυρά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα της χώρας, ωστόσο οι επιτελείς στο κτίριο της οδού Πειραιώς, δηλώνουν αποφασισμένοι να την συνεχίσουν όποιον κι αν αγγίζει. Η έρευνα είχε ξεκινήσει με εισαγγελική παραγγελία και με άλλο αντικείμενο, ωστόσο στη συνέχεια και όσο προχωρούσε η διασταύρωση στοιχείων για το πόθεν έσχες, αποκαλύφθηκε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός αρχηγός νοικιάζει υπερπολυτελές ακίνητο από offshore εταιρία. Εκτός από το ζήτημα που τίθεται για το αν το νόμιμο είναι και ηθικό για έναν αρχηγό κόμματος που επέλεξε την οδό των υπεράκτιων εταιριών, οι οποίες βρίσκονται στο στόχαστρο για εκτεταμένη φοροδιαφυγή, η συμφωνία ενοικίασης έκρυβε και ένα άλλο μυστικό. Το όνομα Γέωργιος-Αλέξανδρος Α. (τα πλήρη στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση των «Παραπολιτικών» και θα αποκαλυφθούν όταν προχωρήσει η έρευνα) που εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρίας. Αμέσως στους φοροελεγκτικούς μηχανισμούς όλων των βαθμίδων, σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για όνομα στο οποίο έχουν «σκοντάψει» δεκάδες φορές. Μέχρι τώρα έχει αποκαλυφθεί ότι ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται να εκπροσωπεί 158 υπεράκτιες εταιρίες γνωστού εφοπλιστή. Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσπαθούν τώρα να ξετυλίξουν το κουβάρι ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως η σχέση του πολιτικού με τον εφοπλιστή πίσω από τον οποίο αναζητούν εδώ και καιρό ίχνη πολιτικού χρήματος, καθώς στο παρελθόν είχε συνεργαστεί και με άλλο πολιτικό πρόσωπο στις αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΡΕΥΝΑ. Αθόρυβα, πίσω από τις κλειστές πόρτες των φοροελεγκτικών αρχών του υπουργείου Οικονομικών, οι «καυτοί» φάκελοι που αφορούν τις offshore εταιρίες του εν λόγω εφοπλιστή -ιδιοκτήτριες ακινήτων επί Ελληνικού εδάφους, βρίσκονται τους τελευταίους μήνες στο μικροσκόπιο των ελεγκτών. Η εκτεταμένη έρευνα ξεκίνησε για να διαπιστωθεί αν οι δεκάδες αυτές εξωχώριες εταιρίες με έδρα κυρίως την Κύπρο πληρώνουν τους προβλεπόμενους φόρους στο Ελληνικό Δημόσιο που πλέον αντιστοιχούν στο 15% της αντικειμενικής αξίας του κάθε ακινήτου. Επίσης ελέγχεται αν έχουν πληρωθεί τα προηγούμενα χρόνια το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων και ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας για τα επίμαχα περιουσιακά στοιχεία. Ο μεγάλος αριθμός όμως offshore εταιριών που ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματία και έχουν σχεδόν στο σύνολό τους τον ίδιο εκπρόσωπο στην Ελλάδα, τον Γεώργιο- Αλέξανδρο Α. κίνησε τις υποψίες των αρχών που ερευνούν παράλληλα το ιδιοκτησιακός καθεστώς, επιχειρώντας να ακολουθήσουν τα ίχνη του χρήματος. Πίσω από τις 158 εταιρίες κρύβονται ισάριθμα ακίνητα, σε όλες τις ακριβές περιοχές της χώρας από την Αθήνα και την Αράχωβα, μέχρι τα κοσμοπολίτικα νησιά, που η αξία τους αντιστοιχεί σε ιλιγγιώδη ποσά. Οι αρχές ερευνούν τις δαιδαλώδεις διαδρομές χρημάτων και ακινήτων που περνούν από εταιρία σε εταιρία σε μικρά χρονικά διαστήματα με σκοπό, όπως εκτιμούν οι ελεγκτές, να σβήνονται τα ίχνη και να «θολώνει» η εικόνα για τους πραγματικούς ιδιοκτήτες. Η πρώτη offshore του επιχειρηματία ήρθε στο φως πριν από χρόνια με αφορμή ακίνητο πρώην υπουργού στην καρδιά της Αθήνας. Τα νέα στοιχεία που έχει πλέον στα χέρια του το ΣΔΟΕ περιπλέκουν την έρευνα καθώς αποκαλύπτουν δοσοληψίες ενός ακόμα πολιτικού προσώπου και μάλιστα αρχηγού κόμματος με τον ίδιο πανίσχυρο εφοπλιστή.

Οι μπελάδες που αρχίζουν και οι επιθέσεις

Το τελευταίο διάστημα ο ελεγχόμενος πολιτικός αρχηγός -το κόμμα του οποίου μέτρησε σημαντικές απώλειες στις Ευρωεκλογές και αντιμετωπίζει ήδη πολλά εσωκομματικά προβλήματα- έχει κηρύξει «πόλεμο» στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, προκαλώντας ερωτήματα για την αιτία των επιθέσεων. Η σημερινή αποκάλυψη των «Παραπολιτικών» δείχνει ότι νιώθει την καυτή ανάσα του ελέγχου για την ενοικίαση του ακινήτου από την offshore την οποία εκπροσωπεί ο ίδιος άνθρωπος που εμφανίζεται στις δεκάδες υπεράκτιες εταιρίες του εφοπλιστή. Οπότε οι πραγματικοί μπελάδες μόλις άρχισαν για το πολιτικό που συνηθίζει να ανεβάζει τους τόνους και φιλοδοξούσε να αλλάξει τη μοίρα της χώρας, σώζοντας της από τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας. Στο ΣΔΟΕ πάντως δεν προβληματίζονται από τις επιθέσεις που εξαπολύει ο πρόεδρος με κάθε ευκαιρία, γραπτώς ή από τηλεοράσεως, και συνιστούν «υπομονή μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας» για την οποία όπως φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που έχουν χάσει τον ύπνο τους.

πηγή

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὁ ΣΔΟΕ κυνηγᾶ συστηματικὰ ὅσους …ἐνοχλοῦν τὰ σχέδια τῆς Νέας Τάξεως.

Leave a Reply