Τὸ μεγάλο κόλπο. Ἤ θὰ ξυπνήσουμε ἤ θὰ πεθάνουμε!

Τα «ελληνικά» κόμματα έχουν αναλάβει να τροφοδοτύν και να καθοδηγούν το μίσος και την οργή ΚΑΙ των μεταναστών ενάντια στους Έλληνες πολίτες, ώστε τα αφεντικά τους, οι Σιωνιστές, να συνεχίζουν ανενόχλητοι να ισοπεδώνουν και να ληστεύουν τις χώρες τους.

Τα τσιράκια του Σόρος, τους συγκεντρώνουν σε αντιρατσιστικές πορείες, φυτεύοντας στον κεφάλι των απεγνωσμένων μεταναστών, ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και άρα αξίζουν να τους ληστέψει ή και να τους σκοτώσει κάποιος.

Τὸ μεγάλο κόλπο. Ἤ θὰ ξυπνήσουμε ἤ θὰ πεθάνουμε!5 Αντίθετα οι πράκτορες – αντιρατσιστές κρατούν έξω από το κάδρο τα αφεντικά τους και στρέφουν τους μετανάστες εναντίον των ανυπεράσπιστων Ελληνών, που ήδη τα έχουν χαμένα από την επίθεση που δέχονται από το επίσημο κράτος.

Τρομοκρατία σε όλα τα επίπεδα.
Από τον λογαριασμό της ΔΕΗ, από την τιμή του πετρελαίου θερμάνσεως, από την εγκληματικότητα  κι επιπλέον να στρέφουν τους ξένους εναντίον των πολιτών κι όχι εναντίον αυτών που ληστεύουν κι αυτούς κι εμάς.

Δεν τους στέλνουν έξω από τις γνωστές πρεσβείες, δεν τους στέλνιουν στο Κολωνάκι αλλά στις λαϊκές γειτονιές, προκειμένου ο τρόμος που προκαλούν οι εξοργισμένοι μετανάστες να αποσβέσει την οργή των ντόπιων, που θα ήθελαν να κινηθούν ενάντια στην εξουσία.

Μία τεράστια παράσταση με ηθοποιούς τα ίδια τα θύματα των τοκογλύφων, που οδηγούνται σε αλληλοσπαραγμό.
Οι τοκογλύφοι χρηματοδοτούν και πυροδοτούν εμφυλίους στις χώρες όπου έχουν εγκατασταθεί, με σκοπό την ληστεία.
Όπως κάνουν στην Αφρική εδώ και δεκαετίες, έτσι και στο ΙΡΑΚ και στο Αφγανιστάν, από τότε που τους έφεραν την «δημοκρατία» των τοκογλύφων, των εμπόρων ναρκωτικών και των πετρελαιάδων, καθημερινά οι ντόπιοι αλλησκοτώνονται και οι σιωνιστές συνεχίζουν αμέριμνοι κι ανενόχλητοι να τους ληστεύουν.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply