Ψηφίζουμε πανεύκολα αὐτοὺς ποὺ …ἄλλοι ἐπιλέγουν γιὰ ἐμᾶς!!!

Θυμάστε πως μας έκαναν να πιστεύουμε ότι η εκλογή του Ομπάμα ήταν …ΛΑΙΚΗ κι ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ επιλογή, ενάντια στα συμφέροντα και τους πολεμοχαρείς ρεπουμπλικάνους;
Ένα ενδεικτικό πρωτοσέλιδο της ΑΥΡΙΑΝΗΣ που πίστεψε ότι ο Ομπάμα ήταν η απάντηση του Αμερικανικού Λαού, απέναντι στις μαριονέτες των σιωνιστών τοκογλύφων.

Μία νίκη κατά του Σιωνισμού ονειρευόταν ο Κουρής, όπως και πολύς κόσμος .

Στην πραγματικότητα βλέποντας ΠΟΙΟΙ χρηματοδότησαν τον Ομπάμα, είναι προφανές ότι αυτός δεν ήταν παρά μία ακόμα ΑΠΑΝΤΗΣΗ των σιωνιστών τοκογλύφων απέναντι στον λαό, .που είχε κουραστεί από τα καμμένα χαρτιά της πολιτικής των προηγουμένων ετών. Έτοιμοι να εκραγούν οι φτωχοί έγχρωμοι της Αμερικής,ηρέμησαν, τραγούδησαν, χόρεψαν για την μεγάλη νίκη του Ομπάμα…
Κι αυτός τους «ευχαρίστησε» διπλασιάζοντας το Δημόσιο Χρέος, χαρίζοντας στους σιωνιστές τοκογλύφους της Lehman Bros κλπ καθώς και μερικά ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια.

Το σύστημα ξέρει να επιλέγει για εμάς τους δικούς του ανθρώπους κι εμείς υπνωτισμένοι από την καλοστημένη παράσταση …καταλήγουμε να βγάζουμε τα μάτια μας, με τα ίδια μας τα χέρια.
Ομπάμα οι Αμερικάνοι …«Λεφτά Υπάρχουν!» οι Έλληνες…
…κι από εκεί στον γκρεμό με φόρα!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ψηφίζουμε πανεύκολα αὐτοὺς ποὺ …ἄλλοι ἐπιλέγουν γιὰ ἐμᾶς!!!

Leave a Reply