Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τόν ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος;

Αθήνα 490 πχ, μάχη του Μαραθώνα. Μερικά χρόνια μετά ο αρχιτέκτονας Καλλικράτης κτίζει τον ναό της Αγροτέρας Αρτέμιδος, ίσως τον δεύτερο πιο σημαντικό ναό της πόλης. Οι Αθηναίοι, με την προτροπή του Μιλτιάδη, από τότε και κάθε έκτη ημέρα του μήνα Βοϊδρομιώνος τελούσαν την γιορτή της Θεάς Αγροτέρας Αρτέμιδος, τιμώντας την Θεά για την βοήθεια της, στον αγώνα εναντίον των βαρβάρων της εποχής εκείνης, των Περσών.

Αθήνα 2500 χρόνια μετά, Μετς 2006. Ο ναός βρίσκεται σε κίνδυνο. Η νεοελληνική ανοικοδόμηση νίκησε. Ο τότε υπουργός πολιτισμού Τατούλης, με τις κατάλληλες πιέσεις, παραχωρεί σε δύο εταιρείες το οικόπεδο που βρίσκεται ο ναός (2).

Η μία από τις εταιρείες ονομάζεται Αρσινόη ΑΕ και είναι ο πλέον ικανός παίκτης στο παιχνίδι αυτό διεκδικώντας τον χώρο για δικό της, εταιρικό όφελος. Διετία 2009 – 2010, μπουλντόζες και μηχανήματα καταστρέφουν τα πάντα, σύμφωνα με τις διηγήσεις των κατοίκων (3). Όταν φεύγει η αστυνομία οι εργολάβοι ξαναμπαίνουν βράδυ, πανούργοι και αδίστακτοι, καταστρέφουν ότι βρίσκουν στην επιφάνεια. Συλλαμβάνονται και αφήνονται ελεύθεροι με «συνοπτικές» διαδικασίες. Ανώνυμα φυλλάδια, που αμφισβητούν την ύπαρξη του ναού, βρίσκονται στις εισόδους των σπιτιών των κατοίκων του Μετς (4), καλοκαίρι του 2011.

Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τόν ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος;pdf

Στην σελίδα των κατοίκων του Μετς, που αγωνίζονται για την σωτηρία του αρχαιολογικού χώρου, διαβάζουμε:

«Στις 10/6/2011 ξεκινάει πάλι η ανασκαφή. Ο χώρος έως τότε είχε παραμείνει σε πλήρη εγκατάλειψη κάτι που φαίνεται ακόμη και σήμερα από το τμήμα που ανήκει στον Δήμου Αθηναίων και στο μη περιφραγμένο τμήμα ιδιοκτησίας της εταιρείας ΑΡΣΙΝΟΗ Α.Ε., που αδικαιολόγητα εξαιρείται της ανασκαφής προς το παρόν. Αξιοσημείωτο είναι ότι η νέα ανάθεση αναφέρεται σε «καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων» χωρίς καμμία αναφορά στον αρχαιολογικό χώρο ούτε στην ανασκαφή. Παράξενη είναι και η παράληψη στο ίδιο έγγραφο (Γ’ ΕΠΚΑ Αρ. Πρωτ. ΦΛ/2759 14-4-2011) της οδού Κεφάλου, ένας από τους τέσσερεις δρόμους που προσδιορίζει από ανέκαθεν το τετράγωνο, στο όποιο με υπουργική απόφαση, έχει το χρέους να ανασκάψει η Γ ΈΠΚΑ, δημοσία δαπάνη. Η νέα ανάθεση έχει διάρκεια 3 μηνών.» (5)

Επιστροφή στο παρόν. Ο οικονομικός πόλεμος στην Ελλάδα μαίνεται ακόμα. Βάρβαροι εξακολουθούν να ασελγούν εις βάρος μας. Οι Εφιάλτες καραδοκούν και κάπου εδώ αρχίζει να ξετυλίγεται ο …Μίτος της Αριάδνης. Ταυτοχρόνως είναι πολλοί αυτοί που πασχίζουν να αρπάξουν κάτι από το κουφάρι της Ελλάδος, που εδώ και τέσσερα χρόνια θυσιάζεται στις ορέξεις των τοκογλύφων . Στρατιές από αρπακτικά, ενεχυροδανειστές αλλά και …«σωτήρες», όλων των ειδών, που μοναδικό τους σκοπό έχουν να παραπλανήσουν τους Έλληνες και τους Κυπρίους.

Μέσα σε αυτούς κι ένα μάτσο εμπαθών ατόμων, οργανωμένων στα πρότυπα μαφιόζικης συμμορίας, που διαφημίζει ότι θέλει να σώσει την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει έστω και έναν συνέλληνα μέχρι σήμερα. Περίμενα όπως είναι φυσικό το έκλυτο παρελθόν τους να βγει στο φως.
Τίποτα δεν κρύβεται κάτω από τον Ήλιο.

Συνεπώς και θα σκεφτείτε ποια σχέση θα μπορούσε να έχει η Αγροτέρα Αρτέμις με όλο αυτό το συρφετό που περιγράφω άνω. Όταν την δεισιδαιμονία του Έλληνα την εκμεταλλεύονται μερικές καφετζούδες, τις βάζουμε φυλακή, αλλά όταν την ξεπωλούν golden boy’s και επιχειρηματίες τους κάνουμε σωτήρες.
Η απάτη και η αρπαχτή για να γίνει «προσευχή» και «θεία» χάρη, επιβάλλεται να φορεθούν τα αρχαία μας στολίδια, έτσι απλά και χωρίς να χρειάζεται κόπος συμβαίνει το οξύμωρο. Μόνον ένας πανέξυπνος διαφθορέας θα έδινε το όνομα της μητέρας του Ασκληπιού σε μια εταιρεία και στην συνέχεια θα προσπαθούσε, εναγωνίως, στον βωμό του κέρδους, να οικειοποιηθεί έναν Ελληνικό Ναό, καταστρέφοντας ιστορία αιώνων, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

Η εταιρεία Αρσινόη ΑΕ διευθύνεται από την κυρία Βίκυ Χαραλάμπους (6)(7), στέλεχος της END. Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τόν ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος; ΦΕΚ ΑΡΣΙΝΟΗ

Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τόν ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος; ΦΕΚ ΑΡΣΙΝΟΗ

Είναι η ίδια ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος αυτού;
Προσπαθώ να βρω μερικά ελαφρυντικά για λογαριασμό της. Οι κάτοικοι λένε ότι η εταιρεία της προσπαθεί εδώ και χρόνια, με νύχια και με δόντια, να «επενδύσει» στο οικόπεδο, όπου βρίσκεται ο ναός της Αγροτέρας Αρτέμιδος.

Γνωρίζει η κυρία Χαραλάμπους πώς καταστρέφοντας τον αρχαιολογικό χώρο χάνεται ένα μεγάλο τμήμα της ιστορίας μας και διαπράττεται ένα τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας;
Μήπως μέσα στην αγωνία της για επιβίωση δεν αντελήφθη τα πασιφανή;
Αλλά είναι μόνον αυτό πού μας απασχολεί για την κυρία Χαραλάμπους;

Μήπως είναι τόσο απελπισμένη, από την γενικότερη οικονομική κατάσταση, στην οποία περιέπεσε, με αποτέλεσμα παραπαίουσα και ζαλισμένη, από την ύβρη κατέληξε στην αγκαλιά του κου Σώρρα για να εξιλεωθεί και να εξαγνιστεί; Και εάν ναι, γιατί δεν έχει παραιτηθεί από την εταιρεία ΑΡΣΙΝΟΗ ΑΕ;
Πόσο καιρό νόμιζε πως θα μένουν κρυφές οι ενέργειές της;

Ή άραγε οδηγούμενη από το ένστικτο της επιβιώσεως και εν καιρώ κρίσεως, εξαρτημένη από το «εταιρικό» κέρδος, περιπαίζει και εκμεταλλεύεται, για ίδιον όφελος, το κίνημα του Σώρρα; Και εάν ναι γιατί ο Σώρρας δεν την πετά έξω, αλλά την έβαλε επικεφαλής των οικονομικών της οργάνωσής του; Και πώς ένα πρόσωπο που φαίνεται να έχει διαπράξει τέτοια ύβρη, αναλαμβάνει την διαχείριση των οικονομικών του Σώρρα;

Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα ο Σώρρας ο ίδιος να είναι ένα έρμαιο πιόνι των χρεών των δικών του και της συζύγου του, από προηγούμενες αποτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις, για τις οποίες υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες, από ανθρώπους που τους γνωρίζουν από πολύ κοντά. Εύχομαι φυσικά από καρδιάς να μην έχουν μετατραπεί σε ένα «υποτακτικό ζεύγος» των συμφερόντων που εκπροσωπούν διάφοροι «συνεργάτες» τους, κάποιοι από τους οποίους στον πρότερο βίο τους είχαν στενές σχέσεις με τον πολιτικό και οικονομικό ιστό της χώρας μας, που τώρα βρίζουν.

Ας μην κάνω άλλους συνειρμούς, ας δούμε καλλίτερα τι γράφει η ίδια η κυρία Χαραλάμπους, εν έτη 2014, στις ομάδες του Σώρρα για να καταλάβουμε το μέγεθος της αμνημοσύνης. «Ξεπουλάνε σήμερα τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τις μεθοδεύσεις των αφεντικών τους με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών αλλά παράλληλα τον αφανισμό του Έθνους μας.» (8).

Μα η εταιρεία Αρσινόη ΑΕ, που εκπροσωπεί η Κα Χαραλάμπους, εμφανίζεται εδώ και χρόνια ως δια-πλεκόμενη με τον Ζαχόπουλο (9) για να κατασκευάσει ξενοδοχείο! Δηλαδή ήταν και παραμένει μέσα στο σύστημα που …καταδικάζει!!! (10)(11). Μήπως όμως καταδικάζει μόνον για τα μάτια του κόσμου; Ή μήπως καταδικάζει για να …καταδικάσει, πράττοντας τα όμοια;

Μα τι είδους πατριώτες είστε εσείς; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ που θέλετε να ξεπουλήσετε ένα ζωντανό κομμάτι της Ελληνικής ιστορίας; Ποια υποκριτική δικαιολογία θα χρησιμοποιήσετε τώρα εκσυγχρονιστές της END; Πως θα κρύψετε τις κοφτερές δαγκάνες του κέρδους; Με προσβολές παρόμοιες ενός αδίστακτου Ρασπούτιν; (12) Ή θα αμολήσετε ξανά τα σκυλιά του Παύλωφ, άτομα σαν τον Χρήστο Μπαλαντίνα (13).

Ένα άλλο αξιοσημείωτο ζήτημα γεννιέται τώρα, το οποίο και θέτω άμεσα στο εμπλεκόμενο μέλος και μεγαλοστέλεχος της END, τον Πλάτωνα Πισατίδη (14)(15), διαχειριστή της ιστοσελίδας Αλφειός Ποταμός(16) ενός ελληνοκεντρικού, ας πούμε ιστολογίου, που τα τελευταία χρόνια μεταμορφώθηκε σε φερέφωνο του Σώρρα. Ο ίδιος, προς μεγάλη του τιμή, στήριξε τον αγώνα τον κατοίκων του Μετς (17) με πολλές δημοσιεύσεις (18-19-20-21).

Εγείρεται ένα τεράστιο ηθικό ζήτημα, δεν προτρέχω, αλλά εκ τον πραγμάτων είναι αντιμέτωπος με μια μεγάλη μηχανορραφία που στρέφεται – χωρίς να το ξέρει – εις βάρος του. Περιμένω εναγωνίως την αντίδραση και απάντηση του. Είναι υποχρεωμένος να πάρει θέση, κατά πρώτον, απέναντι στους κατοίκους του Μετς και κατά δεύτερο στους θεσμικούς παράγοντες που στηρίζουν τον αγώνα κατά της καταστροφής του ναού.

Για τους κοινούς θνητούς, όπως εγώ, πολίτες δηλαδή που δεν έχουμε επαρκή γνώση των χρηματοοικονομικών εργαλείων, το θέμα Σώρρα, ως επίτευγμα και μόνο, αρχικά μας ενθουσίασε αφάνταστα. Το πρωτοάκουσα πριν από δύο χρόνια. Στο παιχνίδι με έβαλε ένας φίλος μου μαζί με τον αδελφό του. Ποιος από εμάς δεν θέλει ένα κράτος δικαίου; Μια αξιοπρεπή ζωή; Βέβαια έπεσα από τα σύννεφα όταν είδα τα περί διαστημοπλοίων (22), περί Πυθίας (23) και άλλα τραγικά.

Έκτοτε εγώ και όποιος αντιδρά ανοικτά και εγγράφως στους αρνητές της φυσικής νομοτέλειας είναι προδότης. Απευθύνομαι σε όλους τους οπαδούς και υποστηρικτές της END. Κύριοι ως έθνος έχουμε βαλτώσει και φυσικά συμβιβαστεί όπως φαίνεται με το πεπρωμένο μας. Θα συνεχίσετε για πολύ ακόμα να υποστηρίζετε ηθικά και οικονομικά ομάδες που αποδεδειγμένα σας εξαπατούν; Ποιον θα κατηγορήσετε ως προβοκάτορα τώρα; Τον Μιλτιάδη, τον Καλλικράτη ή την …Αρτέμιδα;

(πατῆστε στὴν εἰκονα γιὰ μεγέθυνση)

(http://www.artemisagrotera.org/photos/134.gif)

Ο φίλος μου που μου γνώρισε την END, πλέον δεν δέχεται να συνομιλεί με «προδότες» σαν και του λόγου μου. Λέγει, σωστά όμως, ότι πρέπει να ζούμε μια ενάρετη ζωή πρώτιστα ως πολίτες για να ξεβρομίσουν αυτά τα χώματα. Παραλείπεις φίλε όμως ότι χρειάζεται επίσης να απεμπλακούμε από την έμφυτη αδιαφορία μας. Αδιαφορία συμβιβασμένη με την λύση που μας σερβίρουν άνθρωποι, που ενώ εμφανίζονται ως ειδικοί, στην ουσία είναι σαλτιμπάγκοι. Είναι τραγικό, ενώ γνωρίζετε την απάτη εις βάρος μας να προσκυνάτε τον άφραγκο απατεώνα σκεπτόμενοι «εγώ την εικόνα προσκυνώ όχι τον παπά». Το χρέος της apolitic (24) στάσης που υποστηρίζετε να ξέρετε ότι υποθηκεύει το μέλλον του Έθνους μας και των παιδιών μας.

Όχι άλλα ψέμματα, όχι άλλη απάτη!!!

(Χελιδονίσματα)

Παραπομπές
(1)http://www.artemisagrotera.org/photos/134.gif
(2)http://olympia.gr/2009/03/18/agrotera-artemis/
(3)https://web.archive.org/web/20120524121211/http://www.afipnisis.gr/topic-t184.html
(4)http://www.artemisagrotera.org/anonymous_owner_leaflet001.pdf
(5)http://www.artemisagrotera.org/gr/news.asp
(6)https://www.linkedin.com/pub/viky-charalambous/10/66/b75
(7)http://www.et.gr/index.php/2013-01-28-14-06-23/search-ae-epe-issue-with-publisher-criteria και στο όνομα εταιρείας «Αρσινόη»
(8)http://politisoplitis.wordpress.com/2014/04/15/viki-charalampous/
(9)http://www.lifo.gr/mag/features/428
(10)http://www.tovima.gr/culture/article/?aid=188903
(11)http://www.sapphogr.net/guide/eg/atika.html#artemisa
(12)http://mignatiou.com/2013/12/%CE%BF-%CE%AC%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD/
(13)http://mignatiou.com/2014/06/i-vretaniki-astinomia-sta-ichni-tis-omadas-sorra-gia-ta-plasta-engrafa/
(14)https://www.facebook.com/oinomaospisas
(15)https://www.blogger.com/profile/09191667442276444571
(16)http://alfeiospotamos.gr/
(17)http://seiriosteam.blogspot.gr/2010/11/2500.html
(18)http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2010/11/2500.html
(19)http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2010/10/blog-post_9904.html
(20)http://alfeiospotamos.wordpress.com/2010/11/01/%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%AD%CE%BC%CE%B9%CE%B4%CE%B1-2500-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC/
(21)https://alfeiospotamos.wordpress.com/2010/10/24/%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CF%81/
(22)http://www.iefimerida.gr/news/71230/%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-17-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF
(23)
(24)http://www.o-klooun.com/anadimosiefseis/to-neo-apolitic#.U5M0qfmSzhd
(25)
(26)

πηγή: μήνυμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

23 thoughts on “Ἐμπλέκονται συνεργάτες τοῦ Σῶῤῥα στό σκάνδαλο μέ τόν ναό τῆς Ἀγροτέρας Ἀρτέμιδος;

  1. Ταυτοχρόνως είναι πολλοί αυτοί που πασχίζουν να αρπάξουν κάτι από το κουφάρι της Ελλάδος, που εδώ και τέσσερα χρόνια θυσιάζεται στις ορέξεις των τοκογλύφων . Στρατιές από αρπακτικά, ενεχυροδανειστές αλλά και …«σωτήρες», όλων των ειδών, που μοναδικό τους σκοπό έχουν να παραπλανήσουν τους Έλληνες και τους Κυπρίους.

    Μέσα σε αυτούς κι ένα μάτσο εμπαθών ατόμων, οργανωμένων στα πρότυπα μαφιόζικης συμμορίας, που διαφημίζει ότι θέλει να σώσει την Ελλάδα, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει έστω και έναν συνέλληνα μέχρι σήμερα. Περίμενα όπως είναι φυσικό το έκλυτο παρελθόν τους να βγει στο φως.
    Τίποτα δεν κρύβεται κάτω από τον Ήλιο.

    Συνεπώς και θα σκεφτείτε ποια σχέση θα μπορούσε να έχει η Αγροτέρα Αρτέμις με όλο αυτό το συρφετό που περιγράφω άνω. Όταν την δεισιδαιμονία του Έλληνα την εκμεταλλεύονται μερικές καφετζούδες, τις βάζουμε φυλακή, αλλά όταν την ξεπωλούν golden boy’s και επιχειρηματίες τους κάνουμε σωτήρες.
    Η απάτη και η αρπαχτή για να γίνει «προσευχή» και «θεία» χάρη, επιβάλλεται να φορεθούν τα αρχαία μας στολίδια, έτσι απλά και χωρίς να χρειάζεται κόπος συμβαίνει το οξύμωρο. Μόνον ένας πανέξυπνος διαφθορέας θα έδινε το όνομα της μητέρας του Ασκληπιού σε μια εταιρεία και στην συνέχεια θα προσπαθούσε, εναγωνίως, στον βωμό του κέρδους, να οικειοποιηθεί έναν Ελληνικό Ναό, καταστρέφοντας ιστορία αιώνων, όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής.

    Η εταιρεία Αρσινόη ΑΕ διευθύνεται από την κυρία Βίκυ Χαραλάμπους (6)(7), στέλεχος της END. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΙΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΒΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΑΤΟΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ….ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΗΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟΒΛΗΤΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΔΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ….ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΚΛΗΣΗ….ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΟΡΕΞΗ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΣΑΡΚΑΣ!!!!

    • Ἐγώ; Ἐγὼ ἀναπαράγω τὰ ὅσα ὁ ἀποστολεὺς μοῦ ἔστειλε.
      Ἔκανα τὴν ἔρευνά μου καὶ διεπίστωσα πὼς ἰσχύουν. Συνεπῶς καλὸ θὰ ἦταν νὰ ἀπαντηθοῦν τὰ παραπάνω ἐρωτήματα ἀπὸ τὸ νὰ ἀπειλοῦμαι. Γιὰ τὴν ὥρα τοὐλάχιστον…
      (Ὅσο γιὰ ἀπειλές… Τί νά πῷ; Μὲ εἶχαν προειδοποιήσει ἀλλὰ δὲν περίμενα πὼς θὰ εἶναι καὶ …νομότυπες!!!)

    • ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ. Η ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟ ΝΑΟ ΣΤΟ ΜΕΤΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

    • ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ. ΣΩΤΗΡΑ ΕΣΥ; ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΑΓΓΛΕ; ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ (ΚΟΥΝΙΑ, ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ, ΚΑΛΟ Ε;) ΦΕΚ ΒΛΕΠΩ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΛΕΠΩ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΛΕΠΩ. ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΕΡΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ; ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΧΟΡΕΥΤΡΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΕ GENTLEMEN’S CLUB. ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΕΣΥ. ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΦΕΚ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ.

      • τακούλη , οι μπουρδελότσαρκες είναι δικό σου προνόμιο και μόνο …. 50 χρονών μαλακούλης και συμπεριφέρεσαι σαν 5 χρονών … φιλάκια στον Άκερμαν να δώσεις … ξέρεις εκεί που πάντα του τα δίνεις 🙂

        η χυδαιότητα και η πορνοδιαστροφή όλης της παρέας σας , είναι η μοναδική ικανοτητα που έχετε … ψάξτε τα όσα έχετε αφήσει ίχνη σε όλες τις πορνοσελίδες …. θα έχεις πολλά να κοροιδεύεις … μιας και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις … πόσο καιρό είσαι τακούλης; (όπως ρωτούσε και η Ανίτα !!!) μιλάς για τα αυτιά …. κοίτα τον πισινό σου και βάλε τον φωτογραφία … είναι ίδιο το πρόσωπο σου που ντρἐπεσαι να δείξεις 🙂

      • Ἐξ ὅσων ἀντιλαμβάνομαι δικηγόρος δὲν εἶσαι. Ἐὰν ἤσουν θὰ χρησιμοποιοῦσες νομικοὺς ὅρους.
        Σωτὴρ δὲν εἶσαι. Ἐὰν ἤσουν θὰ χρησιμοποιοῦσες ἀνθρωπινὴ γλῶσσα.
        Πτολεμαῖος σίγουρα δὲν εἶσαι. Ἐὰν ἤσουν θὰ χρησιμοποιοῦσες τοὐλάχιστον ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλῶσσα κι ὄχι τὴν γλῶσσα τῆς …Τρούμπας.
        Ἐὰν ἔχῃς κάτι νὰ πῇς, ἐπὶ τοῦ θέματος τῆς ἀναρτήσεως, μὲ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ κι ὄχι μὲ κραυγές, εὐπρόσδεκτος.
        Ἐὰν ὅμως ἐμφανίζεσαι γιὰ νὰ βρίσῃς, ἄει στὸ καλό σου, στοὺς θεούς σου, στοὺς δαίμονές σου καὶ στὰ ἀφεντικά σου. Ἐδῶ, ἐὰν μπορῇς, (διότι πολὺ ἀμφιβάλλω), νὰ τὸ καταλάβῃς, ὅταν συζητᾶμε, συζητᾶμε μὲ ἐπιχειρήματα κι ἀποδείξεις. Ἀπὸ αὐτὰ δὲν σὲ βλέπω νὰ κατέχῃς.
        Σημαντικότερον θέμα τῆς ἐνασχολήσεώς μας, μέσα ἀπὸ αὐτὴν τὴν σελίδα, εἶναι νὰ καταπιανόμαστε μὲ ὅσα μᾶς βοηθοῦν νὰ γίνουμε καλλίτεροι ὡς Ἄνθρωποι κι ὡς Ἕλληνες. Ἐσὺ ὄχι μόνον μᾶς κατεβάζεις τὸ ἐπίπεδον, κατακρημνίζοντάς μας στὸ δικό σου τοῦ …πάτου, ἀλλὰ γελοιοποιεῖς καὶ τὸ ἀνθρώπινον εἶδος, μαζὺ μὲ τὴν ἱστορία μας καὶ τοὺς Ἕλληνες τοῦ ἐνδόξου παρελθόντος.
        Ἤ θὰ ἀπαντᾶς λοιπὸν μὲ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ἤ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣῌΣ ἀπὸ αὐτὴν τὴν …παραλία.
        Τὰ κουβαδάκια σου καὶ δρόμο. (Εἶδες..; Κι ἐγὼ τὴν ξέρω τὴν γλῶσσα σου… Πασχίζω ὅμως νὰ μιλῷ σὰν Ἄνθρωπος. Ἐὰν βέβαια συναντῷ Ἀνθρώπους… Διότι διαφορετικῶς μπορῶ νὰ κατεβῷ στὰ δικά τους πατώματα καὶ νὰ ἀρχίσῳ τὸ δικό τους βιολάκι. Ἐπεὶ δὴ ὅμως δὲν μοῦ ἀρέσει, κι ἐπεὶ δὴ μὲ τοὺς ἠλιθίους ὅσες μάχες κι ἐὰν δόσῳ θὰ ἡττηθῷ, ἐφ΄ ὅσον αὐτοὶ ἔχουν ἀδιαπραγμάτευτη ἐμπειρία, προτιμῶ νὰ σὲ κόψῳ σκέτο. Καὶ μπορῶ!!!)
        Ἤ φέρεσαι λοιπὸν ὡς ἄνθρωπος ἤ πλατσούρισε σὲ ἄλλα νερά. Γκέ γκέ;
        Υ.Γ. Τὴν δημοκρατία τὴν σέβομαι ὅταν συναντῷ ἄτομα ποὺ τὴν σέβονται. Ὅταν συναντῷ κάφρους, λειτουργῶ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!!! Κατανοητόν ἤ νά σοῦ τό ἐπαναλάβῳ;

      • με το ποιούς έχεις ως πηγές αν δεις , θα καταλάβεις αν έχουν επιχειρήματα που στέκουν σε δικαστήρια …. οι σάχλες για τηλεοράσεις και μπλόγκς δεν είναι επιχειρηματα …. είναι κακοστημένη προπαγάνδα από ανθρωπους που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν και δεν συνάντησαν ποτέ … αλλά καλοπληρώνονται να διασπείρουν σάχλες …. αν έχεις επιχειρήματα …. βγάλε το ΦΕΚ που δηλώνει ότι κάποιος που διαδίδει ότι είναι γιατρός …. έχει άδεια εξασκήσεως ιατρικής ….. επειδή μιλάς για επιχειρήματα ….. και ο Τακούλης στην ηλικία του παίζει με photoshop και θεωρεί τον ευατό του ενήλικα; Αν δεν σου αρέσει να ξεμπροστιάζοται οι σάχλες πηγές σου … θα σε συμβούλευα να τις διαλέγεις με Λόγο … όχι με χρήμα …. ρώτα τους το κόμμα των πειρατών δεν είχε απήχιση μετά το καρναβάλι χορό που έκαναν; καιρός ήταν να κάνουν καινουριο καρναβάλι και να το ονομάσουν και εκεινο κόμμα … όπως και κάθε άλλο 🙂

      • Ὡραία…
        Νὰ θεωρήσῳ ἐγὼ πὼς ὁ …«πληροφοριοδότης» μου ἔχει πλαστὸ πτυχίο, ἐφ΄ ὅσον τὸ λὲς ἐσύ.
        Ἐν τάξει…
        Σέ τί ἀλλάζει κάτι ἀπό τά παραπάνω; Θά λάβουμε κάποιαν σοβαρή ἀπάντησιν-τοποθέτησιν, γιά τίς καταγγελίες;
        Καί γιατί πρέπει νά ἔχῃς πραγματικό ἤ πλαστό πτυχίο γιά νά κάνῃς μίαν ἔρευνα; Χάνει τήν ἐγκυρότητά της ἡ ἔρευνα, ἀναλόγως τῆς …πλαστότητος, ἤ ὄχι, τοῦ πτυχίου;
        Ξέρεις πόσους ΜΗ πτυχιούχους γνωρίζω, πού κάνουν πραγματικες ἔρευνες κι ἔχουν στείλει κάτι καλόπαιδα, καλὴν ὥρα, στῆς φυλακῆς τά σίδερα;

        Υ.Γ. Βάσει πτυχίου γίνεται ἡ ὅποια καταγγελία ἤ βάσει ἀποδείξεων;

      • Κι ὅσο γιὰ τὴν καταγγελία σου- λασπολογία σου, πρὸς τὸ ἄτομόν μου, γιὰ ὑποτιθέμενον χρηματισμό, ἔχεις κάποιαν ἀπόδειξιν ἤ ἀπλῶς ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ γενικῶς καί δέν ξέρεις τί σοῦ γίνεται;
        Θέλω λοιπόν, γιὰ νὰ συνεχίσουμε τὴν ὅποιαν …«συζήτησιν» ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ γιὰ τὶς λασπολογίες σου. Ἐδῶ… Μὲ ἀριθμοὺς λογαριασμῶν, ποσά, ἡμερομηνίες… κλπ κλπ κλπ…
        Ξέρεις ἐσύ… Ὄχι «πειραγμένα» πράγματα, ἀλλὰ ἀληθινά.
        Διαφορετικὰ θὰ σὲ πάρη καὶ θὰ σὲ σηκώση… Ξέρω κι ἐγὼ ἀπὸ μηνύσεις.

  2. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! Η ΡΗΤΟΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ…
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΣ…
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΩΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΣ “ΣΩΣΕΤΕ” (ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΥΣ”) ΑΛΛΑ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ!

    • «Ἀγαπητέ» Μάκη… Δὲν εἶμαι ἐδῶ γιὰ νὰ δόσῳ διαπιστευτήρια γιὰ τὸ δικό μου εἶδος, ἀλλὰ γιὰ τὸ «εἶδος» τῶν νεο-«σωτήρων» κάθε ποιότητος, διαβαθμίσεως καὶ ἐπιπέδου. Ἄρα δὲν ἔχω νὰ σοῦ ἀποδείξῳ κάτι.
      Ἐσύ ἔχεις νά μᾶς ἀποδείξῃς κάτι πού νά μήν ἰσχύῃ ἀπό τά παραπάνω; Διότι πολὺ φοβᾶμαι πὼς περιστρέφεσαι γύρω ἀπὸ τὸ δάσος, …«ἐρωτευμένος» μὲ ἕνα δένδρο, ποὺ σὲ κρατᾶ ἁλυσοδεμένο καὶ χἀνεις τὴν οὐσία.
      Ἀλήθεια, ἐάν τά παραπάνω εἶναι …«λασπολογίες» γιατί ἡ κυρία Χαραλάμπους δέν προχωρᾶ σέ μηνύσεις;
      Τὸ κείμενον δὲν τὸ ἔχω γράψει ἐγὼ ἀλλὰ νὰ εἶσαι βέβαιος πὼς ὁ γράφων θὰ ἐμφανισθῇ στὰ δικαστήρια, μὲ ἐπὶ πλέον ἀποδείξεις, γιὰ τὶς καταγγελίες του, κι ὄχι μόνον.
      Ἐφ΄ ὅσον λοιπὸν ἀνέλαβες ῥόλο δικηγόρου, γιατί δέν τόν κάνεις σωστά καί ὁλοκληρωμένα; Ἄν τὲ βρέ… Περιμένω…

  3. Θα απαντήσω εδώ, μια και δεν χωράει άλλη απάντηση στο χώρο που “σκούζει” ο Βασιλάκης Σωτήρας από το Southend. Βασιλάκη παιδί μου, διάβασε αυτό:http://i.imgur.com/HBL5j3A.jpg

    Είναι το άρθρο 21 του νόμου Ν 1599/1986. Αν έχεις λίγα εγκεφαλικά κύτταρα που να έχουν επιζήσει, δεν χρειάζεται να στο εξηγήσω και πάλι και να σε κάνω ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΡΟΜΠΑ. Αυτό όμως θα ίσχυε αν δεν ισχυριζόσουν ότι είσαι απόγονος του Πτολεμαίου Α’ και έχεις και εξετάσεις DNA που το αποδεικνύουν. Ή θα έφτανε αν δεν είχες τρελόχαρτο ή αν δεν σε είχε μαζέψει η αστυνομία και καταλαβαινόμαστε σε αυτό. Και οι δυό γνωρίζουμε όμως ότι δεν αρκεί, γιατί είσαι άθλιος συκοφάντης, γκεμπελιστής και η ΑΛΗΘΕΙΑ σε φοβίζει.

    Εκεί που θα σταθώ Βασιλάκη παιδί μου, είναι ότι δεν έχεις αποδεικτικά στοιχεία για την ουσία της υπόθεσης σας. Σας ξεβρακώνω μέσα σε 2 λεπτά, για αυτό και όποτε σας καλέσει δημοσιογράφος να βγείτε απέναντι μου, γίνεστε καπνός.

    Για τα δικαστήρια θα σου δώσω μια πληροφόρηση. Ο ανακριτής έχει αρχίσει να καλεί κόσμο. Θα δούμε τι στέκεται στα δικαστήρια και τι όχι. Να φανούν άντρες οι συμμορίτες σου Βασιλάκη και να πουν την αλήθεια. Μην αρχίσετε τώρα να το παίζετε “τρελίτσα”.

    Εσύ όμως Βασιλάκη Σωτήρα από τις Σέρρες, που ξέρεις να κατηγορείς σε προσωπικό επίπεδο και μόνο, εκτός από ΑΦΡΑΓΚΟ βασιλόπουλο και υποστηρικτής ένος ΑΦΡΑΓΚΟΥ τρισεκατομμυριούχου ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; Εκεί στην Αγγλία πως συντηρείς την οικογένεια σου; Γιατί αν θεωρείς ότι αυτό που κάνεις στο lse.co.uk είναι εργασία, τότε έχεις καταδικάσει τους δικούς σου σε μια άσχημη ζωή, λόγω της παλαβομάρας που έχεις στο κεφάλι σου. Ελπίζω να μην μείνεις μόνος στο τέλος και να αναγκαστείς να μαζεύεις την πρωτεϊνη κάτω από το χαλάκι σου για να την κάνεις κουρκούτι. Μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο. Το χρυσάφι στην οθόνη σου, δεν είναι χρυσάφι στον τραπεζικό λογαριασμό σου. Παραμύθι είναι και εσύ χαζός που τα πιστεύεις.

    Αν και το συγκεκριμένο άρθρο δεν το έχω γράψει εγώ (κάνεις λάθος και πάλι χαζούλη), γιατί δεν βγάζεις στοιχεία που να αποδεικνύεις τα αντίθετα από όσα λέει, αντί να σκούζεις; Σκοπός σου είναι η αντιπληροφόρηση και ο σκοταδισμός, για αυτό και δεν μιλάς επί της ουσίας. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα καμάρια που έχετε μείνει στο “ρυάκι”. Τρέμετε μη σαν κάνουν καμιά ερώτηση και δεν ξέρετε τι να πείτε. Άντε να δούμε στοιχεία Μπιλάκο, οι φανφάρες και οι παλαβομάρες σου ξεφτίζουν γρήγορα, σαν τα τρισεκατομμύρια του Αρτέμη.

Leave a Reply