Οἱ πραγματικοὶ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αὐτοαθωώνονται καὶ εἰσπράττουν ἀπὸ τὰ …θύματά τους!!!

Όταν ο εγκληματίας που σκοτώνει αθώους είναι από το Ισραήλ, τότε οι γενίτσαροι της δημοσιογραφίας αρκούνται στην απλή αναφορά της είδησης χωρίς τον παραμικρό χαρακτηρισμό, χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση, χωρίς την παραμικρή κριτική.
Οι θρ
ασύτατοι σιωνιστές δολοφόνοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και στην προσπάθεια αυτή όλα τα ΜΜΕ βάζουν τα δυνατά τους για να τους βοηθήσουν.

Σήμερα όλοι οι δημοσιογράφοι-πράκτορες ανέφεραν στο κοινό τους ότι το Ισραήλ θα …διενεργήσει ΕΡΕΥΝΑ για το βομβαρδισμένο σχολείο…
Κι αναλόγως του πορίσματος ίσως να ζητήσει και …μια ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ συγγνώμη.

Αυτή η εξωφρενική αντιστροφή της πραγματικότητας, που δημιουργείται στο μυαλό των τηλεθεατών, ότι τάχαμου υπάρχει το ενδεχόμενο … το σχολείο να το βομβάρδισαν οι ίδιοι οι …Παλαιστίνιοι ή ίσως και …εξωγήινοι,  μεταφέρεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης …χωρίς το παραμικρό σχόλιο.

Ο νομπελίστας για την Ειρήνη Obama τροφοδοτεί με πολεμοφόδια τους δολοφόνους μικρών παιδιών   και ο ΟΗΕ, που οι εγκαταστάσεις του είναι κτισμένες σε οικόπεδο των …Rockefeller, υποκρίνεται πως υποφέρει και πονά.
Η Ευρώπη απεφάσισε να; προχωρήσει σε κυρώσεις εναντίον της Ρωσσίας, εφόσον …δεν βλέπει τον θάνατο που σκορπάει η πραξικοπηματική κυβέρνηση του Κιέβου, ούτε φυσικά βλέπει τα κομματιασμένα παιδιά των Παλαιστινίων.

Σκεφθείτε ότι πριν ένα χρόνο αποφασίστηκε να αποζημιωθούν ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ κι όχι με συγνώμες, από τους σημερινούς Γερμανούς φορολογούμενους, …56.000 ΖΩΝΤΕΣ υπεραιωνόβιοι περιούσιοι που υπέφεραν στα στρατόπεδα εργασίας …με μόλις ΕΝΑ δισεκατομμύριο δολάρια!
Για τους ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ περιούσιους …ΜΟΝΟ ΜΕΤΡΗΤΑ και πάρα πολλά μετρητά !
Για τους ΝΕΚΡΟΥΣ Παλαιστίνιους, που το Ισραήλ θερίζει καθημερινά,  μία προφορική συγγνώμη, κι αυτή …αν,  θα ανακουφίσει τα ορφανά τους, τον πόνο τους και θα τους κάνει να ξεχάσουν το αίμα…
Κι αυτό ΜΟΝΟΝ αν βγει το πόρισμα. 

Θέλουν να μας πουν ότι ένας στρατός που δεν ρίχνει ούτε σφαίρα χωρίς έγκριση από κέντρο ελέγχου, θα χρειαστεί να κάνει έρευνα για να διαπιστώσει αν βομβαρδίστηκε ένα σχολείο του ΟΗΕ, με βόμβες αξίας χιλιάδων δολαρίων.
Για τόσο βλάκες μας περνούν…
Και οι Σιωνιστές και τα Γιουσουφάκια τους στα Ελληνικά ΜΜΕ.

Η έννοια του ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ είναι παραπάνω από αισθητή στην Γερμανία εδώ κι 70 χρόνια…
Δηλαδή τρεις γενιές μετά από τότε που ξεκίνησαν να δίνονται οι αποζημιώσεις, οι οποίες φυσικά  έχουν γονατίσει τους Γερμανούς φορολογούμενους.
Αποζημιώσεις όμως έχει ΜΟΝΟΝ για τους περιούσιους.
Οι υπόλοιποι αρνήθηκαν να τις διεκδικήσουν, διότι οι περιούσιοι δεν θα άφηναν ούτε δεκάρα…
…ούτως ή άλλως.
Έτσι με αντάλλαγμα την Αμερικανική Βοήθεια, που επιβαρύνθηκαν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι, όλες οι χώρες σταμάτησαν να διεκδικούν αποζημιώσεις και έμειναν οι περιούσιοι να ρουφούν με το καλαμάκι το αίμα των Γερμανών ακόμα και 70 χρόνια μετά.


Το μίσος των Γερμανών Προτεσταντών για τους τεμπέληδες, συνωμότες τοκογλύφους…είναι πολύ παλιό.

Αρκεί να διαβάσετε το απόσπασμα από σχετικό βιβλίο του Μαρτίνου Λούθηρου του 1543 (!) για να καταλάβετε γιατί οι εργατικοί Γερμανοί ήθελαν να βλέπουν τους σιωνιστές να δουλεύουν στα στρατόπεδα εργασίας, αντί να τους εκτελούν επιτόπου με συνοπτικές διαδικασίες, στις περιοχές απ’ όπου τους συνελάμβαναν.

dropbox -Martin-Luther

Ο άκοπη συσσώρευση πλούτου από την τοκογλυφία εξόργιζε τους εργατικούς Γερμανούς, από τον Μεσαίωνα ακόμα, και παρά τους τεράστιους αγώνες τους να ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ, διεφθαρμένοι μονάρχες και πολιτικοί  άλλαζαν τους νόμους κι επέτρεπαν στους βρυκόλακες να καβαλήσουν τους υπηκόους της Γερμανικής επικράτειας.
Οι Γερμανοί εδώ και ΔΥΟ αιώνες ξανασκλαβώθηκαν στους βρυκόλακες της τοκογλυφίας και όλη τους η παραγωγικότητα  .μετατρέπεται σε τόκους χρέους και σε αποζημιώσεις προς την βιομηχανία του Ολοκαυτώματος.

Τέλος αξίζει να αφιερώσετε χρόνο (90 λεπτά) για να δείτε την παρακάτω ταινία-ντοκιμαντέρ ,στα Αγγλικά, που είχε γυριστεί στην Γερμανία ,την εποχή του Χίτλερ, αλλά αφορούσε σε μία διάσημη υπόθεση του 18ου αιώνα, από την περιοχή της Στουτγάρδης.
Η ταινία ενδεχομένως να περιέχει και υπερβολές αλλά περιέχει αναμφίβολα πολύ σημαντικά στοιχεία, που εξηγούν την εκδικητικότητα των Σιωνιστών απέναντι στους Γερμανούς Προτεστάντες.

Η ταινία εν μέρει εξηγεί με ποιον τρόπο οι Σιωνιστές καταλήγουν στο να είναι αποκλειστικά αυτοί οι ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, οι ΤΕΛΩΝΕΣ , οι εισπράκτορες ΔΙΟΔΙΩΝ κλπ σχεδόν σε ΚΑΘΕ αυτοκρατορία που γνώρισε αυτός ο πλανήτης.
[youtube  https://www.youtube.com/watch?v=lwY34ZIe-I4]

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply