Ὄλγα, τώρα καταλάβαμε τὶ ἐννοοῦσες…

 

Ὄλγα, τώρα καταλάβαμε τὶ ἐννοοῦσες...Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΟΥΣΑΜΕ ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ 3.500.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ 4 ΔΙΣ (σύμφωνα με τον υφυπουργό της Pωσσικής Oμοσπονδίας για τον Tουρισμό κ. Πισαρέφσκι, σε βάθος πενταετίας οι Pώσσοι τουρίστες μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 3,5 εκατομμύρια ετησίως, με αποτέλεσμα οι ταξιδιωτικές εισπράξεις από τους Pώσους τουρίστες να αγγίξουν, ετησίως, τα 4 δισ. ευρώ.

ΔΗΛΑΔΗ 10.500.000 ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ 12 ΔΙΣ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ 18.500.000 (που νομίσαμε ότι θα μας έρθουν ….) ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΜΕ 13 ΔΙΣ !!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΠΙΟ ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ 13 ΔΙΣ/18,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ =702€ (για συνήθως μια εβδομάδα παραμονή …..)

ΟΛΓΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
Το νέο πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης της χώρας παρουσιάζει το υπουργείο Τουρισμού, στο πολυνομοσχέδιο για τον τουρισμό, που κατατέθηκε στη Βουλή. Κύριος στόχος της νέας τουριστικής πολιτικής είναι η μετάβαση από έναν μαζικό τουρισμό σε έναν ποιοτικό, πολυθεματικό τουρισμό, οικονομικά αποδοτικότερο, που θα απευθύνεται σε κοινό με υψηλότερες απαιτήσεις και δεν αρκείται στο μοντέλο ήλιος και θάλασσα.
…………………………………………………..
Τέλος, ο αλιευτικός τουρισμός λαμβάνει σάρκα και οστά και αν πάρει το “πράσινο φως” από τη Βουλή, οι τουρίστες θα μπορούν να μυηθούν στην τέχνη του ψαρέματος στις ελληνικές θάλασσες. !!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΩΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ

 

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
One thought on “Ὄλγα, τώρα καταλάβαμε τὶ ἐννοοῦσες…

Leave a Reply