Ὅσοι δὲν ὑπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τῶν Rothschild …καρατομοῦνται!!!

Ὅσοι δὲν ὑπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τῶν Rothschild ...καρατομοῦνται!!!9Εφόσον το κτήνος του σιωνισμού φροντίζει να καταστραφούν άνθρωποι για ένα tweet ή δύο γραμμές στο Facebook, είναι λογικό να σκορπάει, χωρις δεύτερη σκέψη, τον τρόμο  και τον θάνατο στους πολίτες που θα αποφασίσουν να επιλέξουν ηγέτες, ή προστάτες, που δεν προβλέπονται στους σχεδιασμούς της Νέας Τάξεως των Rothschild.

Κι όπως κύλησαν στο αίμα την μεταπολεμική Ελλάδα, για να επιβάλλουν την …εθνικιστική πορεία της χώρας, ώστε να ανακόψουν την διεθνιστική Ρωσσική επιρροή, έτσι κυλούν στο αίμα και την Ουκρανία για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Για εμάς που ονειρευόμαστε ελευθερία κι αυτοδιάθεση…
…χρειάζεται να ξέρουμε τι έχουμε απέναντί μας!!!
Ο οδοστρωτήρας της Νέας Τάξεως γκρέμισε την Οθωμανική και τη Ρωσσική αυτοκρατορία, σκοτώνοντας εκατοντάδες εκατομμύρια αθώων.
Δεν θα αναχαιτιστεί ούτε με πορείες, ούτε με σημαίες και τραγούδια ούτε καν με ανατροπή του πολιτεύματος.

Πολιτισμένα κράτη, που …δεν υπακούν, ισοπεδώνονται σε λίγες ημέρες αν το αποφασίσουν οι τοκογλύφοι.

Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Λιβύη, Συρία και Ουκρανία  είναι πρόσφατα κι απτά παραδείγματα της επελάσεως του Κτήνους του Σιωνισμού.

Σίγμα

Υ.Γ. Αυτός που αντιστέκεται σήμερα δεν μπορεί να κάνει πολλά. Η ανηθικότητα κερδίζει την ηθική.Ο παράνομος κερδίζει τον νόμιμο. Ο δολοφόνος κερδίζει αυτόν που σέβεται την ανθρώπινη ζωή. Ο αδίστακτος ειναι που κερδίζει…πόσο μάλλον όταν είναι πιο ισχυρός κι έχει κσι τα ΜΜΕ υπό τον έλεγχό του.

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ …..ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας στην καρδιά της ευρωπαικής Ηπείρου…… Στο Donetsk οι βομβαρδισμοί της ουκρανικής Βέρμαχτ έπληξαν στις 14 Αυγούστου 2 εμπορικά κέντρα ενσπείροντας τον τρόμο. Η ρίψη βομβών φωσφόρου επαναλήφθηκε τη νύχτα στον συνοικισμό Λενίνσκι. Σκηνές φρίκης από τους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πρωτεύουσας της Νέας Ρωσίας.

κέντρο Ντονέτσκ, μεσημέρι

κέντρο Ντονέτσκ, μεσημέρι

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δ Πορφύρης / Π Σταφυλά

Το site του Δήμου της πολυάνθρωπης αυτής πόλης ανακοίνωσε “Σήμερα στις 14 Αυγούστου στην περιοχή μας στις 12 . 50΄ επλήγη από οβίδες το εμπορικό κέντρο “Planeta” και το “Green Plaza» “

Βομβαρδίστηκε και η περιοχή του Kuibyshev. Επλήγησαν κατοικίες και το εμπορικό κέντρο “Αυτοκρατορία Προμηθειών “. Πληροφορίες αναφέρουν 2 νεκρούς πολίτες. Την ίδια στιγμή οι ιατρικές υπηρεσίες της Δημοκρατίας του Donetsk αναφέρουν ότι από τον σημερινό βομβαρδισμό στο κέντρο της πόλης τραυματίστηκαν 7 πολίτες .Ὅσοι δὲν ὑπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τῶν Rothschild ...καρατομοῦνται!!!2

 

Σε όλη την πόλη ακούγονταν εκρήξεις και θόρυβος από πυροβολικό. Εκδηλώθηκαν πολλές εστίες πυρκαγιάς σε πολλά σημεία και ειδικά στον συνοικισμό Mospino. (Espreso.TV 14.08.14)Ὅσοι δὲν ὑπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τῶν Rothschild ...καρατομοῦνται!!!3

 

Στο Λουγκάνσκ 22 πολίτες σκοτώθηκαν όταν οβίδες έπληξαν λεωφορείο,μαγαζιά και πολλές πολυκατοικίες. Στην περιοχή του Donetsk 74 πολίτες σκοτώθηκαν σε 3 ημέρες σύμφωνα με την τοπική αυτοδιοίκηση. 1512 πολίτες σκοτώθηκαν ως τώρα στο Ντονμπάς.

από βομβαρδισμένο σπίτι

από βομβαρδισμένο σπίτιὍσοι δὲν ὑπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τῶν Rothschild ...καρατομοῦνται!!!5

 

 

Η μαζική εξολόθρευση των αμάχων έκανε μέχρι και τις ΗΠΑ να θυμηθούν τα προσχήματα και να ζητήσουν την Πέμπτη από το Κιέβο δια της εκπροσώπου τύπου του Λευκού Οίκου Marie Harf να δείξει αυτοσυγκράτηση για να μειωθεί ο αριθμός των θυμάτων πολιτών. (nouvelobs)

Ακόμα και το CNN έδειξε τις κηδείες των αμάχων

Ακόμα και το CNN έδειξε τις κηδείες των αμάχων

 

Στην μαρτυρική Γκόρλκοβα μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε γαζώθηκε κυριολεκτικά από πυρά. Η μητέρα ξεψύχησε με το αγόρι της αγκαλιά στο πίσω κάθισμα το οποίο έφερε διαμπερές τραύμα στο κεφάλι.Ο πατέρας στην θέση του οδηγού παραμορφώθηκε από τα πυρά. Ὅσοι δὲν ὑπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τῶν Rothschild ...καρατομοῦνται!!!7

η μητέρα πεθαίνει με αγκαλιά το παιδί στο πίσω κάθισμα

η μητέρα πεθαίνει με αγκαλιά το παιδί στο πίσω κάθισμα

Ὅσοι δὲν ὑπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τῶν Rothschild ...καρατομοῦνται!!!9

βομβαρδισμοί φωσφόρου

βομβαρδισμοί φωσφόρου

O υπουργός άμυνας των ρωσόφωνων Ιγκόρ Strelkov ο υπουργός Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ παραιτήθηκε την Πέμπτη από τα καθήκοντά του για να προσφέρει από αλλο πόστο όπως ανακοινώθηκε από το κέντρο τύπου της αυτοανακηρυχθείσας Δημοκρατίας. (Rt)

 δείτε τα βίντεο

πηγή

(Visited 149 times, 1 visits today)
One thought on “Ὅσοι δὲν ὑπηρετοῦν τὰ συμφέροντα τῶν Rothschild …καρατομοῦνται!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ «ἐπίτιμος Ἑβραῖος» Robin Williams | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply