Δημιούργημα τῶν «περιουσίων» ἡ ISIS τῶν ἀποκεφαλιστῶν.

Άλλη μία απόδειξη ότι η ISIS των αποκεφαλιστών είναι δημιούργημα των περιουσίων.

Στο κεφάλι η ψεύτικη σημαία της Συρίας, στο πλάι η σημαία των αποκεφαλιστών και στις αφίσες …«συμπτωματικά» πάντα οι εχθροί του Νετανιάχου και του Ομπάμα.
Δηλαδή ο Πούτιν, ο Ιρανός Αχμαντινετζαντ και ο Σύριος Άσαντ.

Η εκδήλωση αυτή έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας κι όχι στην Συρία.

Ακριβώς τους ΙΔΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ έχουν και το ΠΟΤΑΜΙ, η ΔΡΑΣΗ,  η Φιλ.Συμμαχία, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς, κλπ κλπ.

Οι πράκτορες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχουν συσπειρώσει κι ελέγχουν χιλιάδες άραβες κι Ασιάτες…
Κι εάν οι πολίτες της Ελλάδας δεν ανεβάσουν …«αυθόρμητα» την κυβέρνηση που θέλουν οι περιούσιοι, όπως συνέβη στην Συρία, ένα …«σκισμένο κοράνι» θα είναι αρκετό για να βγουν στους δρόμους άνθρωποι με εντολή να κάνουν ό,τι θέλουν  και φυσικά ...χωρίς συνέπειες.

Όπως αυτοί που έκαψαν την Αθήνα το 2008/2009 ή αυτοί που τοποθετούσαν βόμβες για λογαριασμό της πρεσβείας και φυσικα …δεν τιμωρήθηκαν ποτέ,  .έτσι ό,τι έγκλημα κι αν διαπραχθεί από τις ορδές που καθοδηγούνται από τους πράκτορες των «περιουσίων», θα μείνει ατιμώρητο.

Με τα χιλιάδες εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, που διεπράχθησαν από τους …δήθεν Ισλαμιστές, .ο ΟΗΕ συνεχίζει να θεωρεί τον Σύριο Άσαντ …επικίνδυνο.
Οπότε καταλαβαίνετε πως λειτουργεί η Παγκόσμια Κυβέρνηση και ποιούς εγκληματίες εξυπηρετούν αυτά τα …«ειρηνευτικά»,  δήθεν διεθνή όργανα λήψεως αποφάσεων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply