Καταιγίδα ἀνθελληνικῆς προπαγάνδας ἀπό τούς Γερμανούς;

Καταιγίδα ανθελληνισμού από …«Γερμανικά» έντυπα. με πρωταγωνίστρια την εφημερίδα BILD.
Η BILD όμως ανήκει στον όμιλο Axel Springer AG.

O Διευθύνων Σύμβουλος της AXEL SPRINGER AG δηλώνει ότι είναι …ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ!!!
Υπήρξε μάλιστα στέλεχος της Deutsche Bank (αλίμονο!) και η σιωνιστική μασονική στοά B’NAI B’RITH πετάει από την χαρά της.
Οι ΠΕΝΤΕ βασικές αρχές για την ένταξη στελεχών στην AXEL SPRINGER AG περιλαμβάνουν φυσικά ΚΑΙ την προώθηση των ΖΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ του ΙΣΡΑΗΛ, αλλά και την ατζέντα της Νέας Τάξεως συνολικά.

«Συμπτωματικά» ο αρχισυντάκτης της ανθελληνικής …«Γερμανικής»  BILD είναι και στην διοίκηση της «Τουρκικής» Χουριέτ, που έστειλε τους …«Τούρκους» δημοσογράφους της να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία…
Αποτέλεσμα της ενέργειας της …«Τουρκικής» Χουριέτ ήταν να χαθούν ΤΡΕΙΣ Έλληνες και να  …θησαυρίσουν δεκάδες …«Έλληνες» και …«Τούρκοι» ανώτατοι αξιωματικοί, από τα εξοπλιστικά προγράμματα δεκάδων δισεκατομμυρίων που ακολούθησαν την …τεχνητή κρίση των Ιμίων.

Γι’ αυτό θέλει πολλή προσοχή όταν μιλάμε για τους …«Γερμανούς» και τους …«Έλληνες», ενώ  στην πραγματικότητα αναφερόμαστε σε Γερμανοφώνους και Ελληνοφώνους Γενιτσάρους δημοσιογράφους και πολιτικούς.
Υπηρετούν ΟΛΟΙτους ανεξαιρέτως τους περιουσίους και διχάζουν σκόπιμα τους λαούς, κρατώντας ΕΚΤΟΣ …κάδρου τους σιωνιστές τοκογλύφους!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply