Τὸ Ἰσλάμ, ὁ Ἰσλαμισμὸς καὶ τὸ αἷμα!!!

Τὸ Ἰσλάμ, ὁ Ἰσλαμισμὸς καὶ τὸ αἷμα!!!Θὰ ξεκινήσω λοιπὸν σήμερα ἀπὸ τὸ …τέλος.
Γιὰ τὴν ἀκρίβεια  ᾶς δοῦμε ξανὰ αὐτά:

Ποὺ ἁπλῶς εἶναι ἡ ΔΗΜΟΣΙΑ παραδοχὴ αὐτοῦ ποὺ ΟΛΟΙ φοβόμαστε ἐδῶ καὶ χρόνια.
Δὲν θὰ σᾶς παρουσιάσω αἵματα καὶ  κομμένα κεφάλια καὶ εὐνουχισμένους…
Δὲν εἶναι αὐτὸ τὸ θέμα μας σήμερα…
Σήμερα τὸ θέμα μας εἶναι αὐτό:

Ο Τούρκος Serkan Engin, συγγραφέας τολμά και λέει την αλήθεια για το Ισλάμ:”Ο κόσμος θα βιώσει μια απίστευτη τραγωδία παντού από το Ισλάμ”

Tι δηλώνει ο Serkan Engin;Ένας άνθρωπος που τα είδε όλα 

και γνωρίζει καλύτερα καθώς ήταν τόσο Σουνίτης ,όσο και Μουσουλμάνος.Τολμά να μας πει ξεκάθαρα τι έρχεται,αν και αρκετοί από εμάς το γνωρίζουμε καλά!Σταματήστε το Ισλάμ αυτό είναι το μήνυμα του προς την ανθρωπότητα.Όλα βρίσκονται στο Κοράνι με τις ευλογίες του.Ο Θεός να βάλει το χέρι Του,..λέω εγώ ως Ελληνίδα και Oρθόδοξη Χριστιανή!

Serkan Engin,

-Είμαι ένας άθεος συγγραφέας και ποιητής, έζησα για 23 χρόνια από τη γέννησή μου ως Σουνίτης και σήμερα εξακολουθώ να ζω σε μια μουσουλμανική χώρα, την Τουρκία

. Οι γονείς μου και όλοι οι συγγενείς μου είναι ακόμα Μουσουλμάνοι. Επομένως, η κριτική μου για το Ισλάμ προέρχεται από ιδία γνώση.

Πρώτα απ “όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για το Ισλάμ εάν είστε «αμύητος», μη-μουσουλμάνος, για παράδειγμα Χριστιανός, άθεος, βουδιστής, Εβραίος ή οτιδήποτε άλλο, όλοι οι μουσουλμάνοι έχουν το «δικαίωμα» να σας σκοτώσουν και να σας βιάσουν, να αρπάξουν την περιουσία σας, τη χώρα σας, τη γη, τα χρήματα και οτιδήποτε άλλο.

Παίρνουν αυτό το «δικαίωμα» από το βιβλίο της πίστης τους, το Κοράνι. Με άλλα λόγια, παίρνουν αυτό το «δικαίωμα» από τον πυρήνα της πίστης τους, από τη θεολογία του Ισλάμ.

Ενδεικτικά, μερικά παραδείγματα με στίχους από το Κοράνιο:

-Αυτός ο στίχος του Κορανίου αναφέρεται σε «όλους τους μη μουσουλμάνους», σε όλους τους «αιρετικούς» – Χριστιανούς, Βουδιστές, άθεους, Εβραίους κλπ., οι οποίοι θεωρείται ότι «διεξάγουν πόλεμο εναντίον του Αλλάχ και του Αγγελιαφόρου του Μωάμεθ»
Surat Al-Ma’idah (5.33)

«Και πράγματι, η τιμωρία εκείνων που πολεμούν τον Αλλάχ και τον Αγγελιαφόρο του και διαβιούν στη γη άσχημα είναι να εκτελούνται ή να σταυρώνονται ή να κόβονται τα χέρια και τα πόδια τους αντίπλευρα, ή να εξορίζονται από αυτή τη γη. Αυτοί έχουν την ατίμωση στον κόσμο αυτό και τους περιμένει στον άλλο κόσμο μεγάλη τιμωρία».

-Αυτός ο στίχος του Κορανίου αναφέρεται στην εντολή θανάτωσης όλων των ανθρώπων που εγκατέλειψαν το Ισλάμ, των αποστατών:
Surat An-Nisa »(4,89)

«Θα επιθυμούσαν να μην πιστέψετε όπως κι εκείνοι, ώστε να είστε ίδιοι με αυτούς. Μην τους θεωρείτε φίλους ώσπου να εγκαταλειφθεί η απιστία τους. Αν όμως επιστρέψουν στην απιστία, τότε συλλάβετέ τους και σκοτώστε τους, όπου κι αν τους βρείτε. Και μην παίρνετε από αυτούς ούτε φίλους ούτε βοηθούς».

Παρατηρήστε την τρέχουσα κατάσταση στη Συρία. Πώς μπορούν οι ισλαμιστές τρομοκράτες να σφάζουν Αλεβίτες ή να βιάζουν Χριστιανές τόσο εύκολα;

Μπορούν επειδή παίρνουν αυτό το «δικαίωμα» από την πίστη τους και πιστεύουν ότι θα πάνε στο παράδεισο με αυτές τις αποτρόπαιες ενέργειες εναντίον των «αμύητων», εναντίον όσων βρίσκονται εκτός του Ισλάμ, όσων δεν πιστεύουν στα ίδια θρησκευτικά δόγματα – με άλλα λόγια, όσων, σύμφωνα με την πίστη τους, είναι «αιρετικοί».

Μερικοί μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι «αυτοί δεν είναι οι πραγματικοί μουσουλμάνοι». Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα! Αυτό είναι το αληθινό Ισλάμ, επειδή όλες αυτές οι φρικτές ενέργειες είναι σύμφωνες με τις εντολές του Κορανίου.

Έχετε ακούσει πολλές φορές ότι «το Ισλάμ είναι μια ανεκτική θρησκεία».
Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που μπορείτε να ακούσετε σε όλο τον κόσμο και αυτό το ψέμα χρησιμοποιείται ως μάσκα για να κρύψει το φοβερό πρόσωπο του Ισλάμ.

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ διαφορά μεταξύ του Ισλάμ και του ισλαμισμού. Αυτό είναι το βασικό λάθος που κάνει ο σύγχρονος κόσμος για το Ισλάμ. Δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ του Ισλάμ και του ισλαμισμού, είναι το ίδιο πράγμα και έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Αυτός ο διαχωρισμός είναι μονάχα μια απλή ψευδαίσθηση, και χρησιμοποιείται από τους μουσουλμάνους για να κρύψουν το ωμό, απεχθές, καταπιεστικό, δολοφονικό, γενοκτονικό πρόσωπο του Ισλάμ.

Η ισλαμική θεολογία βασίζεται στους στίχους του Κορανίου και στα Χαντίθ. Χαντίθ είναι τα λόγια και οι πράξεις του προφήτη Μωάμεθ και όλοι οι Μουσουλμάνοι οφείλουν να ακολουθούν τα λόγια και τις πράξεις παράλληλα με τις εντολές του Κορανίου.

Για παράδειγμα, θα πρέπει να αφοδεύουν όπως αφόδευε ο Μωάμεθ, θα πρέπει να καθαρίζονται όπως έκανε εκείνος ή σε περίοδο πολέμου θα πρέπει να βιάζουν και να υποδουλώνουν μία «αιρετική» γυναίκα όπως έκανε και ο Μωάμεθ ή να βασανίζουν τον εχθρό για να μάθουν που είναι κρυμμένοι οι θησαυροί του, όπως έκανε και ο Μωάμεθ.

ΠΡΕΠΕΙ να κόβουν το χέρι του κλέφτη, όπως έκανε ο Μωάμεθ, και όχι να τον τιμωρούν με ποινή φυλάκισης, όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες νομοθεσίες.

Θα πρέπει να λιθοβολήσουν μια γυναίκα μέχρι θανάτου, όπως έκανε ο Μωάμεθ, επειδή συνήψε σεξουαλικές σχέσεις, παραβιάζοντας τους κανόνες του Ισλάμ, ενώ ο σύντροφός της θα πρέπει μόνο να μαστιγωθεί εκατό φορές.

Εάν είστε μουσουλμάνος δεν μπορείτε ποτέ να «απελευθερώσετε» τις γυναίκες, σκεπτόμενος ότι η σεξουαλική τους δράση αφορά εκείνες προσωπικά και την ελευθερία τους να επιλέγουν το σύντροφό τους, όπως επιτάσσουν οι σύγχρονοι νόμοι.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να εφαρμόσετε τις τιμωρίες του Μωάμεθ, όπως το λιθοβολισμό της γυναίκας μέχρι θανάτου και το μαστίγωμα του συντρόφου της, αν θέλετε να είστε ένας καλός μουσουλμάνος.

Θα πρέπει να σκοτώσετε αυτόν που αποστάτησε από το Ισλάμ, όπως έκανε και ο Μωάμεθ. Δεν μπορείτε να πείτε ότι «αυτό είναι δική του επιλογή και έχει την ελευθερία της σκέψης και της πίστης», επειδή είναι εντολή του Κορανίου το να πρέπει να σκοτώσετε τους αποστάτες.

Θα πρέπει να σκοτώσετε όλους τους ομοφυλόφιλους, σύμφωνα με τις διαταγές του Ισλάμ. Κανένας μουσουλμάνος δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι ο σεξουαλικός του προσανατολισμός είναι δικό του δικαίωμα.

Έχετε το «δικαίωμα» να παντρευτείτε ένα μικρό κορίτσι 9 ετών, όπως έκανε και ο Μωάμεθ. Με άλλα λόγια, στο Ισλάμ μπορείτε νόμιμα να βιάσετε ένα μικρό παιδί, να την κάνετε σκλάβα του σεξ, καθώς και σκλάβα μέχρι το τέλος της ζωής της.

Μπορείτε να μείνετε δίπλα στο σώμα της νεκρής γυναίκας σας για 6 ώρες, όπως έκανε και ο Μωάμεθ. Με άλλα λόγια, μπορείτε να βιάσετε το νεκρό σώμα της γυναίκας σας για 6 ώρες μετά το θάνατό της.

Αυτό είναι το Ισλάμ … Αυτή είναι η «ανεκτική θρησκεία» … Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για τον Παράδεισο … Αυτές είναι οι εντολές του Αλλάχ … Αυτές είναι οι ενέργειες του Μωάμεθ …

Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε πόσο πολιτισμένες είναι οι μουσουλμανικές χώρες του κόσμου, λόγω του Ισλάμ, όπως το Αφγανιστάν, η Νιγηρία, η Τουρκία, το Ιράν, το Σουδάν κ.α.

Μπορείτε να καταλάβετε πόσο έχουν συμβάλει (οι μουσουλμανικές χώρες) στην ιστορία της φιλοσοφίας, της τέχνης, της επιστήμης. Μπορείτε να αντιληφθείτε πόσο σεβασμό τρέφουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των γυναικών, τα δικαιώματα των παιδιών, την ελευθερία της έκφρασης και της σκέψης, την ελευθερία του τύπου, την ελευθερία της πίστης, κ.λ.π.

Το πρώτο κύμα γενοκτονιών του 20ου αιώνα, -οι Γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ασσυρίων και των Ελλήνων του Πόντου-, διαπράχθηκε από τον τουρκικό και τον κουρδικό λαό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και της νέας Τουρκικής Δημοκρατίας, ελέω των «δικαιωμάτων» που απορρέουν από το Ισλάμ: των «δικαιωμάτων» για τη θανάτωση και το βιασμό των μη μουσουλμάνων, την υποδούλωση των γυναικών τους και των μικρών κοριτσιών ως σκλάβων του σεξ, αλλά και οικιακών σκλάβων, την αρπαγή των χρημάτων, των σπιτιών και των περιουσιών τους. Η «Επιτροπή για την Ένωση και την Πρόοδο» (ΕΕΠ – CUP) (Τουρκικά: Ittihat ve Terakki Cemiyeti) βασίστηκε στον τουρκικό εθνικισμό και χρησιμοποίησε εύκολα τον τουρκικό και τον κουρδικό λαό για αυτές τις γενοκτονίες, λόγω του περιεχομένου της ισλαμικής θρησκείας για τους μη μουσουλμάνους. Όλοι οι Τούρκοι και οι Κούρδοι μουσουλμάνοι πίστευαν ότι θα πάνε στο παράδεισο, αν σκότωναν περισσότερους «άπιστους», όπως ακριβώς και οι σημερινοί ισλαμιστές τρομοκράτες. 

Το Ισλάμ παραβιάζει τους σύγχρονους νόμους για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιεχόμενό του είναι πολύ επικίνδυνο. Το Ισλάμ δεν είναι μια εναλλακτική στο θέμα της πίστης, είναι απλά ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και οποιοδήποτε έγκλημα δεν μπορεί να μένει «ατιμώρητο» στον σύγχρονο κόσμο μας.

Επομένως, το Ισλάμ πρέπει να κηρυχθεί παράνομο σε όλο τον κόσμο, λόγω του περιεχομένου και των εντολών του που παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλες οι δράσεις του Ισλάμ πρέπει να απαγορευθούν και οι προπαγανδιστές του να κριθούν ένοχοι για ηθική αυτουργία σε δολοφονίες, βιασμούς, αρπαγές και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. 

Σε αντίθετη περίπτωση, όταν οι ισλαμιστές αποκτήσουν περισσότερη δύναμη, ο κόσμος θα βιώσει μια απίστευτη τραγωδία..!!!
Γ.Παμπάλου

 

Τί μᾶς λέει ὁ ἐκ τῶν ἔσω γνώστης τοῦ ἰσλαμισμοῦ;
Τὰ πασιφανῆ.
ΚΙ ἐμεῖς, ὡς ἄλλοι …ἀνθρωπιστές, καὶ παρὰ τὴν χρεοκοπία μας, …ἐπιμένουμε νὰ κτίσουμε, γιὰ παράδειγμα, τζαμὶ στὸν Βοτανικό, ἐπιβεβαιώνοντας τὸν χειρότερο φόβο κάποιων καὶ παραλλήλως δίδοντας πάτημα στοὺς ἰσλαμιστὲς νὰ δημιουργοῦν πυρῆνες τρομοκρατίας, μέσα στὸ ἱστορικὸ κέντρο, τὴν ἴδια στιγμὴ ποὺ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ πὼς …«γκαμοῦν Ἑλληνίντες», κατὰ τὰ λεγόμενά τους πάντα!!! … (Αὐτήκοος μάρτυς τῆς ὁμολογίας αὐτῆς φίλος πρὸ ἡμερῶν!!!)

Καί ἡ εἰρωνία τῆς ὑποθέσεως;
Αὐτοὶ ποὺ …«κόπτονται» γιὰ τὰ δικαιώματα τῶν ἰσλαμιστῶν εἶναι αὐτοὶ ποὺ δηλώνουν ἄθεοι, διῶκτες τῶν χριστιανῶν καὶ φυσικά, πρῶτα κι ἐπάνω ἀπ΄  ὅλα διῶκτες τῶν Ἑλλήνων.
Ἀλήθεια βρὲ παιδιά…
Ἡ δημοκρατία, τὰ ἴσα δικαιώματα καὶ ἡ ἰσότης ἀφοροῦν σέ ΟΛΟΥΣ τούς ἄλλους πλήν τῶν Ἑλλήνων;
Ἔχετσ συνειδητοποιήσει πώς ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ πού θά σφαγιαστθοῦν θά εἶναι αὐτοί πού ἄνοιξαν τίς Κερκόπορτες;
Γιατι;
Μὰ πρῶτα καθαρίζουν μὲ ὁμοφυλοφίλους, ἀθέους καὶ λοιποὺς ὑποστηρικτές τους καὶ μετὰ μὲ τοὺς ἄλλους, ποὺ στὸ μεταξὺ ἔχουν πανικοβληθεῖ καὶ ἀκινητοποιηεθεῖ…
Γιὰ σκεφθεῖτε… Ἐδῶ γύρω εἶναι αὐτὸ ποὺ ἔρχεται… ΒΡΩΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλονόη

Υ.Γ.1. Τοὺς ἔχω ζήσει ἀρκετὰ χρόνια γιὰ νὰ γνωρίζῶ πολὺ καλὰ τὸ ποῦ μποροῦν νὰ φθάσουν!!! Καὶ τοὺς ἔχω ζήσει στὶς ΔΙΚΕΣ τους χῶρες!!! Δίπλα τους μεγάλωσα!!!

Υ.Γ.2 Βέβαια κάποιοι πιστεύουν πὼς ἐπεὶ δὴ ἀνήκουν στὴν αὐτὴν ὁμάδα ὑπαλλήλων τοῦ Soros, θὰ μείνουν ἐκτὸς …βεληνεκοῦς!!! Χά!!! Ἀστειότητες!!! Ὁ κάθε Soros  «ἀγαπητοί» μου ξεκατινιασμένοι θὰ κρατήση  κοντά του μόνον αὐτοὺς ποὺ χρειάζεται καὶ γιὰ ὅσο τοὺς χρειάζεται… Τὶς Κερκόπορτες τὶς ἀνοίξατε… Τώρα δουλεύει τὸ μαχαίρι τοῦ ἀποπληθυσμοῦ. Τί νά τά κάνῃ λοιπόν τά σκουλήκια κοντά του; Νά τόν βαραίνουν; Χαζός εἶναι;

Υ.Γ.3. Εἶμαι κατὰ τῶν θρησκειῶν. Αὐτὸ ὅμως δὲν μὲ κάνει νὰ μὴν ἀντιλαμβάνομαι καὶ νὰ μὴν σέβομται τὰ πιστεύω τῶν ἄλλων.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Leave a Reply