Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων; (2)

Οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις είναι σπουδαίο εργαλείο στα χέρια της Νέας Τάξεως.
Με βάση την παρακάτω δημοσίευση,  για ΤΙΠΟΤΑ δεν φταίει ο Σαμαράς! Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;3

Εκείνη την εποχή τα έκανε όλα τέλεια!

Ήταν εύκολος στόχος ο Παπανδρέου, τότε που οι τοκογλύφοι δεν τον χρειάζονταν πλέον.
Εκτέλεσε το σενάριο κατά γράμμα και μετά τον στοχοποίησαν, κανονικά, όπως τώρα ξεκίνησαν νὰ στοχοποιούν την συγκυβέρνηση!!!
Δεν θα τολμούσαν φυσικά ποτέ τέτοια δημοσκόπηση, όσο ήταν στην εξουσία κι όσο υπέγραφε τα αδιάβαστα Μνημόνια, για να μην φρενάρει πουθενά το σχέδιο της μεγάλης ληστείας.

Άλλωστε ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαίο ότι οι πολίτες ρίχνουν ευθύνες (ακόμη και σήμερα!!!) σε όλους ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, (που …«παγιδεύθηκε»!!!) αν και κανονικά ψηφίζει τα Μνημόνια επίσης στα τυφλά.

Λίγο πριν τις εκλογές οι εφημερίδες θα ξεσκίσουν την σημερινή συγκυβέρνηση με …οσμή «σκανδάλων»  κι ο κοσμάκης θα οδηγηθεί να ψηφίσει …«αυθόρμητα» την καλλίτερη λύση, για την δεδομένη στιγμή, που θα είναι ο ..ΣΥΡΙΖΑ…!!!

Ἠδη ξεκίνησαν με τις ευρωεκλογές…

Μας παρουσίαζαν το «Ποτάμι»- Soros  ως τρίτη επιλογή, την στιγμή που η κάλπη, παρά τις …«παρεμβασεις», το κράτησε στα …μετόπισθεν ως …ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ!!!

Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων; 4

Και φυσικά μέσω των δημοσκοπήσεων μας ..«ανακοινώνουν» τα αποτελέσματα των εκλογών, για να …αποφασίσουμε ανεπηρέαστοι!!!

Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων. 5

Διότι…
Τα σκάνδαλα από την μία μεριά, στέλνουν ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ την ψήφο μας στην άλλη μεριά.Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;18 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;6 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;7 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;8 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;9 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;10 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;11 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;12 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;13 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;14 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;15 Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;16Άλλωστε…
Αυτοί ξέρουν καλά πως να μας κάνουν να βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα …χέρια.
Φυσικά δεν πηγαίνουν φυλακή ούτε οι κλέφτες, πόσο μάλλον οι ψεύτες!!! 

Οι πληρωμένοι πράκτορες των τραπεζών, που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, παραπλανούν τις μάζες και φέρνουν το αποτέλεσμα που τους βολεύει περισσότερο.
Η συμμορία των πολιτικών κερδίζει χρόνο προωθώντας την ατζέντα, ο κοσμάκης ελπίζει σε μια καλλίτερη ημέρα κι από πάνω αισθάνεται …ένοχος, διότι με την ψήφο του νομιμοποίησε τους εγκληματίες να ξεπουλήσουν τα πάντα και να καταστρέψουν το μέλλον των επομένων γενεών.
Ἡ «ἀξιοπιστία» τῶν δημοσκοπήσεων;17

Κάπως έτσι εναλλάσσονται …«συμπτωματικά» στην εξουσία τα ίδια τζάκια της κυβερνήσεως …Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σίγμα

 

(Visited 27 times, 1 visits today)
Leave a Reply