Οἱ …«αὐτόκλητοι» ὑπερασπιστὲς τῶν …Σλαυομακεδόνων!!!

Τ’ ανεγκέφαλα πρακτόρια,
που κομπάζουν σαν κοκόρια,
έχουν βήμα και φωνή,
εις την …«έγκριτη» ΑΥΓΗ…!!!
Η γνωστή παρέα που παριστάνει τους αυτόκλητους εκπροσώπους των Σλαβομακεδόνων, περιελάμβανε τον σούπερ-ντούπερ διανοούμενο Γεώργιο Νακρατζά…
Αυτός ο άνθρωπος, που δεν γνωρίζω αν ζει ακόμα, μου είχε κάνει την τιμή να καταθέσει ΑΓΩΓΗ εναντίον μου, σχετικά με το Σκοπιανό Αναγνωστικό που μοίραζαν στην Μακεδονία.


Στα πλαίσια του «αγώνα»  αυτών των …«ανιδιοτελών» πολεμιστών του φωτός και της αλήθειας, ο Νακρατζάς δημοσίευε κατά καιρούς …«έγκριτα»  άρθρα …διανοήσεως για …διανοούμενους με πολλά γράδα…
Από αυτούς που κινούνται στην …στρατόσφαιρα της …μορφώσεως…!!!

Όταν έφυγε από το προσκήνιο η σπουδαία προσωπικότητα του Νακρατζά, εμφανίστηκε ένας άλλος …διανοούμενος που ακούει στο όνομα …Νάσος Θεοδωρίδης.
Έγινε γνωστός στο πανελλήνιο με τις επίσης …«κορυφαίες δηλώσεις» του για διάφορα θέματα που αφορούν στον Ελληνισμό.
Ένα από τα αρχιγελοία άρθρα του διανοούμενου αυτού …ΕΣΠΕΥΣΕ να δημοσιεύσει η ΑΥΓΗ,  χωρίς φυσικά να το θεωρήσει …γελοίο και χωρίς να ερευνήσει αν πρόκειται για …ΚΛΕΜΜΕΝΟ κείμενο.
Ο φαλακρός διανοούμενος Θεοδωρίδης …έκλεψε κείμενα του άλλου διανοούμενου Νακρατζά με σκοπό να …εκνευρίσει τους Ποντίους .

Οι ίδιοι κύριοι δεν θα έγραφαν εύκολα ούτε δισύλλαβη λέξη εναντίον του Ισραήλ,  για …ευνοήτους λόγους.
Όπως βλέπετε δηλαδή, μπορεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ παπαριά να δημοσιευθεί από τις ελληνόφωνες εφημερίδες, .ΑΡΚΕΙ να εξυπηρετεί τα ΞΕΝΑ συμφέροντα.
Άλλωστε ΔΕΝ είναι τυχαίο που οι εφημερίδες δημοσιεύουν άρθρα υπέρ των Σκοπιανών και για αντίλογο χρησιμοποιούν τον Ψωμιάδη και τον Άνθιμο, με στόχο να …απαξιωθεί το Μακεδονικό στα μάτια των Ελλήνων εκτός Μακεδονίας.

Χιλιάδες είναι οι μελέτες από σοβαρούς επιστήμονες σε όλον τον κόσμο σχετικά με το Μακεδονικό, αλλά ΔΕΝ δημοσιεύονται σκοπίμως γιατί ΔΕΝ βολεύει το Τελ Αβίβ.
Αντιθέτως ΟΠΟΙΟΣ πράκτορας και λογοκλέφτης συνθέσει ένα μπουρδολόγημα που πληγώνει, αποπροσανατολίζει και παραπλανά τους πολίτες δημοσιεύεται στο …πιτς-φιτίλι.

Σίγμα

Υ.Γ. Αναδημοσιεύω το άρθρο από το lifo διορθωμένο για να διαβάζεται:

(Visited 28 times, 1 visits today)
Leave a Reply