«Αὐτονομιστικά» …«κινήματα στήν χώρα μας ὑπό τήν καθοδήγηση καί χρηματοδότηση τοῦ …Soros;;;

Το ευρωπαϊικό κόμμα EFA του περιουσίου κι …ελαφρώς παιδεραστή Κον-Μπέντιτ, μιλάει για ….αυτονομιστικό κίνημα στην Ελλάδα κι εννοεί φυσικά τους πράκτορες του …Soros.

Χάρτης πρόκληση: Παρουσιάζει αυτονομιστικό κίνημα στην Ελλάδα

Χάρτη με το πως θα αλλάξει η Ευρώπη αν όλα τα αυτονομιστικά κινήματα ακολουθήσουν τον δρόμο που χαράζει η Σκωτία, δημοσίευσαν οι New York Times.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όποια και να είναι η έκβαση του δημοψηφίσματος στη Σκωτία η μορφή της Ευρώπης αλλάζει καθώς αναζωπυρώνονται σε ορισμένες περιοχές αυτονομιστικά κινήματα.

Σε περίπτωση που η Σκωτσέζοι ψηφίσουν υπέρ της διάσπασης με τη Αγγλία μετά από 307 χρόνια το αποτέλεσμα θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό από τη Καταλονία ως τη Φλάνδρα.

Για παράδειγμα θα δυσκολευτεί η Ισπανική Κυβέρνηση να αρνηθεί ένα δημοψήφισμα στην Καταλονία, μια περιοχή που αριθμεί 7,4 εκατομμύρια πολίτες.

Την περασμένη εβδομάδα τουλάχιστον 1,8 εκατ. άνθρωποι, κρατώντας τις χρυσοκόκκινες σημαίες της Καταλονίας, διαδήλωσαν με αίτημα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απόσχιση της αυτόνομης περιοχής. Η διαδήλωση οργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την ευκαιρία της Ντιάντα, της “εθνικής ημέρας” της Καταλονίας.

Στον χάρτη, που ανήκει στο  κίνημα European Free Alliance (Κίνημα Ελεύθερης Ευρώπης) και περιλαμβάνει 40 εθνικιστικά, τοπικιστικά κόμματα σε όλα τα μέρη της Ε.Ε , περιλαμβάνει και το ανύπαρκτο κίνημα “Lerin: “Macedonians” in Greece” (Κίνημα “Μακεδόνων” στην Ελλάδα).

Στο European Free Alliance, συμμετέχει και η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο, που στις ευρωεκλογές του Μαΐου έλαβε 1.070 ψήφους στον Νομό Φλωρίνης που αντιπροσωπεύει το 3,17% των ψηφοφόρων, ενώ στο σύνολο της χώρας έλαβε 5.759 ψήφους (0,1% του συνόλου).

πηγή

Ξεκίνησαν λοιπόν τα παπαγαλάκια να …μιλούν για …αυτονομίες, στην Ελλάδα, αλλά και σε ΟΛΗΝ την Ευρώπη…
(Με όλα τα εγχώρια φυσικά ….παραρτήματα να αναπαράγουν την ….«είδηση»!!! για να …προετοιμάσουν το έδαφος σιγά σιγά!!!)

Όχι πως δεν ήταν …αναμενώμενο κάτι τέτοιο.
Η Νέα Τάξη ΔΕΝ χρειάζεται εθνικές ταυτότητες, εθνικές συνειδήσεις και πληθυσμούς με συγκεκριμένο χαρακτήρα. 
Θέλει μαζες …πολτοποιημένες…!
Η Νέα Τάξη χρειάζεται μικρά …μαγαζάκια, με πολλούς …επιστάτες, για να κρατούν τους πληθυσμούς ….καταλλήλως ακινητοποιημένους και ΠΑΝΤΑ …υποτελείς!!!

Σίγμα

Ἡ διάλυσις τῶν εὐρωπαϊκῶν κρατῶν εἶναι δεδομένη.

Ὁδηγούμαστε σέ κομμάτιασμα τῶν Εὐρωπαϊκῶν χωρῶν;

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply