Μὲ ἕξι ΜΗΔΕΝικά, σπουδάζεις στὸ …«Παναιπιστείμηο»!!!

Μὲ ἕξι ΜΗΔΕΝικά, σπουδάζεις στὸ ...«Παναιπιστείμηο»!!!Με ΕΞΙ  μηδενικά και ΕΝΑ  Άριστα σε μία ξένη γλώσσα, μπαίνεις στο …«Παναιπιστείμηο»!!!

Είναι πολύ σημαντικό, βολικό και χρήσιμο για το σύστημα να έχει για υποτελείς … ζώα και βλάκες με περικεφαλαία.

Σίγμα

 

Έδωσε λευκή κόλλα και πέρασε στο Πανεπιστήμιο!

Ποιoς θα μπορούσε να φανταστεί ότι αν κάποιος θα παρέδιδε λευκή κόλλα στις Πανελλήνιες θα μπορούσε να περάσει σε Πανεπιστήμιο και μάλιστα στην Αθήνα!

Κι όμως συνέβη… Διότι μπορεί να παρατηρήθηκε σημαντική άνοδος στις βάσεις, λόγω των καλλίτερων επιδόσεων αλλά και των ελεύθερων μετεγγραφών για τις ειδικές κατηγορίες, όμως υπήρξαν ορισμένες σχολές, στις οποίες οι βαθμοί εισαγωγής ήταν μόλις λίγο παραπάνω από το… 0! 

Συγκεκριμένα υπήρξε υποψήφιος, ο οποίος έγραψε σχεδόν 0 στα 6 μαθήματα στα οποία εξετάστηκε και πέρασε στο τμήμα Ισπανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών τελευταίος!

Ο εν λόγω υποψήφιος είχε μέσο όρο στα 6 μαθήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, 0,53, ενώ σε Αρχαία και Ιστορία Κατευθύνσεως έγραψε 0.

Ωστόσο, η εισαγωγή του στο τμήμα Ισπανικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε λόγω της άριστης επιδόσεώςς του στο μάθημα της Ισπανικής γλώσσας.

Μάλιστα, δεν είναι ο μοναδικός αφού παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και σε σχολή Ιταλικής φιλολογίας, όπου ο τελευταίος εισακτέος έγραψε 0 σε αρχαία και ιστορία κατευθύνσεως ενώ ο μέσος όρος στα 6 μαθήματα της θεωρητικής κατευθύνσεως ήταν 2,53.

ζούγκλα

(Visited 16 times, 1 visits today)
Leave a Reply