Ὅλα τὰ σκουπίδια τῆς βουλῆς πηγαίνουν …ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!3Ο ΣΥΡΙΖΑ του 23% προχθές  πάει για …αυτοδυναμία σήμερα!
Επομένως όλα τα λαμόγια και οι ρουσφετοληγούρηδες  ξέρουν που να απευθυνθούν για τις …εξυπηρετήσεις τους. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!7
ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!14 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!15 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!16 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!17 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!1  ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!13 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!12 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!11 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!10 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!9 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!8 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!2 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!4 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!5 ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ...ΣΥΡΙΖΑ!!!6

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις   ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χρειαστεί καν να συνεργαστεί με άλλα κόμματα γιατί έχει ανοίξει τις …αγκάλες του να υποδεχτεί όλα τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ κλπ.
Δηλαδή όλους τους Γενίτσαρους των Μνημονίων.Καταλαβαίνετε τώρα τι είδους …«επαναστατική» πολιτική θα ασκήσει ο σούπερ-ηγέτης Τσίπρας με τις ψήφους από τα λαμόγια, που ψήφισαν τα Μνημόνια και στα οποία δεν λέει ΟΧΙ ο …«αδιάφθορος».
Μένει να δούμε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Άδωνη,. μιας και η κουτάλα  πρόκειται να …ενώσει τους πάντες και.ειδικά αυτούς του …«συνταγματικού» και «δημοκρατικού» τόξου.

Σίγμα

(Visited 85 times, 1 visits today)
One thought on “Ὅλα τὰ σκουπίδια τῆς βουλῆς πηγαίνουν …ΣΥΡΙΖΑ!!!

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γιά τούς Ἕλληνες ἀστέγους μανδάμ Τασία περισσεύει κάποιο διαμερισματάκι; - ΑΖ Νews

Leave a Reply