Ἐκλογές;;; Πότε;;;

Ο μεγάλος έλεγχος της Ελληνικής οικονομίας ξεκινάει με την άφιξη της τρόικα.
Το Παρίσι ήταν μια επικοινωνιακή μπαρούφα- άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι το ΔΝΤ επιθυμεί να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες, μαζί και η αξιολόγηση να βγει μετά και τα αποτελέσματα των stress test τέλη Οκτώβρη.
Υπενθυμίζω ότι ΔΝΤ και ΕΕ έχουν δώσει ραντεβού στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το Νοέμβριο για να αποφασίσουν την εξέλιξη του προγράμματος του προτεκτοράτου (ναι, σε μας αναφέρομαι).

Υπενθυμίζω ότι πουλάκι από το Μαξίμου μου είχε πει δήθεν …τυχαία πριν τρεις εβδομάδες πως η ελληνόφωνη διοίκηση- δηλαδή Σαμαράς και Βενιζέλος (που συναντιούνται αύριο)- θα το πάνε όπως πάει.
Αν δουν πιέσεις που δεν μπορούν να χειριστούν επικοινωνιακά, θα απειλήσουν με εκλογές (κάτι που δεν θέλει το ΔΝΤ όπως λένε οι κακές γλώσσες).
Ήδη σήμερα είχαμε τρεις παραιτήσεις γενικών γραμματέων.
Προσωπική μου άποψη είναι πως μέσα στο φθινόπωρο δεν θα πάει σε εκλογές.
Εγώ, προσωπικά τις βλέπω αρχές Φεβρουαρίου.
Βέβαια, οι κακές γλώσσες ψιθυρίζουν για Νοέμβριο.
Σας υπενθυμίζω απλά μια ημερομήνια που είχα αναφέρει και στο One Woman Show τον Ιούνιο (την οποία εξέταζε ο Σαμαράς) Κυριακή 2 Νοεμβρίου που την αποκλείω και προσθέτω κι άλλη μια, που άκουσα από πουλάκια σήμερα….
…Κυριακή 23 Νοεμβρίου.
Καλησπέρα υπήκοοι της φεουδαρχικής ολιγαρχίας…

Γιῶτα Χουλιάρα

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply