Σῶῤῥας κατὰ Λαμπράκη. Σημειώσατε…

Σῶῤῥας κατὰ Λαμπράκη. Σημειώσατε...1-0!!!

Τὸν ξεπέταξε λέμε… Στὸ πὶτς φυτίλι!!!
Ὅταν ἔχῃς τὴν ἐμπειρία (τῆς ἁρπακτῆς) λέμε…
Καί ποιός θά πάη στήν φυλακή;;;

Μᾶς ἀπαντᾶ ὁ Λευτέρης Ῥῆνος (σὲ προσωπικό του μήνυμα, ὡς ἀπάντησιν σὲ διάλογο μὲ φίλους).

Τώρα θα καταλάβουν αυτά που τους λέγαμε τόσο καιρό. Τους δάγκωσε ΚΑΙ αυτούς ο κοντός, όπως δάγκωσε και όποιον γνωρίζει, και τώρα βγάζει ψεύτες τον Λαμπράκη, τον Βαλσαμάκη και τον Γεωργαντζά. Τους ζητάει και αποδείξεις εξόδων. Θα τους πει και κλέφτες, μασόνους, προδότες και πράκτορες στο τέλος.
Είναι κρίμα γιατί στην συνέντευξη που είχα δώσει στην ζούγκλα είχα πει ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες στην εγκληματική οργάνωση, το έκαναν γιατί νόμιζαν ότι θα βοηθήσουν την Ελλάδα.
Δεν εννοούσα τον κοντό βέβαια.
Για τις κομπίνες και τις απάτες του Σώρρα, εκτιμώ ότι θα πάει φυλακή ο Λαμπράκης και ο Γεωργαντζάς σε αμερικάνικες φυλακές, ενώ ο Σώρρας θα την σκαπουλάρει με μερικούς μήνες, στην χώρα της αρπαχτής.
Είναι ακόμη χειρότερο, γιατί ο Λαμπράκης είναι άξιος συνάδελφος μου, που έχει βοηθήσει ανθρώπους στην ομογένεια, και ο Γεωργαντζάς αντί να τον θυμούνται για το εξαιρετικό επιστημονικό του έργο, θα τον κοροϊδεύουν.
Πλέον ο κοντός διάλεξε τους εισπράκτορες των εράνων, γιατί από εκεί μασάει. Φυσικό δεν ήταν;
Άφραγκος, απατεώνας είναι.
Λευτέρης
Υ.Γ.1. Μην πείτε ότι δεν σας τα είπα… Όταν βλέπεις ότι κάτι μετατρέπεται σε εγκληματική οργάνωση (κοινώς σπείρα), η παραμονή σου κάνει κακό στο πορτοφόλι σου.
Υ.Γ.2. Φοβερή η ιδέα του Σώρρα, να βάλετε 10 άτομα από την Αμερική, 20 από την Ελλάδα και να πάτε να κάνετε εκλογές στην EI-END. Τουλάχιστον ξέρει πρόσθεση και αφαίρεση. 
Υ.Γ.3. Αν είστε Έλληνες, φερθείτε ως Έλληνες, όχι σαν Έλληνες. Πείτε την αλήθεια στους συνέλληνες σας. Την αλήθεια την φοβούνται οι απατεώνες.
Υ.Γ.4. Άργησα… σας είπε ήδη μασόνους και κλέφτες…
Θλίβομαι…
Εἰλικρινῶς.
Ὄχι γιὰ τὸ βρωμόστομα, ποὺ ἀκούσαμε πρὸ ὁλίγου νὰ ξερνᾶ χολή, μπόχα καὶ ἀηδία…
Θλίβομαι γιὰ ΟΛΟΥΣ τοὺς Ἕλληνες ποὺ ἔπεσαν στὴν παγίδα τους…
Θλίβομαι ἀκόμη καὶ γιὰ τὸν Λαμπράκη, ποὺ παράτησε τὴν ζωή του, πρὸ κειμένου νὰ γίνῃ ὑποχείριον τῶν ἀπατεώνων…
Θλίβομαι καὶ γιὰ ὅλους ἐμᾶς, ποὺ ἀν τὶ νὰ πασχίζουμε νὰ ἀπελευθερώσουμε τὴν Πατρίδα μας, μὲ ΟΛΑ τὰ μέσα, καταπιανόμαστε μὲ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ καὶ

Κ Α Ρ Α Γ Κ Ι Ο Ζ Η Δ Ε Σ!!!

Υ.Γ. Ἀλήθεια, τό παιχνίδι τῶν Δήμων, πού εἶναι παιχνίδι Σῶῤῥα, καί πού κτυπᾶ κυριολεκτικῶς τήν ἐθνική συνοχή, γιατί ὀ Σῶῤῥας τό …μεταθέτει στίς πλᾶτες τοῦ Λαμπράκη; Δέν εἶναι ἀπολύτως ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ὀ ἐμπνευστής κάποιου σχεδίου γιά τίς ἐπί μέρους στοχεύσεις τοῦ σχεδίου; Ἀπό ποῦ κι ὠς ποῦ λοιπόν εἶναι ὁ Λαμπράκης αὐτός πού θέλησε τήν ἀποκοπή τῶν Δήμων ἀπό τόν ἐθνικό κορμό κι ὄχι ὀ Σῶῤῥας; Στάκτη στά μάτια μᾶς ῤίχνει; Ἤ πασχίζει νά κουκουλώσῃ τίς βρωμιές του; 

Ἡ φωτογραφία ἀπὸ τὸν Λευτέρη

(Visited 362 times, 1 visits today)
One thought on “Σῶῤῥας κατὰ Λαμπράκη. Σημειώσατε…

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Πότε θά «πέση» τό χρῆμα τοῦ Σῶῥῥα (ἤ Πότε θά τόν μαντρώσουν);;; | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply