Ἔμπολα. Μία συγκεκαλυμμένη ἐπιχείρησις σὲ ἕναν ὑπνωτισμένο κόσμο.

Δείχνεις στους ανθρώπους ένα μικρόβιο και τους λες τι κάνει, και οι άνθρωποι χειροκροτούν.

Δίνονται. Πιστεύουν.

Στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τίποτα.. Αλλά πιστεύουν.

Kαρκῖνοι, AIDS, Ebola, κορωνοϊοὶ καὶ τὸ κοινό τους στοιχείο.

Η μαζική εκστρατεία για να κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι ο ιός Έμπολα μπορεί να επιτεθεί ανά πάσα στιγμή, μετά την παραμικρή επαφή, στέφτηκε με αρκετή επιτυχία.

Οι άνθρωποι πέφτουν με τα μούτρα μέσα για να αυξήσουν το επίπεδο της υστερίας.

Αυτό τους εμποδίζει να ρίξουν μια σκληρή ματιά στην Λιβερία, την Σιέρα Λεόνε, στην Δημοκρατία της Γουινέας, τρεις αφρικανικές χώρες όπου η φτώχεια και η ασθένεια αποτελούν την βάση της καθημερινής ζωής για την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων.

Η δομή διοικήσεως σε αυτές τις περιοχές έχει μια και μόνο ρήση: μην λύνεις τα ανθρώπινα προβλήματα.

Μη καθαρίζεις τις μολυσμένες παροχές νερού, μην επιστρέφεις την κλεμμένη γη στους ανθρώπους ώστε να μπορούν να καλλιεργήσουν τρόφιμα και τελικά να έχουν μια διατροφική υγεία, μη λύνεις το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, μην εγκαταστήσεις βασικές εγκαταστάσεις υγιεινής, μην ενισχύσεις το ανοσοποιητικό τους σύστημα έτσι ώστε να μπορεί να αποκρούσει τα μικρόβια, μην αφήσεις τα άτομα να έχουν δύναμη γιατί τότε θα αποτινάξουν τα τοπικά και παγκόσμια εταιρικά μεγαθήρια που ρουφούν τη γη και όλους τους πόρους της.

Προ κειμένου να μη λύσουν τα προβλήματα των ανθρώπων, μια ιστορία καλύψεως είναι απαραίτητη.

Μια ιστορία καλύψεως που απαλλάσσει την δομή της εξουσίας.

Μια ιστορία καλύψεως σαν ένα μικρόβιο.

Όλα σχετικά με το μικρόβιο.

Ο δαίμονας.

Ο παράξενος εισβολέας. (Βλέπε, για παράδειγμα, Το άρθρο Του Reuter την 27η Μαρτίου ΜΕ τίτλο   «Μακρυά απο τις των νυκτερίδες: Η Γουινέα εκδίδει προειδοποίηση αγρίων ζώων μετά ξέσπασμα του Έμπολα».)

Ξεχάστε οτιδήποτε άλλο.

Το μικρόβιο είναι ο μοναδικός εχθρός.

Ξεχάστε το γεγονός, για παράδειγμα, ότι μια πρόσφατη μελέτη από 15 φαρμακεία και 5 ιατρεία του νοσοκομείου στην Σιέρα Λεόνε ανεκάλυψε την ευρεία και παράλογη χρήση των αντιβιοτικών β-λακτάμης.

Αυτά τα φάρμακα είναι εξαιρετικά τοξικά. Μια από τις παρενέργειες τους;
Η υπερβολική αιμορραγία.

Το οποίο τυγχάίνει να είναι ακριβώς το τρομακτικό «φαινόμενο Έμπολα» αυτό που διαλαλούν στον παγκόσμιο τύπο.

(J Clin Microbiol, Ιουλίου 2013, 51 (7), 2435-2438), και Annals of Internal MedicineΔεκέμβριος 1986, «Δυνατότητες αιμορραγίας με τα νέα αντιβιοτικά β-λακτάμης»)

Ξεχάστε το γεγονός ότι οι εταιρείες φυτοφαρμάκων είναι περιβόητες για την ναυτιλιακή απαγόρευση την μεταφορά τοξικών φυτοφαρμάκων στην Αφρική.

Μία από τις επιπτώσεις των χημικών ουσιών;

Αιμορραγία.

Ξεχάστε το. Τα πάντα είναι σχετικά με το μικρόβιο και τίποτα, άλλο εκτός από το μικρόβιο.

Ξεχάστε το γεγονός ότι, εδώ και δεκαετίες, μία από τις κύριες αιτίες θανάτου στον Τρίτο Κόσμο είναι η ανεξέλεγκτη διάρροια. Οι ηλεκτρολύτες αποστραγγίζονται από το σώμα, και ο ενήλικας ή το μωρό πεθαίνει .

Κάθε λογικός γιατρός θα είχε σαν πρώτη προτεραιότητα του, να αναπληρώσει τους ηλεκτρολύτες με απλά συμπληρώματα αλλά δεν το κάνουν, η συνήθης ιατρική γραμμή είναι:

Η διάρροια προκαλείται από τα μικρόβια στον εντερικό σωλήνα, έτσι πρέπει να δοθούν μαζικές ποσότητες αντιβιοτικών για να σκοτώσουν τα μικρόβια.

Τα φάρμακα σκοτώνουν όλα τα βακτήρια στο έντερο, συμπεριλαμβανομένων των αναγκαίων και των ευεργετικών, και ο ασθενής δεν μπορεί να απορροφήσει ούτε καν την λίγη τροφή που έχει πρόσβαση, και πεθαίνει.

Ταυτόχρονα αιμορραγούν από τα αντιβιοτικά και τα φυτοφάρμακα.

Αλλά όχι, όλη η αιμορραγία προέρχεται από τον Έμπολα.

Είναι το μικρόβιο.

Μη σκέπτεσαι τίποτα άλλο.

Kαρκῖνοι, AIDS, Ebola κορωνοϊοὶ καὶ τὸ κοινό τους στοιχεῖον

Ξεχάστε το γεγονός ότι τα αδενοϊκά εμβόλια, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί στην Λιβερία, την Γουινέα, την Λιβερία και (το επίκεντρο του Έμπολα), έχουν, σύμφωνα με το vaccines.gov, τις ακόλουθες αρνητικές επιπτώσεις: αίμα στα ούρα ή τα κόπρανα και διάρροια.

Όχι, όλη η αιμορραγία προέρχεται από το μικρόβιο Έμπολα.

Φυσικά.

Μη σας περάσει από το μυαλό κάτι άλλο.

Ο Reporter Charles Yates απεκάλυψε ένα σκάνδαλο στην Λιβερία σε σχέση με την χωματερή χημικών της Firestone Rubber Plantation και το δηλητηριασμένο νερό.Και ασθένεια του δέρματος.

Το «Εξάνθημα» αναφέρεται ως ένα από τα συμπτώματα του Έμπολα.

Έτσι είναι και η διάρροια.

Λιβερία εργοστάσιο εμφιαλώσεως της Coca Cola: ένα αποκρουστικό μαύρο υγρό διαρρέει στο περιβάλλον τους και τα ζώα πεθαίνουν.

Ο χρόνιος υποσιτισμός και η πείνα-συνθήκες που είναι ενδημικές στην Λιβερία, την Σιέρα Λεόνε και την Γουινέα-είναι η υπ ‘αριθμόν μια αιτία της ελλελιψεως των Τ-κυττάρων στον κόσμο.

Τα Τ-κύτταρα είναι ζωτικής σημασίας συστατικά του ανοσοποιητικού συστήματος. Όταν το σύστημα είναι σε κίνδυνο, κάθε μικρόβιο που μπαίνει μέσα θα προκαλέσει επιδημίες και θάνατο.

Συλλαμβάνετε την εικόνα;

Κατηγορήστε για όλα το μικρόβιο.

Αφήστε την εταιρική κυβερνητική κυριαρχία να συνεχίσει.

 2 Αυγούστου 2014 από τον Jon Rappoport

«Αν αυτό δεν είναι ο ιός Έμπολα, τότε τι είναι;»

Μερικοί αναγνώστες, οι οποίοι δεν έχουν διαβάσει όλα τα άρθρα μου για τον Έμπολα (αρχειοθετώνται εδώ), κάνουν την ερώτηση: «Αν δεν είναι ο ιός Έμπολα, τότε τι είναι;»

Θα απαντήσω λέγοντας.
Το λάθος σε αυτό το ερώτημα είναι η χρήση της λέξεως «αυτό», γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτό, που κάνει τους ανθρώπους να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν είναι ένα πράγμα.
Αυτό είναι το ίδιο λάθος που κάνουν στο AIDS, τον πυρετό του Δυτικού Νείλου, τον SARS, την γρίπη των πτηνών, την γρίπη των χοίρων.
Η υπόθεση ότι ένα μικρόβιο είναι υπεύθυνο, για κάθε «επιδημία», είναι ψευδές.
Η αρρώστια και ο θάνατος συμβαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους και το ιατρικό τέχνασμα που χρησιμοποιούν αυτοί που εμπλέκονται με αυτό προσποιείται ένα ενιαίο ιό με τον οποίο συνδέονται όλα αυτά τα ετερόκλητα πράγματα μαζί.
Με άλλα λόγια: φάρσα.
Οι άνθρωποι κλίνουν προς μια ενιαία αίτια, μία εξηγήση, απλούς συμβολισμούς σε κάθε τομέα της ζωής τους και δεν διεισδύουν περαιτέρω.
Αυτή είναι μια πτυχή του μάτριξ, της μήτρας που θα λέγαμε και εμείς οι Έλληνες.

Έχουν ξεκινήσει μια πολύ υψηλού επιπέδου προπαγάνδα. στην πολιτική, την οικονομία, την ιατρική, την οργανωμένη θρησκεία, την επιστήμη, την ψυχολογία, τον στρατό, τον έλεγχο του νου, σε όλους τους ακαδημαϊκούς κλάδους.

Κατ’ αναλογία, σκεφθείτε έναν πίνακα στον οποίο η τρισδιάστατη προοπτική έχει μειωθεί ριζικά για να εξαλείψει το φόντο.
Αλλά το φόντο είναι πραγματικά το σημείο όπου γίνεται όλη η δράση .
Το πλάνο είναι η ψευδής Ενότητα.

Κατανοώντας όλο αυτό μου επέτρεψε να προχωρήσω περισσότερο από ό, τι νόμιζα ότι ήταν δυνατό στην δουλειά μου ως δημοσιογράφος έρευνας. Η μέθοδος μου της έρευνας μεταβλήθηκε ριζικά, και μπήκα στο κέντρο όλης της βρωμιάς.

Το Matrix είναι μια πολυεπίπεδη, πολυδιάστατη λειτουργία, σπαρμένο με αυταπάτες που συνεργάζονται με την υποσυνείδητη τάση να αγοράζουν αυτές τις αυταπάτες.

Η ελευθερία σας και η πλήρης εξουσία αναδύονται όταν το υποσυνείδητο γίνεται συνειδητό.

Η μέθοδος εξετάσεως για τον  Έμπολα:

Aς μιλήσει ο εφευρέτης του τεστ.

από τον Jon Rappoport

6 Οκτωβρίου του 2014

Μέσα στην υστερία για τον Έμπολα, ένα επίμονο γεγονός κάθεται σαν βράχος: όλα εξαρτώνται από την ικανότητά τους να διαγνώσουν με ακρίβεια τον Έμπολα σε κάθε ασθενή.

Επομένως: θα πρέπει να εξετάσουμε την εξέταση που χρησιμοποιείται για την διάγνωση του Έμπολα.
Είναι ακριβής; Έχει ελαττώματα; Εφαρμόζεται σωστά;

Διότι, αν υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα με το δοκιμαστικό τέστ, ολόκληρη η θεωρία καταρρέει σαν τραπουλόχαρτα .
Η όλη ιστορία για τον Έμπολα είναι μοιραία ελαττωματική.

Την περασμένη εβδομάδα, όταν ένας άνδρας εισήχθη σε νοσοκομείο στο Ντάλας, το CDC οργάνωσε μια συνέντευξη Τύπου.
Ο διευθυντής του CDC Tom Frieden δήλωσε ότι ο ασθενής είχε διαγνωστεί με Έμπολα με ένα τεστ που είναι «πολύ ακριβό.
Είναι ένα τέστ PCR του αίματος».

(Δείτε το 2m06s σήμα στο βίντεο της συνέντευξης Τύπου.)

Αυτή ακριβώς είναι η εξέταση που έχουν επιλέξει για τον Έμπολα.

Ωστόσο, όπως έχω γράψει, η μέθοδος εξέτασεως PCR έχει προβλήματα. Είναι ανοικτή σε σφάλματα.
Ένα από αυτά τα λάθη εμφανίζεται ακριβώς πριν την έναρξη της διαδικασίας:

Το δείγμα που λαμβάνεται από τον ασθενή είναι πράγματι ένας ιός ή κομμάτι ενός ιού;
Ή μήπως είναι απλώς ένα άσχετο κομμάτι καταβολισμένων κυτταρικών υλικών;

Ένα άλλο πρόβλημα είναι εγγενές στην μέθοδο της ίδιας της PCR.
Η δοκιμή αυτή βασίζεται επί της ενισχύσεως ένος μικροσκοπικού, μικροσκοπικού κόκκου του γενετικού υλικού που λαμβάνεται από έναν ασθενή, ο οποίος θα πρέπει να μεγεθυθεί εκατομμύρια φορές έως ότου να μπορεί να παρατηρηθεί και να αναλυθεί.

Οι ερευνητές που χρησιμοποιούν το τεστ ισχυρίζονται ότι, ως αποτέλεσμα της διαδικασίας, μπορούν επίσης να συμπεράνουμε την ποσότητα του ιού που είναι παρούσα στον ασθενή.

Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, γιατί αν ένας ασθενής δεν έχει εκατομμύρια και εκατομμύρια στελεχών του ιού Έμπολα στο σώμα του, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι είναι άρρωστος ή θα αρρωστήσει.

Έτσι, το ερώτημα είναι: μπορεί η δοκιμή PCR να επιτρέπει στους ερευνητές και τους γιατρούς να λένε την ποσότητα του ιού που βρίσκεται στο σώμα ενός ασθενούς;

Πολλά χρόνια πριν, ο δημοσιογράφος John Lauritsen πλησίασε έναν άνδρα που ονομάζεται Kary Mullis για μια απάντηση.

Πηγή-1: Για ένα σύντομο απόσπασμα από το άρθρο του John Lauritsen σχετικά με τον Kary Mullis, δείτε Σύνορα στην Δημόσια Υγεία, Σεπτέμβριος 23, 2014, «Η εξέταση της υποθέσεως HIV-AIDS: 30 χρόνια διαφωνία από την Patricia Goodson. (Βλέπε επίσης αυτό.)

Πηγή-2: Για το πλήρες άρθρο του John Lauritsen το 1996 δείτε «Έχει γίνει η Πρόβινσταουν πόλη της πρωτεάσης;»

Ο «Kary Mullis … είναι απόλυτα πεπεισμένος ότι ο HIV δεν είναι η αιτία του AIDS. Όσον αφορά στις εξετάσεις ιικού φορτίου, οι οποίες επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν το PCR τέστ για την καταμέτρηση των ιών, ο Mullis δήλωσε: «Ποσοτική PCR είναι οξύμωρο σχήμα.» Η εξέταση PCR έχει ως στόχο να προσδιορίσει τις ουσίες ποιοτικά, αλλά από την ίδια την φύση της είναι ακατάλληλη για τον υπολογισμό του αριθμού. Αν και υπάρχει μια κοινή εσφαλμένη εντύπωση ότι οι εξετάσεις ιϊκού φορτίου μετροούν πράγματι τον αριθμό των ιών στο αίμα, αυτές οι δοκιμές δεν μπορούν να ανιχνεύσουν ελεύθερους, μολυσματικούς ιούς καθόλου, μπορούν να ανιχνεύσουν μόνο τις πρωτεΐνες που πιστεύεται ότι, σε ορισμένες περιπτώσεις, εσφαλμένα, είναι μοναδικές για τον ιό HIV. Οι δοκιμές μπορούν να ανιχνεύσουν γενετικές αλληλουχίες από ιούς, αλλά όχι τους ίδιους τους ιούς».

Ο Kary Mullis είναι βιοχημικός. Αυτός είναι επίσης ο νικητής του βραβείου Νόμπελ το (1993,Χημείας).

Και επίσης είναι κάτι σημαντικότερο και από αυτό.

Ο Mullis εφηύρε την PCR.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κέρδισε το βραβείο Νόμπελ.

Η απάντηση του Mullis »ήταν λακωνική: «Ποσοτική εξέταση και μεθοδος PCR είναι σχήμα οξύμωρο.»

Μετάφραση: η εξέταση PCR δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μας δείξει την ποσότητα του ιού στο σώμα ενός ατόμου.

Ἐπιστημονικῶς «ἐγκεκριμένος» ὁ Ἔμπολα. Ἡ λύσις γιὰ τὴν «σωτηρία» τοῦ πλανήτου!

Ο Δρ Kary Mullis

Ως εκ τούτου, ο χρυσός κανόνας του CDC με την εξέταση των ασθενών Έμπολα δεν λέει τίποτα για το αν είναι άρρωστοι ή πότε θα αρρωστήσουν. Δεν λέει τίποτα σχετικά για το γιατί μερικοί ασθενείς έχουν αρρωστήσει.

Και τα άλλα προβλήματα με την εξέταση είναι σημαντικά καθώς: υπάρχουν σφάλματα κατά την διεξαγωγή της εξαιρετικά ευαίσθητης διαδικασίας- εργαστηριακή μόλυνση του δείγματος που λαμβάνεται από τον ασθενή- επιλογή ενός δείγματος το οποίο δεν είναι καθόλου ένας ιός, ή είναι λάθος ιός.
Και μετά από αυτό το σαθρό θεμέλιο, της αναλύσεως και της εξετάσεως του ιού του Έμπολα πλασάρουν στο κοινό την «επιδημία του Έμπολα».

Κατά την ανάλυση των λεγόμενων επιδημιών και των αιτιών τους για 27 χρόνια (αρχίζοντας με το πρώτο μου βιβλίο, «AIDS Inc, το Σκάνδαλο του Αιώνα»), έχω πολλές φορές επισημάνει ότι, η διαγνωστική μέθοδος είναι το κλειδί, εκτός αν οι άνθρωποι θέλουν να εσκεμμένα να οδηγηθούν σε λάθος συμπεράσματα και να σπείρουν τον φόβο και να οδηγήσουν τον κόσμο σε λάθος δρόμο, ενώ οι ασθενείς πεθαίνουν για λόγους άλλους από τις δηλωθέντες αιτίες-συμπεριλαμβανομένων της λάθος κατευθύνσεως και της ιδιαίτερα τοξικής ιατρική θεραπείας.

Ο φόβος του Έμπολα για την: «μετάδοση του ιού»

από τον Jon Rappoport

4 Οκτώβρη του 2014

NoMoreFakeNews.com

Η μετάδοση του ιού … αυτό είναι που ο καθένας ανησυχεί τώρα.

Η μετάδοση, μετάδοση, μετάδοση, μέσω αυτών των οδὠν και με αυτούς τους τρόπους.

Έχω νέα. Η μετάδοση δεν σημαίνει και αυτόματα ασθένεια.

Αν συνέβαινε αυτό, ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή θα είχε εξαφανισθεί εδώ και αιώνες.

Οι άνθρωποι μεταφέρουν μικρόβια ο ένας στον άλλον όλη την ώρα. Στεγάζουν και συμβιώνουν με έναν ανείπωτο αριθμό των μικροβίων, και τα μεταφέρουν.

Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που φοβούνται τα μικρόβια. Χρησιμοποιούν χημικά υγρά μαντηλάκια και χρησιμοποιούν όλους τους τρόπους για να παραμείνουν ελεύθεροι από μικρόβια …λες και αυτό να ήταν δυνατό.

Η απλή μεταφορά του ιού από ένα άτομο Α σε ένα άλλο άτομο Β, δεν λέει απολύτως τίποτα για το αν το άτομο Β θα αρρωστήσει. Τίποτα απολύτως.

Τι είναι αυτό που κάνει ένα άτομο άρρωστο σε σημείο όπου μία ασθένεια να απειλείσει τη ζωή του; Το Ανοσοποιητικό του σύστημα, το οποίο κανονικά θα αποτινάξει τα μικρόβια, εκτός εάν έχει καταστεί πάρα πολύ αδύναμο, από μη γενετικους παράγοντες, για να κάνει την δουλειά του.

Στη συνέχεια, θα βρείτε εκατομμύρια των εκατομμυρίων του συγκεκριμένου δραστικού μικροβίου στο σώμα του. Τότε μπορεί να αρρωστήσει και να πεθάνει. Τα μικρόβια είναι το τελικό αποτέλεσμα, όχι η αιτία.

Τίποτα από όλα αυτά δεν αναφέρονται στις προειδοποιήσεις για την δημόσια υγεία.

Το κοινό έχει οδηγηθεί να πιστεύει ότι περνώντας ένα μικρόβιο από ένα άτομο Α σε ένα άλλο άτομο Β, είναι μία δυνητικά θανατηφόρος πράξη, από μόνο της.

Αυτό είναι λάθος.

Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου Β είναι ήδη εξασθενημένο, θα είναι άρρωστος ή θα αρρωστήσει από οποιοδήποτε παλιό μικρόβιο που θα συναντήσει η ήδη έχει στο σώμα του.

Εάν το ανοσοποιητικό του σύστημα είναι υγιές, θα παραμείνει υγιής. Αν ένα φορτίο μικροβίων θα μπεί στο σώμα του, μπορεί, υπό ορισμένες συνθήκες να αρρωστήσει, αλλά θα ανακάμψει.

Bότανα κατὰ τοῦ μπαμπούλα Ἔμπολα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί μια εξαίρεση: όταν οι γιατροί βάζουν στο σώμα του με ένεση μικρόβια (και τοξικές χημικές ουσίες), το οποίο συμβαίνει κατά την διάρκεια του εμβολιασμού, τότε ακόμη και ένα άτομο με ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να επηρεασθεί άσχημα, και ὀχι μόνο με μια προσωρινή ασθένεια. Γιατί; Επειδή η ένεση είναι αφύσικη οδός, γιατί παρακάμπτει τις πύλες της άμυνας του ανοσοποιητικού. Και επειδή οι τοξικές χημικές ουσίες είναι δηλητήρια.

Η πραγματική ανησυχία είναι τα εμβόλια, δεν είναι ο ιός στην άγρια φύση.

Η προπαγάνδα λέει: αν κάποιος σας μεταδόσει έναν ιό, η πράξη από μόνη της αποτελεί μια απειλή για την ζωή σας και κινδυνεύετε.

Λάθος.

Η αλήθεια είναι ότι, αν το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι αδύναμο, θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να γίνει πιο υγιές και πιο ισχυρό.

Ή μπορείτε να υποβληθείτε στον μαζικό φόβο που σας δημιουργούν και σας λένε για τον ιό Έμπολα, και να αποδεχθείτε την ιδέα ότι απλώς «κολλώντας» τον  Έμπολα, αυτό απειλεί τη ζωή σας.

Για περισσότερο από έναν αιώνα, οι ερευνητές και οι γιατροί στις παρυφές της συμβατικής ιατρικής, αποκλεισμένοι από το The Club, έχουν υποστηρίξει ότι αυτό που έχει σημασία είναι η κατάσταση του εδάφους του σώματος, και όχι το μικρόβιο, το οποίο καθορίζει την υγεία και την ασθένεια.

Ο όγκος και το βάρος της επίσημης προπαγάνδας των μικροβίων έχει αφήσει έξω αυτές τις έρευνες.

Η αύξηση της φαρμακευτικής βιομηχανίας είναι παράλληλη με την ευρεία εξάπλωση αυτής της προπαγάνδας.

Και όχι τυχαία.

Δύο περιπτώσεις:
1. ένα άτομο με ισχυρό υγιές ανοσοποιητικό σύστημα συναντά τον ιό Έμπολα;;;
2. ένα πρόσωπο του οποίου το ανοσοποιητικό σύστημα έχει αποδεκατιστεί συναντά ένα συνηθισμένο ιό της γρίπης.

Ποια είναι η πιο μεγάλη απειλή;

Σαφώς η περίπτωση δύο.

Jon Rappoport

Ο συγγραφέας τριών εκρηκτικών συλλογών, ΤΟ MATRIX ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ MATRIX, και ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ MATRIX.

Ο Jon ήταν υποψήφιος για μια έδρα του Κογκρέσου των ΗΠΑ στην 29η Περιφέρεια της Καλιφόρνια.

Ο ίδιος διατηρεί μια εταιρεία συμβουλευτικής πρακτική παροχής συμβουλών για ιδιώτες πελάτες, σκοπός της οποίας είναι η επέκταση της προσωπικής δημιουργικής δυνάμεως.

Υποψηφιότητα για το βραβείο Πούλιτζερ, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος έρευνας για 30 χρόνια, γράφοντας άρθρα για την πολιτική, την ιατρική, και την υγεία για το CBS HealthWatch, LA Weekly, το περιοδικό Spin, Stern και άλλες εφημερίδες και περιοδικά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Ο Jon έχει παραδόσει διαλέξεις και σεμινάρια για την παγκόσμια πολιτική, την υγεία, την λογική και την δημιουργική δύναμη σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν emails του στο www.nomorefakenews.com

από τον Jon Rappoport

Επιμέλεια μεταφράσεως

Ευαγγέλου Μαριάννα

Βιοχημικός Μsc

φύτρο

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply