Ὅλες μαζὺ οἱ …συμμορίες στὸ νὰ μᾶς …«ΠΕΙΣΟΥΝ» νὰ …ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ τὰ Πανεπιστήμια!!!

ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ …«ΠΕΙΣΟΥΝ» ΝΑ …ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ!!!

Τι μας λένε οι πράκτορες των τοκογλύφων, που διαθέτουν βήμα στα ΜΜΕ,σε αντίθεση μ’ εμάς;

  • Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι Πολιτικοί που διόριζαν τους κολλητούς τους στα Πανεπιστήμια.
  • Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι Πανεπιστημιακοί, που μασούσαν δισεκατομμύρια από τον ιδρώτα των φορολογουμένων!!!
  • Να ΜΗΝ τιμωρηθούν οι φοιτητοπατέρες, που με αντάλλαγμα έναν καλό βαθμό εξασφάλιζαν τις ψήφους των φοιτητών στις εκλογές των Πανεπιστημιακών.
  • Να ΜΗΝ τιμωρηθούν αυτοί που σκόπιμα άφησαν τα Πανεπιστήμια απροστάτευτα για να καταληστεύονται και να ανανεώνεται ο κύκλος της μίζας, για προμήθειες εξοπλισμού που πληρώθηκε 100 φορές μέσα σε λίγα χρόνια.
    Να ΜΗΝ τιμωρηθούν αυτοί που λήστεψαν τα αποθεματικά των Πανεπιστημίων, αφού πρώτα τα μετέτρεψαν σε Κρατικά Ομόλογα, ώστε με τα μετρητά να πληρωθούν στο ΑΚΕΡΑΙΟ οι ξένοι τοκογλύφοι και τα πανεπιστήμια να μείνουν με απλά χαρτιά στο χέρι που υποτιμήθηκαν προσχεδιασμένα.
    Να ΜΗΝ τιμωρηθούν αυτοί που έκαναν τα Πανεπιστήμια τσιφλίκια τους, για να πλουτίζουν αυτοί και οι δικοί τους άνθρωποι.
    Να ΜΗΝ τιμωρηθούν αυτοί που έριξαν το επίπεδο της Παιδείας σε τριτοκοσμικά επίπεδα, πολλαπλασιάζοντας όμως εκατοντάδες φορές το κόστος λειτουργίας τους.
    Να ΜΗΝ τιμωρηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς, αλλά να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ…δηλαδή να τα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ με την πρώτη ευκαιρία.

Το σκεπτικό των δήθεν φιλελευθέρων λοβοτομημένων, που απλά παπαγαλίζουν την σοφιστικέ προπαγάνδα των τοκογλύφων, μπορεί να περιγραφεί στην παρακάτω φράση:

«Έχεις βίλλα 500 μέτρων αξίας 2.000.000 ευρώ κι ανακαλύπτεις ότι η υπηρέτρια σου κλέβει 300 ευρώ σε πετρέλαιο σε μηνιαία βάση.
Τι κάνεις;
Οι άνθρωποι του Soros σου δίνουν τη λύση!
Ορίζεις υπεύθυνη την ίδια την κλέφτρα υπηρέτρια να αναλάβει για λογαριασμό σου την «πώληση» της βίλας των 2.000.000 ευρώ …προς 1.000 ευρώ μόνον ώστε να γλιτώσεις από την «αιμορραγία» των 300 ευρώ μηνιαίως»

Και επειδή οι διανοούμενες πόρνες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ μερίδιο από αυτές τις μεγάλες μπίζνες εις βάρος των φορολογουμένων, όχι μόνο καταφέρνουν να …πείσουν τα θύματα να υποστούν την ληστεία, αλλά και να …πανηγυρίζουν για την ληστεία που υπέστησαν!

Όπως μας έκαναν κάποτε να πανηγυρίζουμε για τα βεγγαλικά των Ολυμπιακών Αγώνων που πληρώσαμε με 30 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ…

Το απίστευτο είναι ότι σε μία εποχή που ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας και ΚΑΜΜΙΑ εταιρεία Ελληνικών συμφερόντων δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχει στις ιδιωτικοποιήσεις, δηλαδή τώρα που οι ξένοι σιωνιστές τοκογλύφοι έχουν μαζέψει όλα το «χαρτί» από την αγορά μας, οι πράκτορες …«σπρώχνουν» τις ιδιωτικοποιήσεις και οι ιθαγενείς  …επικροτούν και χειροκροτούν!

Με αντάλλαγμα μερικές χάντρες θα μας πάρουν τα πάντα.

Ας είναι καλά οι καθυστερημένοι συμπολίτες μας που θα βάλουν πλάτη στο έγκλημα.

Στην σελίδα του ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥ Θεοδωράκη, που σύμφωνα με τον Νίκο Δήμου το κόμμα του έχει ΞΕΝΟΥΣ χρηματοδότες, ίσως αυτούς που θα μας …«απαλλάξουν» από την Δημόσια Περιουσία, αλλά ΟΧΙ από τα εικονικά δάνεια για τις εικονικές προμήθειες που μας φόρτωσε το ΙΔΙΟ κύκλωμα,«συμπτωματικά» προωθείται η ΙΔΙΑ ατζέντα που προωθεί και το κόμμα του Βαλλιανάτου, που γνωρίζουμε όμως την σχέση του με τον …«φιλάνθρωπο» Geοrge Soros.
ΙΔΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ αλλά …διαφορετικές αφετηρίες. Είναι αυτό που λέμε… «Συνωμοτεί το Σύμπαν» με …εντολή των τοκογλύφων!!!
Άλλωστε..συνεχίζω να πιστεύω ακράδαντα ότι:
Όταν ακούς τα τσιράκια των τοκογλύφων να δίνουν …μάχες για την ιδιωτικοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και των Δημοσίων Οργανισμών, είναι σαν να ακούςτους λύκους να διαδηλώνουν έξω από μία στάνη, για το …δικαίωμα των προβάτων στην ελεύθερη βοσκή.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply