Οἱ …«ἀναγκαῖες μεταῤῥυθμίσεις» τῆς Νέας Τάξεως στρέφονται εὐθαρσῶς κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος.

ΟΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!!

Οἱ ...«ἀναγκαῖες μεταῤῥυθμίσεις» τῆς Νέας Τάξεως στρέφονται εὐθαρσῶς κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος.1

Ο Νεοταξίτης Πρόεδρος της Ουρουγουάης ακολούθησε κατά γράμμα την ατζέντα της Νέας Τάξεως, αφού επικέντρωσε όλες του τις δυνάμεις στην αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και στον γάμο ομοφυλοφίλων, «κατορθώματα» που του εξασφάλισαν διεθνή αναγνώριση από τους υπόλοιπους υπηρέτες της Νέας Τάξεως παγκοσμίως.
Άλλωστε με φίλους και χορηγούς τον Soros και τον Rockefeller  δεν θα μπορούσε να κάνει του κεφαλιού του.

Ο «αξιέπαινος» αυτός ηγέτης …ξέχασε να ασχοληθεί με άλλα, «λιγότερο» σημαντικά θέματα, όπως η Παιδεία, η Ασφάλεια και το Περιβάλλον.
Αυτά τα θέματα που αφορούν σε ΟΛΟΥΣ μπορούν να περιμένουν.
Ο γάμος των ομοφυλοφίλων που αφορά σε μία μόνον, από τις πολλές μειονότητες, προηγείται πάντα!!! Με εντολή των επικυριάρχων.

Αυτός ήταν κι ο καημός και των ελληνοφώνων πολιτικών, την ώρα που οι Έλληνες πηδούσαν από τα μπαλκόνια ο ένας μετά τον άλλον. Οἱ ...«ἀναγκαῖες μεταῤῥυθμίσεις» τῆς Νέας Τάξεως στρέφονται εὐθαρσῶς κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος.2

Αυτά είναι τα θέματα που οι πολιτικοί αποκαλούν «αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», την ώρα που ο λαός την μόνη μεταρρύθμιση που επιθυμεί διακαώς είναι να δει τους πολιτικούς στην φυλακή ή στο Γουδίμ αναλόγως των εγkλημάτων τους κατά της κοινωνίας.

Σίγμα

(Visited 23 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Οἱ …«ἀναγκαῖες μεταῤῥυθμίσεις» τῆς Νέας Τάξεως στρέφονται εὐθαρσῶς κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος.

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Aussiedlerbetreuung und Behinderten – Fragen καὶ σχολίασε:
    Der Präsident von Uruguay Neotaxitis gefolgt auf das Schreiben der Agenda der Neuen Ordnung, nach Konzentrieren alle seine Kräfte auf die Entkriminalisierung von Drogen und Homosexuell Ehe, ‘Kunststücke’, dass die gesichert internationale Anerkennung durch die sonstigen Bediensteten der neuen Weltordnung.

    Neben Freunden und Förderern der Soros und Rockefeller konnte nicht den Kopf. Glück, Auf, meine Heimat!

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Οἱ …«ἀναγκαῖες μεταῤῥυθμίσεις» τῆς Νέας Τάξεως στρέφονται εὐθαρσῶς κατὰ τῆς ἀνθρωπότητος. | Αέναος Ελληνισμος

Leave a Reply