Ἄς μειώσουμε τὶς ἐπιδράσεις τῆς προπαγάνδας στὴν ζωή μας.

33 εκατομμύρια δολάρια μάζεψαν σε «φιλανθρωπικό» γκαλά τ ‘αστέρια του Hollywood…
Όχι για τους 1000 νεκρούς και τα ορφανά της Γάζας αλλά για τον …Ισραηλινό Στρατό ! (IDF)
Το αιμοβόρο Σιωνιστικό Ηollywood  θέλει να …επιβραβεύσει την τελευταία αιματοχυσία του Σιωνιστικού στρατού, δικαιώνοντας έμμεσα και άμεσα τους δολοφόνους του Ισραήλ στα μάτια των καθυστερημένων τηλεθεατών.

Ἄς μειώσουμε τὶς ἐπιδράσεις τῆς προπαγάνδας στὴν ζωή μας.1Αν σταματήσουμε λοιπόν να ενισχύουμε τον μηχανισμό προπαγάνδας των τοκογλύφων πηγαίνοντας στον κινηματογράφο ή νοικιάζοντας Χολιγουντιανές παραγωγές…
Ίσως βοηθήσουμε να επιβιώσουν περισσότερα μωρά στην Παλαιστίνη.


Τα χρήματα με τα οποία τιμήσαμε τους σταρ, που μας διαφημίζουν ως προσωπικότητες, ακόμα και τα δελτία ειδήσεων, τελικά επιβραβεύουν τους αδίστακτους δολοφόνους μικρών παιδιών.
Πληρώνεις για να δεις μία ταινία όπου θριαμβέυει τελικά ο καλός κι ο δίκαιος, αλλά τα χρήματα καταλήγουν στον ανώμαλο δολοφόνο και κλέφτη της γης των Παλαιστινίων.

Το Hollywwod ευθύνεται σε τεράστιο βαθμό για την απόλυτη άγνοια, την σχιζοφρένεια και τις λανθασμένες επιλογές μας οι οποίες βασίστηκαν στην αλλοιωμένη εικόνα που μας δημιούργησε για τον κόσμο.
Στοχεύοντας κατ’ αρχήν στις μικρές ηλικίες, που είναι και το βασικό κοινό στο οποίο απευθύνεται, προετοιμάζει τις επερχόμενες γενεές κατάλληλα, ώστε να αποφασίζουν …«αυθόρμητα» ό,τι ακριβώς βολεύει το σύστημα ή έστω να ΜΗΝ διαφωνούν ΚΑΘΟΛΟΥ με τις αποφάσεις του συστήματος,. είτε είναι Παγκόσμιος Φόρος για τους Ρύπους, είτε είναι απόφαση του ΟΗΕ για εισβολή και γενοκτονία στο ΙΡΑΚ ή την ΣΥΡΙΑ.

Αν συνειδητοποιούσαμε ΠΟΣΟ σεξ και ΠΟΣΗ βία αναμεταδίδεται καθημερινά, όλες τις ώρες από την τηλεόραση, ακόμα και στα παιδικά προγράμματα, που έχουν αποπρογραμματίσει τους εγκεφάλους των παιδιών, θα καταφέρουμε να απαλλαγούμε από την προπαγάνδα τους πιο εύκολα. Αρκεί να προσπαθήσουμε να δούμε και να καταλάβουμε ένα παιδικό πρόγραμμα από το Nickelodeon.
Θα πιστέψουμε ότι κάτι έπαθε ο εγκέφαλός μας και δεν μπορεί να συλλάβει και να δει κανένα νόημα, καμμία λογική σειρά, καμμία φυσιολογική συμπεριφορά.

Σήμερα οι άνθρωποι μας φαίνονται στην πλειοψηφία τους τρελλοί γιατί το Hollywood καθέρωσε ως μόδα την τρελλή και χωρίς καμμία χρησιμότητα συμπεριφορά. Είτε είναι Παρκούρ, είτε τατουάζ, είτε σκουλαρίκια στα φρύδια, είτε γελοία σκισμένα ρούχα, είτε ναρκωτικά, είτε απάθεια για τον γείτονα που υποφέρει κλπ…
Είναι όλα επιτεύγματα μαζικής προωθήσεως και προπαγάνδας από τα ΜΜΕ.

Ό,τι προωθούν τα ΜΜΕ μαζικά, από απλή γελοιότητα μπορεί να γίνει ….μόδα, που θα ακολουθεί και ο πιο διάσημος και επιτυχημένος σταρ.
Γιατί ξέρουν ότι ο άνθρωπος από ανασφάλεια μιμείται ό,τι βλέπει στο περιβάλλον του για να μην ξεχωρίζει με αρνητικό τρόπο.
Ειδικότερα οτιδήποτε κάνει ένας πετυχημένος περνάει έμμεσα το μήνυμα να τον μιμηθούν όσοι θέλουν να επιτύχουν.
Αν όλοι φορούν σκισμένα παντελόνια, αυτός που φοράει ένα κανονικό παντελόνι …στοχοποιείται αμέσως.
Αν όλες φορούν σούπερ μίνι-φούστες, οι άλλες που θα φορούν μία φούστα επάνω από το γόνατο φαντάζουν …καλόγριες.

Πηγαίνοντας να εξετάσουμε με καθαρή κι αυστηρή ματιά την ΟΥΣΙΑ των όσων κάνουμε καθημερινά, φια να διαπιστώσουμε την πραγματική τους ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ για εμάς και για την κοινωνία,  θα εκπλαγούμε από το μέγεθος της βλακεία μας.
Το ό,τι η βλακεία είναι ιδιαλθτερα διαδεδομένη,  μας καθησυχάζει…
Κι αυτό το λάθος μας το εκμεταλλεύεται το σύστημα στο έπακρο και πάντα εναντίον μας.

Το σύστημα ορίζει τι πρέπει να χλευάζουμε και τι όχι.
Μπορεί το σύστημα και η Show Business να χλευάζει για χρόνια οποιονδήποτε άνθρωπο, γιατί απλά φόρεσε άσπρες κάλτσες, αλλά δεν χλεύασε ούτε στιγμή τον Κοντσίτο, που φόρεσε σουτιέν χωρίς να έχει στήθος, που φόρεσε φούστα, περούκα και άλλαξε τ’ όνομά του σε «Μουνάκι-Λουκάνικο» .
Μας τον συνέστησαν και ως γυναίκα χωρίς να έχει κάνει καν αλλαγή φύλου.
Ἄς μειώσουμε τὶς ἐπιδράσεις τῆς προπαγάνδας στὴν ζωή μας.2

Το σύστημα θα αποφασίζει με ΤΙ θα …γελάμε και πότε θα καθόμαστε σούζα και σοβαροί.

Σίγμα

 

(Visited 29 times, 1 visits today)
One thought on “Ἄς μειώσουμε τὶς ἐπιδράσεις τῆς προπαγάνδας στὴν ζωή μας.

Leave a Reply