Ῥουφιάνοι, πράκτορες καὶ λοιπὰ ὑπανθρωπίδια μᾶς παρακολουθοῦν συστηματικά!!!

ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ!!!

Επειδή λοιπόν η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ και η ΓΝΩΣΗ είναι το παν, να ξέρετε ότι υπάρχουν σιωνιστές-πράκτορες- ρουφιάνοι που ασχολούνται συστηματικά με την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ όλων όσων εκφράζονται αρνητικά για τον Σιωνισμό και το Ισραήλ..
Γνωστός πράκτορας, που παλεύει χρόνια να δικαιολογήσει τα …αδικαιολόγητα, παριστάνοντας και τον …διανοούμενο,  αναμεταδίδει στους σιωνιστές φίλους του στο twitter  ό,τι άρθρο ή προσωπική άποψη κυκλοφορεί στο internet για τους σιωνιστές, για το Ισραήλ κλπ.

Μετά οι αρμόδιοι της σχετικής υπηρεσίας …καταγράφουν, κατηγοριοποιούν και ξέρουν με ακρίβεια τους πιο «αμαρτωλούς».
Αν μάλιστα σκοπεύετε να ταξιδέψετε στο Ισραήλ για να ΜΗΝ νοιώσετε από κοντά τον …τρόμο, κατά την επαφή σας με τις Ισραηλινές υπηρεσίες,  ΜΗΝ αναπαράγετε «επικίνδυνο» υλικό, εφόσον δεν ελέγχετε ΠΟΙΟΙ σας παρακολουθούν στο Twitter (κι  όχι μόνον!!!).

Ο ρουφιάνος (της Μοσάντ;;;) έχει αυτό το προφίλ

  twitter 

  facebook 

και καλό είναι να ελέγξετε αν σας έχει στοχοποιήσει  και να τον μπλοκάρετε, ώστε να μην έχει πρόσβαση στις δημοσιεύσεις σας.

Διεπίστωσα ότι αρκετοί έχουν μπει στο Twitter αγνοώντας πως λειτουργεί.
Χρειάζεται προσοχή.
Οι πειρατές του πλανήτη είναι επαγγελματίες στην ρουφιανιά και όλες οι ρουφιανοσελίδες, που συλλέγουν προσωπικά δεδομένα, θέσεις στους χάρτες  και προσωπικά γούστα ….«συμπτωματικά» σχετίζονται πάντα με τους σιωνιστές και τις υπηρεσίες τους.

Σίγμα

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply