Μετατρέποντάς τὸ πρόβλημά ΤΟΥΣ σὲ πρόβλημά …ΜΑΣ!!!

Με την κλασική τεχνική του να μετατρέπουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ πρόβλημα σε ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΩΝ ο Νετανιάχου προειδοποιεί τις ΗΠΑ να συνεχίσουν να βλέπουν …εχθρικά το ΙΡΑΝ και όχι με πνεύμα συνεργασίας.
Είπαμε άλλωστε ότι οι ΕΧΘΡΟΙ του ΙΣΡΑΗΛ πρέπει να γίνουν υποχρεωτικά ΕΧΘΡΟΙ ΟΛΩΝ των υποτελών στους Σιωνιστές.Μετατρέποντάς τὸ πρόβλημά ΤΟΥΣ σὲ πρόβλημά ...ΜΑΣ!!!1

Ομοίως η ασφάλεια των Ισραηλινών εγκαταστάσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ έγινε …ΔΙΚΟ ΜΑΣ πρόβλημα, ενώ τα Ίμια ήταν υπόθεση κάποιων άλλων που απεφάσισαν μάλιστα να ΦΥΓΕΙ η Ελληνική σημαία, αφού φρόντισαν νωρίτερα να την κατεβάσουν δημοσιογράφοι-πράκτορες της Χουριέτ-CNN-TURK.

Προσέξατε φαντάζομαι ότι οι εχθροί του Ισραήλ έχουν πάντα …ένα ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ τέλος προς παραδειγματισμό. (βλέπε Καντάφι, Σαντάμ κλπ)
To Ισραήλ λοιπόν θα αποφασίζει ποιοι θα είναι οι εχθροί των Αμερικανών και ποιοι οι φίλοι…
Αν κάποιος αγνοεί την έννοια του Σιωνισμού και του ελέγχου των Τραπεζών στον πλανήτη, τότε ο Νετανιάχου ίσως φαντάζει τρελλός και απίστευτα θρασύς, αλλά φυσικά το θράσος πηγάζει από την ισχύ του Σιωνισμού κι όχι από τη σχιζοφρένειά του.Μετατρέποντάς τὸ πρόβλημά ΤΟΥΣ σὲ πρόβλημά ...ΜΑΣ!!!2

Σίγμα

(Visited 35 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Μετατρέποντάς τὸ πρόβλημά ΤΟΥΣ σὲ πρόβλημά …ΜΑΣ!!!

Leave a Reply