Οἱ ἀθῶοι νεκροὶ τοῦ Πολυτεχνείου …ξεχάστηκαν καὶ μᾶς ἔμειναν οἱ …ζωντανοὶ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!

Οἱ ἀθῶοι νεκροὶ τοῦ Πολυτεχνείου ...ξεχάστηκαν καὶ μᾶς ἔμειναν οἱ ...ζωντανοὶ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!2O ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ εορτασμός της εξεγέρσεως του Πολυτεχνείου …επεβλήθη ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, στους πολίτες από τους ΙΔΙΟΥΣ τους πρωταγωνιστές της εξεγέρσεως, με το που κατέλαβαν την εξουσία.
Αν δεν υπήρχε αυτή η επιβολή σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας με καθιέρωση σχολικής αργίας, το Πολυτεχνείο θα είχε ξεχαστεί και δεν θα είχε μεταμορφωθεί σε τελετή θρησκευτικού-συμβολικού χαρακτήρα, όπου ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ άνθρωποι, για ΑΣΗΜΑΝΤΟΥΣ ιστορικά λόγους, δοξάζονται ως άγιοι με στεφάνια και τιμές.
Ένα είδος ειδωλολατρίας που εξυπηρετεί το πολιτικό, αντί το θρησκευτικό σύστημα εξουσίας.

Άτυχοι αθώοι περαστικοί, που δολοφονήθηκαν σκόπιμα από ελεύθερους σκοπευτές, εκτός Πολυτεχνείου, βαφτίστηκαν ήρωες του Πολυτεχνείου.
Οι πραγματικοί όμως ανώνυμοι ήρωες, με πραγματικά αντισυστημικό έργο, απλώς …ξεχάστηκαν.
Έμειναν στην επιφάνεια κυρίως οι ΖΩΝΤΑΝΟΙ πράκτορες κι ελαφροχέρηδες, ως δήθεν …«εκπρόσωποι» του «ηρωϊκού» Πολυτεχνείου.
Αυτοί που αποδείχτηκαν τα χειρότερα λαμόγια στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας.
Αυτοί που αφού λεηλάτησαν και διέλυσαν την χώρα …εξαφανίστηκαν από το προσκήνιο, για να …απολαύσουν τα λάφυρα, προστατευόμενοι από τις ύαινες των ΜΜΕ.

Εννοείται ότι αυτούς που ΕΚΤΟΣ Πολυτεχνείου κινούσαν τα νήματα, ώστε να φύγει ο Παπαδόπουλος και να αναλάβει ο Ιωαννίδης, δεν θα τους μάθουμε ποτέ.
Δεν μας επιτρέπεται να ξέρουμε ότι τα έκτροπα του Πολυτεχνείου συνδέονται ΑΜΕΣΑ με την εισβολή στην Κύπρο που σχεδίασαν κι εκτέλεσαν άνθρωποι του περιούσιου Κίσινγκερ.

Με ΝΟΜΟ λοιπόν μας επέβαλαν να τιμούμε τα λαμόγια ως ήρωες, την ίδια στιγμή που αυτοί ξάφριζαν τα ταμεία του κράτους, στέλνοντας τους Έλληνες στην κόλαση των τοκογλύφων. Γιατί αυτοί οι «δημοκράτες» ολιγαρχικοί  δεν διαφέρουν σε κάτι από οποιονδήποτε ἀλλον τύραννο, που καθιερώνει προς τιμή του γιορτές και παρελάσεις.

Ποτέ δεν θα παραδεχθούν ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου, όπως και ο θάνατος του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ήταν απλά αφορμές για προσχεδιασμένα έκτροπα, από ξένα κέντρα που οδήγησαν ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ περιπτώσεις σε εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και του Λαού.
Τι πιο έξυπνο από το να βαφτίζεις προδότες και πράκτορες… «ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ» και να τους επιτρέπεις να σε διοικούν;

Οι «επαναστάτες» του Πολυτεχνείου, που κατέστρεψαν την Ελλάδα οικονομικά και ηθικά, επέβαλαν με δικό τους ΝΟΜΟ να τιμάται η μνήμη τους, ώστε να μην διανοηθεί κανείς να ψάξει τις ΜΚΟ της Δαμανάκη και τις ενδεχόμενες μίζες, σε όλα τα Δημόσια έργα που υπέγραψε ο Λαλιώτης. Δεν είναι τυχαίο που ΟΥΔΕΠΟΤΕ απησχόλησε την δικαιοσύνη η διανομή τρισεκατομμυρίων δραχμών για την Εγνατία Οδό, το Ρίο-Αντίρριο, το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την «Αττική οδό», την Εθνική οδό, το Μετρό Αθήνας και Θεσσαλονίκης κλπ. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ όμως όλα όσα ακούμπησε ο ΑΦΑΝΤΟΣ Λαλιώτης.
Αν το 2000 το ΠΑΣΟΚ μοίραζε μίζες, ακόμα και στον Καρατζαφέρη, που δεν ήταν καν στην κυβέρνηση…
Φανταστείτε τι έφαγαν αυτοί που απεφάσιζαν κι ενέκριναν τις αγορές του αιώνα.

Με τον ίδιο τρόπο οι Βενιζελικοί πράκτορες και οι απόγονοί τους, στις μετέπειτα κυβερνήσεις, επέβαλαν στους Έλληνες να ζουν σε δρόμους, πλατείες και μπροστά σε μνημεία στην μνήμη του Ελευθερίου Βενιζέλου, αντί να τον μνημονεύουν ως προδότη και πράκτορα των ξένων τοκογλύφων.
Έτσι εξασφαλίζουν την ασυλία νομικά και ηθικά όλα τα λαμόγια που συνεχίζουν το έργο των προγόνων τους.

Οι σύγχρονοι «ήρωες» κρύβονται πίσω από τους αθώους που σκότωσαν ξένες κι ελληνικές υπηρεσίες.
Γιατί όπου χρειάζονται ανατροπές και για να κρατήσουν τα αίματα αναμμένα προκύπτουν πάντα νεκροί από …Ελεύθερους Σκοπευτές. Στην Ουκρανία, στην Λιβύη, στην Αίγυπτο, στην Λατινική Αμερική και παντού…
Ελεύθεροι σκοπευτές καθαρίζουν αθώους και τα ΜΜΕ ενοχοποιούν την κυβέρνηση που  έχουν προς ανατροπή.

Έτσι προέκυψε «αυθόρμητα» η ανάγκη να αναλάβει την διοίκηση της χώρας ο Ιωαννίδης (βλέπε «περιούσιος» Αλαζράκης) κι ακολούθως να γίνει εισβολή στην Κύπρο.
Και μετά τα έκτροπα του Δεκεμβρίου του 2008 προέκυψε …«αυθόρμητα» η ανάγκη να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου (βλέπε περιούσιος Στρος Καν).

Τώρα που ετοιμάζουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, βλέπουμε πάλι έκτροπα, τα ΜΑΤ πιο σκληρά κι αυταρχικά και βλέποντας τα αίματα που προκαλεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ  είναι …«φυσιολογικό» να αναγκαστεί ο κόσμος να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.
Τα έκτροπα που είχαν σκοπό να αποδυναμώσουν την εικόνα της ΝΔ, ήρθαν την επόμενη ημέρα δημοσκοπήσεως που έδειχνε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται πάλι δεύτερος.

Μην απορήσετε εάν από εδώ και πέρα φουντώσει η σκανδαλολογία και βγουν στην επιφάνεια μίζες ξαφνικά που θα αφορούν στα γαλάζια τρωκτικά.
Μέχρι και το ΒΗΜΑ  (αφού ΠΡΩΤΑ έφυγε ο γιος Ψυχάρης) άρχισε την κριτική στον Σαμαρά. Το σύμπαν άρχισε πάλι …«αυθόρμητα» να συνωμοτεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παρακάτω άρθρο σχετικά με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους για την ανατροπή του Νίξον, μέσω της αναδείξεως του σκανδάλου του Watergate, κρατήστε το για το αρχείο σας.Οἱ ἀθῶοι νεκροὶ τοῦ Πολυτεχνείου ...ξεχάστηκαν καὶ μᾶς ἔμειναν οἱ ...ζωντανοὶ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!3

Σίγμα


Δεν «έριξε» το Watergate τον Νίξον, αλλά η στάση του για την ΚύπροΟἱ ἀθῶοι νεκροὶ τοῦ Πολυτεχνείου ...ξεχάστηκαν καὶ μᾶς ἔμειναν οἱ ...ζωντανοὶ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!!!1
Της Μαρίας Ζαχαράκη

Ο Νίξον έφυγε εξαιτίας της Κύπρου, λέει ο Χαλίλ Σιβγκίν, που ήταν το δεξί χέρι του πρώην προέδρου της Τουρκίας, Οζάλ, επειδή αντιτάχθηκε στην «ειρηνευτική επιχείρηση στην Κύπρο».

Ο πρώην Υπουργός Υγείας, Χαλίλ Σιβγκίν, ήταν σύμβουλος του Οζάλ, και πήγαινε συχνά στις ΗΠΑ και παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις. Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο aHaber, είπε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Νίξον είχε χάσει την θέση του επειδή είχε αντιταχθεί στο να γίνει απόβαση από τους Τούρκους στην Κύπρο και τόνισε ότι «Το σκάνδαλο Watergate προέκυψε εξαιτίας αυτής της σκληρής στάσεως του Νίξον. Εμείς, για να μπορέσουμε να επέμβουμε στην Κύπρο, χρειαζόταν η έγκριση των ΗΠΑ. Αλλά θεωρείτο βέβαιο ότι ο Νίξον δε θα δεχθεί κάτι τέτοιο. Το ίδιο και ο αντιπρόεδρος. Τότε ΥΠΕΞ ήταν ο Κίσινγκερ. Ο Νίξον έχασε την θέση του, αλλά ο Κίσινγκερ παρέμεινε. Και εκείνος μας έδωσε την δυνατότητα για την επέμβαση. Δηλαδή οι δυνάμεις, που έριξαν από την θέση τους το Νίξον, διατήρησαν στην θέση του τον εβραϊκής καταγωγής Κίσινγκερ για να επέμβουμε στην Κύπρο».

Ο Σιβγκίν είπε ότι η δύναμη αυτή ήταν το εβραϊκό λόμπυ και συνέχισε ότι «Η Κύπρος για τους Εβραίους είναι πολύ σημαντική. Εάν η Κύπρος βρίσκεται στα χέρια της Ελλάδας, τότε οι ορθόδοξοι δεν θα έχουν καλές σχέσεις με το Ισραήλ. Οι πολιτικές Ελλάδας και Ισραήλ είναι αντίθετες μεταξύ τους. Εμείς ως Τούρκοι δεν έχουμε κάποια εχθρότητα με τους Εβραίους. Η επιχείρηση αυτή θα παρεμπόδιζε το να περάσει η Κύπρος στα χέρια της Ελλάδας. Σε περίπτωση που περάσει στα χέρια της Ελλάδας μπορεί να δημιουργηθεί κίνδυνος για το Ισραήλ. Αυτούς τους υπολογισμούς έκαναν. Αν μη τι άλλο η Κύπρος χωρίζεται στα δύο. Εμείς φιλονικούμε με την Ελλάδα, αλλά σ’ αυτήν την περίπτωση δεν είναι απειλή για το Ισραήλ».

πηγή

Υ.Γ. Ελπίζω από το άρθρο για τον Νίξον να καταλάβουν αρκετοί ότι ΟΥΤΕ φωτοβολίδα δεν πέφτει στην Μεσόγειο αν δεν βολεύει το Ισραήλ. Κι αν κάποιος ηγέτης δεν βολεύει το Ισραήλ απλά …ανατρέπεται σε χρόνο μηδέν, ακόμα κι αν είναι πλανητάρχης και Πρόεδρος των ΗΠΑ. Καταλαβαίνετε τώρα ΠΟΙΟΙ ήταν πίσω από τα Ίμια και ποιους θα εξυπηρετήσει μία τεχνητή κρίση με την Τουρκία για την Κυπριακή ΑΟΖ που όμως λυμαίνεται το ΙΣΡΑΗΛ.

Ὁ Λαλιώτης, ἡ φτωχολογιὰ καὶ τὰ μυστήρια! 

(Visited 138 times, 1 visits today)
Leave a Reply