Ἀπόπειρες δολοφονίας πρωθυπουργοῦ μὲ παρούσα τὴν ΜΟΣΑΝΤ κι ἀποῦσα τὴν ΕΥΠ!

Οι φίλοι και νταβατζήδες του Σαμαρά και του Βαγγέλη αποπειράθηκαν δύο φορές να ξεκάνουν τον Καραμανλή.
Οι πραγματικοί προδότες δεν κινδύνεψαν ποτέ από τους …«αυθορμήτους» τρομοκράτες με τα γεμάτα βιβλιάρια στην Citibank.

Kάνουν ΟΛΟΙ τις πάπιες σαν να πρόκειται για κάτι ασήμαντο…
Είναι όμως οι ίδιοι που οδήγησαν στο τσακ-μπαμ βουλευτές στην φυλακή για τον στημένο φόνο ενός …όχι πρωθυπουργού.

(το άρθρο απεσύρθη από το κόντρα, αλλά μπορείτε να το βρείτε κι εδώ. Κρατήσαμε πάντως αντίγραφο)

Συλλήψεις για τις απόπειρες δολοφονίας κατά Καραμανλή

Εμπλοκή στενών συνεργατών του Γ. Παπανδρέου δείχνει η Δικαιοσύνη
Έχουν εντοπιστεί 12 Ελληνες και 8 ξένοι που εργάζονταν για λογαριασμό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών
Ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα αναμένεται να προκαλέσει το πόρισμα – φωτιά για τις δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός και τα σχέδια για την αποσταθεροποίηση της χώρας, το οποίο πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της kontranews, η ανάκριση έχει εντοπίσει πρόσωπα και υπηρεσίες τα οποία εμπλέκονται στην συνωμοσία που είχε στόχο τον πρωθυπουργό της χώρας και την ακύρωση των μεγάλων ενεργειακών και εξοπλιστικών συμφωνιών που επρόκειτο να υπογραφούν τότε με την Ρωσσία. Κατά πάσα πιθανότητα η Δικαιοσύνη θα διατάξει και συλλήψεις Ελλήνων που συμμετείχαν ενεργά, τόσο στις απόπειρες δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, όσο και στο δίκτυο κατασκοπείας που είχε στηθεί στο οποίο, σύμφωνα με το πόρισμα, είχε καθοριστικό ρόλο ο Άλεξ Ρόντος από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου.

Από την ανάκριση έχει τεκμηριωθεί η συμμετοχή τουλάχιστον 20 προσώπων, οι 12 εκ των οποίων είναι Έλληνες και οι υπόλοιποι εργάζονταν για λογαριασμό αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Το πόρισμα συνδέει το δίκτυο κατασκοπείας, τις υποκλοπές στα τηλέφωνα του πρωθυπουργού και των συνεργατών του και τις απόπειρες δολοφονίας κατά του Κ. Καραμανλή, με τις φωτιές στην Πελοπόννησο, αλλά και τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας.
Το υλικό που έχει συγκεντρωθεί δείχνει ενιαίο κέντρο καθοδηγήσεως, τόσο για τις απόπειρες, όσο και για την αποσταθεροποίηση και αποδίδει ενεργό συμμετοχή και ρόλο σε συγκεκριμένα στελέχη αμερικανικών υπηρεσιών αλλά και στον Άλεξ Ρόντο. Επίσης αποδίδονται ευθύνες ακόμα σε δύο στενούς συνεργάτες του Γ. Παπανδρέου, ο ένας εκ των οποίων είχε καταλάβει νευραλγική θέση στην κυβέρνηση μετά την πτώση Καραμανλή.

Από τα στοιχεία της ανακρίσεως προκύπτει ότι το σύστημα Παπανδρέου λειτουργούσε συμπληρωματικά με τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών, ενώ ο Άλεξ Ρόντος ήταν εκείνος που αξιολογούσε τις πληροφορίες που αφορούσαν στις συμφωνίες που επρόκειτο να υπογράψει ο Κ. Καραμανλής με τον Πούτιν.
Οι διώξεις που θα ασκηθούν είναι σε βαθμό κακουργήματος και τα αδικήματα που τελέστηκαν είναι κατασκοπεία, υποκλοπές, απόπειρα δολοφονίας και συμμετοχή σε εγκληματικές πράξεις που είχαν στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Το πρόβλημα που εντοπίζει η Δικαιοσύνη εστιάζεται στην συμμετοχή των Αμερικανών πρακτόρων, ο οποίοι βέβαια δεν πρόκειται να δεχθούν να δικαστούν από ελληνικά δικαστήρια λόγω ετεροδικίας.
Η δημοσιοποίηση του πορίσματος αναμένεται να προκαλέσει και τριβές στις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, αφού περιγράφει με στοιχεία και ονόματα όλες τις δράσεις των Αμερικανών πρακτόρων που είχαν στήσει το δίκτυο κατασκοπείας και οργάνωσαν μαζί με τους Έλληνες συνεργούς τους τις δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του Κ. Καραμανλή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην υπόθεση έχουν εμπλακεί και οι ρωσσικές μυστικές υπηρεσίες, αφού κλιμάκιο Ρώσσων πρακτόρων είχε αποτρέψει την μία από τις δύο δολοφονικές απόπειρες κατά του Κ. Καραμανλή.

Το κλιμάκιο Ρώσσων πρακτόρων είχε στα χέρια του καυτό υλικό από τις επιχειρήσεις αντικατασκοπίας. Οι έμπειροι πράκτορες είχαν γίνει η σκιά του Κ. Καραμανλή, ακυρώνοντας τα σχέδια των Αμερικανών συναδέλφων τους και των ιδιωτών συνεργών τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις απόπειρες που είχαν στόχο τον Κ. Καραμανλή, οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες χρησιμοποιούσαν επαγγελματίες δολοφόνους που δεν είχαν επίσημη σχέση με την υπηρεσία.

Οι δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του Κώστα Καραμανλή

Δύο φορές επεχείρησαν να σκοτώσουν τον Κώστα Καραμανλή, για να ματαιώσουν την μεγάλη συμφωνία με την Ρωσσία. Δυτικές μυστικές υπηρεσίες, είχαν εκπονήσει σχέδιο δολοφονίας του Έλληνα Πρωθυπουργού, τον οποίο και είχαν υπό συνεχή, στενή παρακολούθηση, στη βάση του μυστικού σχεδίου «Πυθία-I». Το σχέδιο αυτό, γνώριζε ο περιβόητος Άλεξ Ρόντος, ο οποίος ενημέρωνε τον Γιώργο Παπανδρέου κι εκείνος με την σειρά του, τους Αμερικανούς.

Η πρώτη απόπειρα

Σε μία τουλάχιστον περίπτωση, οι ομάδες των πρακτόρων της FSB ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους άνδρες που παρακολουθούσαν το αυτοκίνητο του Έλληνα Πρωθυπουργού στην περιοχή της Νέας Μάκρης Αττικής. Το συγκεκριμένο συμβάν τοποθετείται χρονικά μεταξύ 20 και 25 Απριλίου 2008, ενώ όπως τονίζεται η «εμπλοκή» δεν κράτησε πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, οι δύο ύποπτοι για την «δολοφονία του πρωθυπουργού», που επέβαιναν σε ένα Βαν, διέφυγαν με μια μοτοσικλέτα Εντούρο. Μέσα στο Βαν οι Ρώσσοι εντόπισαν εκρηκτικές ύλες αλλά και χάρτες που έδειχναν ότι το σχέδιο δολοφονίας του Ελληνα Πρωθυπουργού είχε εκπονηθεί από μέλη δυτικών μυστικών υπηρεσιών αλλά και της ισραηλινής Mossad.

Η δεύτερη απόπειρα
Η δεύτερη απόπειρα που έγινε στην οδό Κόνιαρη, ήταν με βόμβα που θα πυροδοτούνταν με τηλεχειριστήριο, όταν θα περνούσε ο Κ. Καραμανλής. Ο Καραμανλής δεν πέρασε από κει εκείνο το βράδυ και την γλύτωσε. Την επομένη ημέρα πυροτεχνουργοί της αστυνομίας την εξουδετέρωσαν με ελεγχόμενη έκρηξη.

κόντρα

Από ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ δεν ακούσαμε ούτε μισό σχόλιο κατά των …ιμπεριαλιστών που εμπλέκονται στα εσωτερικά μας χωρίς αναστολές.
Απόπειρες δολοφονίας του πρωθυπουργού με παρούσα τη Μοσάντ κι απούσα την ΕΥΠ.
Όλα κι όλοι διαβρωμένοι μέχρι το μεδούλι από τους επικυριάρχους

Δεν θα αλλάξει κάτι, όποιος και να είναι πρόεδρος πρωθυπουργός ή αρχηγός αξιωματικής ἀντιπολιτεύσεως ή κάποιου άλλου κόμματος, μικρού ή μεγάλου…
Η ΜΟΣΑΝΤ είναι παντού, στην Βουλη, στα ΜΜΕ, παντού ρουφιάνοι που δουλεύουν για τους ξένους.
Όποιος κάνει λάθος κίνηση τον ρουφιανεύουν και τελειώνει η καριέρα του.

Σίγμα

Υ.Γ. Ο Γ. Παπανδρέου σίγουρα δεν …«εμπλεκεται» διότι ακόμη είναι χρήσιμος!!!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply