Εἶναι κάπως …δύσκολο νὰ «ἀνακαλύψῃ» κάποιος Ἕλληνες στὴν …Ἑλλάδα!!!

Και που λες κύριε Νίκο Δήμου…
Γύρω στο 1100μχ κατέβηκαν στην Ελλάδα ακόμα και μισθοφόροι Βίκινγκ από περιοχές που σήμερα βρίσκονται στην Σουηδία. Όσοι από αυτούς πέθαιναν και θάβονταν στην Ελλάδα οι δικοί τους άνθρωποι, πίσω στον Βορρά, χάραζαν πέτρινες ταφικές Εἶναι κάπως ...δύσκολο νὰ «ἀνακαλύψῃ» κάποιος Ἕλληνες στὴν ...Ἑλλάδα!!!1πλάκες για να τους μνημονεύουν.
Κι εκεί ακόμα,παρά το γεγονός ότι ΔΕΝ υπήρχε Ελληνικό Κράτος, αναφέρονται πάντα σε …Ελλάδα και σε Έλληνες.

Εἶναι κάπως ...δύσκολο νὰ «ἀνακαλύψῃ» κάποιος Ἕλληνες στὴν ...Ἑλλάδα!!!2Δεν είναι πολύ δύσκολο να «ανακαλύψει» κάποιος Έλληνες στην Ελλάδα, εκτός κι αν υπάρχει …ξενοκίνητη σκοπιμότητα.
Κι αν Αλβανοί ή άλλοι ξένοι, εδώ κι αιώνες δηλώνουν, αισθάνονται και πολεμούν για το καλό της Ελλάδας, είναι για μένα πάλι καλοί Έλληνες.

Γι’ αυτό κύριε Δήμου, οι ελληνόφωνοι γενίτσαροι που υπηρετούν ξένα συμφέροντα και γλείφουν τους πισινούς των Σιωνιστών είναι Έλληνες τυπικά αλλά όχι ουσιαστικά, εκτός του ό,τι παραβιάζουν τις διατάξεις του Συντάγματος περί εσχάτης προδοσίας. Δεν γίνεται τέτοιοι υπάνθρωποι να μας παραδίδουν και μαθήματα …ελληνικότητας, ειδικά όταν γνωρίζουμε τις στενές σχέσεις που διαθέτουν με σιωνιστικά συμφέροντα.

Σίγμα

(Visited 37 times, 1 visits today)
Leave a Reply