Τὶς πιὸ ἄνανδρες δολοφονίες …«πολιτισμένοι» τὶς διέπραξαν!

ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ …«ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΤΙΣ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ!

Τις πιο άνανδρες δολοφονίες και γενοκτονίες, που γνώρισε ο πολιτισμός, τις πραγματοποίησαν οι «πολιτισμένοι» Δυτικοί και οι μισθοφόροι τους στο όνομα της Νέας Τάξεως.
Σιωνιστές οι μεγαλύτεροι δουλέμποροι και τοκογλύφοι-βρικόλακες, σιωνιστές οι χειρότεροι μαφιόζοι, σιωνιστές οι επιστήμονες πίσω από τις Ατομικές Βόμβες, σιωνιστές πίσω από τις γενοκτονίες σε Γιουγκοσλαβία, ΙΡΑΚ, Συρία, Σιωνιστές πίσω ΚΑΙ από τους δύο Παγκόσμιους Πολέμους, Σιωνιστές και οι πρωταγωνιστές στον εμφύλιο της Ελλάδας. Οι Άγγλοι που πρώτα χρηματοδοτούσαν κι εξόπλιζαν τους κομμουνιστές, στημ συνέχεια διέταξαν τον αφανισμό τους.
Και ξέρουμε για ΠΟΙΟΥΣ δούλευαν οι Άγγλοι…Τὶς πιὸ ἄνανδρες δολοφονίες ...«πολιτισμένοι» τὶς διέπραξαν!1

Οι κομμουνιστές ήξεραν να προκαλούν προβοκάτσιες για να πληρώνουν οι Έλληνες τα αντίποινα των Γερμανών και στον εμφύλιο φρόντιζαν ΠΑΛΙ να πληρώνουν με αίμα οι Έλληνες, για να ασκηθούν πιέσεις στους Άγγλους, με τον ίδιο τρόπο.
Οι Άγγλοι σκότωναν κομμουνιστές, οι κομμουνιστές σκότωναν Έλληνες και οι Έλληνες, θύματα σε μόνιμη βάση, μέχρι σήμερα, πληρώνουν και συντάξεις «Εθνικής» Αντίστασεως» σε 250.000 ανθρώπους.
Αν προσθέσουμε κι αυτούς που πέθαναν, μιλάμε για 500.000 αντιστασιακούς, που φυσικά ως νούμερο δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την πραγματικότητα.
Έτσι έπαιρνε το ΠΑΣΟΚ 45%.Τὶς πιὸ ἄνανδρες δολοφονίες ...«πολιτισμένοι» τὶς διέπραξαν!2

Στην μισή Ελλάδα παράνομες συντάξεις και στην άλλη μισή παρανόμους διορισμούς.
Ματώσαμε για να πληρώνουμε συντάξεις στους πράκτορες κι στους επαγγελματίες δολοφόνους των Άγγλων, που αμέσως μετά τον πόλεμο σκότωσαν περισσότερους Έλληνες από ό,τι οι Γερμανοί σε όλην την Κατοχή, και προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές στις υποδομές του Δημοσίου, επειδή οι …«Άγγλοι» απεφάσισαν να μην τους επιτρέψουν να συμμετέχουν στο τσιμπούσι της εξουσίας.

Σίγμα

(Visited 78 times, 1 visits today)
Leave a Reply