Γιατί ποτέ δέν ἔδειξαν τήν σφαίρα πού σκότωσε τόν Ἀλέξη;

Από προχθές το πρωί ακούμε να διαφημίζουν τις πορείες στην μνήμη του Αλέξη.
Μία ακόμη δόση τρόμου με μοναδικούς αποδέκτες εμάς τους πολίτες. Δράσεις που οργανώνει το πανίσχυρο σύστημα εναντίον των πολιτών και της περιουσίας τους, φροντίζοντας να μην ζημιωθούν ποτέ τα λαμόγια του συστήματος. Γιατί ποτέ δέν ἔδειξαν τήν σφαίρα πού σκότωσε τόν Ἀλέξη;

Μιλούν για μίσος και ταξικούς αγώνες και εννοούν εμάς τους φτωχούς.
Ποτέ δεν κινήθηκαν εναντίον των μαφιόζων του συστήματος, ποτέ δεν επιτέθηκαν στα λαμόγια του Κολωνακίου και της Εκάλης, ποτέ δεν απειλήθηκε ατομική περιουσία φοροφυγά βουλευτή ή μεγαλο-δημοσιογράφου ή εμπόρου όπλων.
Όλοι αυτοί μαζί από προχθές …θρηνούν για τον «δολοφονημένο» Αλέξη,  το πλουσιόπαιδο που σκότωσε, εν αγνοία του, ένας ασήμαντος μπατίρης αστυνομικός.
Κι αυτό το λάθος του φτωχού το πλήρωσαν εκατοντάδες άλλοι φτωχοί με μικρομάγαζα που τα είδαν να καίγονται με πρωτοβουλία των …«εξεγερμένων» Βορείων Πραστίων.

Στους φτωχούς μαγαζάτορες έκαναν επίδειξη ισχύος παιδιά βουλευτών και πλουσίων με πρόσχημα τον θάνατο του δικού τους επίσης πλουσίου Αλέξη. ΚΑΜΜΙΑ αριστερή ή δεξιά εφημερίδα δεν έδειξε ποτέ την σφαίρα που σκότωσε τον άτυχο Αλέξη. Μόνο η RealNews, σε εσωτερική σελίδα και χωρίς να ανεβάσει ποτέ και σκόπιμα το ίδιο άρθρο και στο ίντερνετ, ώστε να μην το δει σχεδόν κανείς.

Σας δείχνω την σχετική φωτογραφία και θα καταλάβετε τον σκοπό για τον οποίο ποτέ δεν την δημοσίευσε κανείς και δεν την έδειξαν ποτέ στην τηλεόραση.
Ο φανταστικός κόσμος μέσα στον οποίο μας έχουν φυλακισμένους… θέλει τον Αλέξη νεκρό από ΔΟΛΟ-φονία κι ΟΧΙ από τυχαίο εξοστρακισμό.
Ομοίως ο Ρωμανός είναι …αντισυστημικός και οι εκατομμυριούχοι του ΣΥΡΙΖΑ αγωνίζονται για την …«δίκαιη» αναδιανομή του πλούτου και τα δικαιώματα του εργάτη.

Σίγμα

(Visited 79 times, 1 visits today)
2 thoughts on “Γιατί ποτέ δέν ἔδειξαν τήν σφαίρα πού σκότωσε τόν Ἀλέξη;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Γιατί ποτέ δέν ἔδειξαν τήν σφαίρα πού σκότωσε τόν Ἀλέξη; | Idisis.eu

  2. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τὶ σοῦ κάνει μία (καλὰ «στοχευμένη») σφαίρα… | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply