Τὶ σοῦ κάνει μία (καλὰ «στοχευμένη») σφαίρα…

Για έναν μόνο Αλέξη, νεκρό από δυστύχημα, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν και πίεζαν για παραίτηση της κυβερνήσεως κι εκλογές, έχοντας πάρει σαφή εντολή από τους σιωνιστές τοκογλύφους.
Μαζί τους οι γενίτσαροι των ΜΜΕ…
(Ξέρετε… Αυτοί που πήραν τα θαλασσοδάνεια και συνεχίζουν να τ’ αρπάζουν χοντρά από τις Τράπεζες που εμείς διασώσαμε.)

Μετά που ανέλαβε το ΔΝΤ και ξεκίνησε επισήμως η λεηλασία και μέχρι σήμερα, μετά την δολοφονία 6000 πολιτών, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ δεν βρήκαν ΚΑΜΜΙΑ απολύτως αφορμή για να ρίξουν την κυβέρνηση.

Και δεν φαίνεται να υπάρχουν αφορμές…
300.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις, ανεργία στο 30%, χιλιάδες αυτοκτονίες, χιλιάδες στα συσσίτια, απαξίωση της ιδιωτικής και κρατικής περιουσίας με απώλεια τρισεκατομμυρίων ευρώ… Και όλοι αυτοί στηρίζουν με νύχια και με δόντια τους προδότες και συνωμότες.
Απόλυτη κυβερνητική σταθερότητα εξασφάλισαν στους προδότες οι γενίτσαροι της αντιπολιτεύσεως για να πάρουν κι αυτοί το …«χρίσμα» από τους τοκογλύφους.
Για να συνεχιστεί αδιάλειπτα η προδοσία και να ολοκληρώσουν την υφαρπαγή του εναπομείναντος πλούτου.

Γιατί ποτέ δέν ἔδειξαν τήν σφαίρα πού σκότωσε τόν Ἀλέξη;

Σίγμα

Έμποροι: Από 6 έως και 8 εκατoμμύρια ευρώ οι ζημιές από τα επεισόδια

Σε 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ εκτίμησε το μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της Αθήνας Γιώργος Φλωράς τις ζημιές που έχουν υποστεί έμποροι και επαγγελματίες απο τις καταστροφές που προκλήθηκαν μετά τις ταραχές της Παρασκευής.

Όπως ανέφερε ο κ. Φλωράς μιλώντας στον ΣΚΑΪ τα εμπορικά καταστήματα του κέντρου έχουν υποστεί ακόμα περισσότερες, ανυπολόγιστες ζημίες από τις 6000 πορείες και συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται ετησίως στην πρωτεύουσα.

Ενδεικτικό των σοβαρών καταστροφών είναι ότι τα συνεργεία του δήμου μάζεψαν συνολικά 50 τόνους από πέτρες, καδρόνια και απορρίμματα από το κέντρο!

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης διεφώνησε ανοικτά μέσω του ΣΚΑΪ με τον τρόπο που περιορίζει η αστυνομία τους αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια κατά την διάρκεια επεισοδίων όπως τα πρόσφατα. «Είναι δεύτερης και τρίτης κατηγόριας οι κάτοικοι των Εξαρχείων;» διερωτήθη. «Η περιοχή από αριστερή γειτονιά τείνει να εξελιχθεί σε γκρίζα νησίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμίνης.

Τάχθηκε δε, κατά της υπεραστυνομεύσεως, τονίζοντας ότι έχει προκαλέσει πρόβλημα. «Η Πολιτεία θα πρέπει να σκεφτεί και άλλες προσεγγίσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΣΚΑΙ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply