Θὰ χρωστοῦν μέχρι νὰ πεθάνουν…

«…Σύμφωνα με την έκθεση, οι ερωτηθέντες αναμένουν να πληρώνουν για τα χρέη τους έως την ηλικία των 53, ενώ εκτός από το 18% που αναμένει να πληρώνει χρέη για μια ζωή, άλλο ένα 25% αναμένει να ξεπληρώνει τα δάνειά του έως την ηλικία των 61 ετών….»

Σύμφωνα με οικονομική έκθεση
Θα χρωστούν μέχρι να πεθάνουν 64 εκατ. Αμερικανοί

Το 18% των Αμερικάνων πιστεύουν ότι δεν θα καταφέρουν να ξεχρεώσουν το χρέος τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, ποσοστό διπλάσιο από το 2013
Το χρέος έχει γίνει εφιάλτης για το 1/5 των Αμερικανών, σύμφωνα με οικονομική έκθεση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.

Όπως αναφέρει η έκθεση, το 18% των Αμερικανών πιστεύουν ότι δεν θα καταφέρουν να ξεχρεώσουν το χρέος τους για το υπόλοιπο της ζωής τους, ποσοστό διπλάσιο από το 2013.

Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές δανείων ανήλθαν στο 3,36% για το τρίτο τρίμηνο του 2014 ενώ οι καθυστερήσεις στις πιστωτικές κάρτες ανήλθαν στο 1,345, σύμφωνα με την TransUnion.

Το φοιτητικό χρέος, αυξήθηκε από 390 δισ. το 2005, στα 966 δισ. το 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Fed.

To φοιτητικό χρέος έφτασε τις 30.000 δολάρια σε έξι πολιτείες, σύμφωνα με το Project on Student Debt.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι ερωτηθέντες αναμένουν να πληρώνουν για τα χρέη τους έως την ηλικία των 53, ενώ εκτός από το 18% που αναμένει να πληρώνει χρέη για μια ζωή, άλλο ένα 25% αναμένει να ξεπληρώνει τα δάνειά του έως την ηλικία των 61 ετών.

Όσα περισσότερα χρόνια… ζει κάποιος, τόσο περισσότερο είναι πιθανό να αποπληρώσει το χρέος του, αναφέρει ο Martin Schulz, επικεφαλής αναλυτής της Fujitsu Research Institute στο Τόκιο.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply