Τὸ χρῆμα στὰ …μηχανήματα κι ὄχι στοὺς ἐργαζομένους!

Το κράτος με τους υπεράριθμους Δημοσίους Υπαλλήλους (όπως λένε αυτοί), δίνει 1.000.000 ευρώ σε ξένη εταιρεία και ξένα συμφέροντα, ώστε την δουλειά των σωφρονιστικών υπαλλήλων να την κάνουν μηχανήματα και αντί τα λεφτά να παραμένουν σε τσέπες πολιτών, για να τζιράρονται στην χώρα και να φορολογούνται εδώ, διοχετεύονται σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ κι από εκεί σε γνωστούς φορολογικούς παραδείσους.  

Αυξάνουν δηλαδή την ανεργία, καταστρέφουν οικογένειες, αυξάνουν το χρέος και στο τέλος θα αυξήσουν και τους φόρους για να καλυφθούν τα κενά που αφήνουν οι πολυεθνικές που φοροδιαφεύγουν.
Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα που κυβερνάται από πράκτορες ξένων συμφερόντων, που ενώ κατάφεραν να πτωχεύσουν τα μισά νοικοκυριά της χώρας, οι δικές τους περιουσίες πολλαπλασιάστηκαν μέσα στην κρίση.

 Το ίδιο κράτος, με τους υπεράριθμους Δημοσίους Υπαλλήλους, δεν έχει προσωπικό να ελέγχει την ποιότητα των σπουδών στα ιδιωτικά κολέγια και αρκείται να αναγνωρίσει ως έγκυρους τους τίτλους σπουδών, εφόσον τα κολέγια έχουν πιστοποίηση από …ΞΕΝΟΥΣ οργανισμούς.

Με τον ίδιο τρόπο έχουν ξηλώσει όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ποιότητος τροφίμων και φαρμάκων και γίνονται αποδεκτά ως υγιεινά τρόφιμα που φτιάχνονται από μεταλλαγμένους καρπούς και φάρμακα, που όμως δεν έχουν δοκιμαστεί επαρκώς.

Το κράτος που πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους,  ιδιωτικοποιεί και παραδίδει εξουσίες νομιμοποιήσεως σε ξένους κι ανεξέλεγκτους οργανισμούς και ιδρύματα, που ελέγχουν αλλά ΔΕΝ ελέγχονται.
Και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν αντιλαμβάνονται ότι μόλις οι πολιτικάντηδες κάνουν τις αλλαγές στο Σύνταγμα, θα φεύγουν από το Δημόσιο με τις κλωτσιές και με τα ΜΑΤ και τότε θα είναι αργά γιατί δεν θα έχουν ΟΥΤΕ τους νόμους με το μέρος τους.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply