Ἄλλος μὲ (τὸν ΣΥΡΙΖΑ), τὴν (νέα) …βάρκα μας…

Ο Βαλλιανάτος πάει στο ΠΟΤΑΜΙ, αυτό με τους ξένους χορηγούς.
Ξέρει κι αυτός από ξένους χορηγούς. Ως Φιλελεύθερη Συμμαχία θα ήταν λίγο δύσκολο να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι ανίδεοι ψηφοφόροι τους θα σκέφτονταν ότι κάτι δεν πάει καλά. Γι’ αυτό μπαίνουν στο ΠΟΤΑΜΙ ως προθάλαμο κι από εκεί θα είναι όλα πιο εύκολα. 

Κι ενώ ο Βαλλιανάτος είναι πρόεδος της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας», αυτός μπαίνει στο ΠΟΤΑΜΙ αλλά η «Φιλελεύθερη Συμμαχία» το …σκέπτεται!
Μια φαρσοκωμωδία, μία εικονική πραγματικότητα, όπου δεν τηρούνται ούτε τα …προσχήματα.

Και λόγω του ό,τι έμειναν μόνο 20 μέρες για τις εκλογές, θα δούμε πολλές ακόμα «κωλοτούμπες», ώστε να βρουν τρόπο να τρυπώσουν στην Βουλή όλοι οι πράκτορες και τα λαμόγια.        

Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Τζήμερος.
Μέχρι να αλλάξει ο εκλογικός νόμος τα μίνι Soroαποκόμματα, που το σύστημα διαφημίζει νύκτα-ημέρα, για να τα βάλει στο κάδρο από το πουθενά, θα πρέπει ενταχθούν σε μεγαλύτερους σχηματισμούς, για να φορτώσουν από τώρα στην πλάτη μας τους πράκτορες του συστήματος.
Αφού ακόμα και η …«πολυαγαπημένη» Ρεπούση κατάφερε να μπει στην Βουλή και να την χρυσοπληρώνουμε εμείς, που την …«λατρεύουμε», καταλαβαίνετε πόσο ικανό είναι το σύστημα, ώστε να καθοδηγεί τις εξελίξεις όπως ακριβώς βολεύει στους επικυριάρχους και ποτέ όπως βολεύει εμάς τον λαό.

To REUTERS των Rothschild φυσικά πάντρεψε το ΠΟΤΑΜΙ με τον ΣΥΡΙΖΑ από τώρα.
Και βάζει τα μικρά κόμματα στο κάδρο μιας και όλα είναι ελεγχόμενα από τα γνωστά κέντρα.

Κι άλλος για ΣΥΡΙΖΑ…

Σίγμα

ΥΓ: Γέμισε η πόλη μας εχθες με το έγχρωμο πολυτελές έντυπο του ποταμίσιου Θεοδωράκη… Οι Ξένοι Χορηγοί … βάζουν το χέρι βαθειά στην τσέπη. Και σκεφτείτε ότι οι ψηφοφόροι περιμένουν την σωτηρία τους  από όλους αυτούς που τ’ αρπάζουν από κερδοσκόπους και τοκογλύφους, για να υπηρετούν ξένα συμφέροντα.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἄλλος μὲ (τὸν ΣΥΡΙΖΑ), τὴν (νέα) …βάρκα μας…

Leave a Reply