Ὁ …«ἀριστερός» Λαζόπουλος ἔχει ἐλεγχθεῖ γιά τά 3.000.000 πού ἔβγαλε ἐκτός Ἑλλάδος;

 

Εχθές ο Άδωνις επιβεβαίωσε στην τηλεόραση ότι ο Λαζόπουλος έβγαλε στο εξωτερικό περισσότερα απο τρία εκατομμύρια ευρώ.
Για να έχει κάποιος τρία εκατομμύρια ευρώ καθαρά και ΝΟΜΙΜΑ στο χέρι, σημαίνει ότι πλήρωσε φόρους ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και βάλε . Σημαίνει δηλαδή ότι ο Λαζόπουλος είχε κερδίσει νόμιμα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ καθαρά και με την αποφορολόγηση του έμειναν στο χέρι τα τρία. 

Μετά από τέτοια επώνυμη καταγγελία, και μάλιστα πρώην Υπουργού, το ΣΔΟΕ έπρεπε ήδη να βρίσκεται στο σπίτι ή στην έδρα του Λαζόπουλου για επιτόπια έρευνα, πριν εξαφανιστούν τυχόν σημαντικά επιβαρυντικά στοιχεία.
Το ίδιο θα έπρεπε να συμβεί και με όλους τους αστέρες της Λίστας Λαγκάρντ, αλλά όπως διαπιστώνει κάποιος, το ΣΔΟΕ κάνει την …πάπια.
Είναι η ΙΔΙΑ υπηρεσία που μπήκε αυθημερόν στα γραφεία του Σειρηνάκη, με το που κυκλοφόρησε η ταινία της Τζούλιας, για να αρπάξει τα τεράστια έσοδα από τις πωλήσεις των DVD, μέσω προστίμων.
Είναι η ΙΔΙΑ υπηρεσία που έδειξε πρωτόγνωρο ενδιαφέρον για την ανακάλυψη σκελετών στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής των ντελιβεράδων και των πορτιέρηδων αλλά δεν βρήκε κανέναν λόγο να ψάξει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, παρά την δημόσια παραδοχή υπάρξεωης μαύρων ταμείων.

Οι βαλίτσες με τα εκατομμυρια που ανέφερε ο Τσουκάτος δεν ήταν αρκετά σοβαρός λόγος να ασχοληθεί το ΣΔΟΕ με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, που όχι μόνο διακινούσε χρήμα προερχόμενο από εγκληματικές ενέργειες, αλλά και που θα αφήσει ένα τεράστιο χρέος, το οποίο και θα επιβαρυνθούμε εμείς.

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply