Καλοπληρωμένες καὶ καλοοργανωμένες ἐκστρατεῖες κατασυκοφανήσεως …μουσουλμάνων!

Η Pamela Geller, γνωστή αθλία σιωνίστρια, ανέλαβε την συκοφάντηση όλων των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ.
To lobby των αθλίων, από το οποίο παίρνουν εντολές και οι κάφροι της Ελληνικής Κυβερνήσεως, πληρώνει συστηματικά δυσφημιστικές διαφημίσεις σε λεωφορεία, προκειμένου να δημιουργήσει καχυποψία και να φουντώσει το μίσος εναντίον των Μουσουλμάνων.

Καλοπληρωμένες καὶ καλοοργανωμένες ἐκστρατεῖες κατασυκοφανήσεως ...μουσουλμάνων!7
Δεν φτάνει δηλαδή που οι Σιωνιστές αφάνισαν 3.000.000 ανθρώπους σε Γιουγκοσλαβία, ΙΡΑΚ, Λιβύη, Συρία κι Αφγανιστάν αλλά τώρα θέλουν να τους καταστήσουν και θύτες και τρομοκράτες.

Επίκειται προφανώς νέα επίθεση σε κάποια μουσουλμανική χώρα, κατά τις …«τρομοκρατίας», από αυτούς που κατέλαβαν ισοπέδωσαν και λήστεψαν όλα τα Αραβικά κράτη, χωρίς την παραμικρή συνέπεια.
Μερικοί νεκροί στο Παρίσι… Παγκόσμια κινητοποίηση…
Μισό εκατομμύρια νεκρά μωρά στο ΙΡΑΚ …και δεν έμαθε κανείς τίποτα.

Την ίδια δουλειά κάνει και άλλη «δημοσιογράφος» …«περιούσια» επίσης, η Debbie Schlussel, που δημοσίευσε την γνωστή αθλιότητα για τους δήθεν παιδοφιλικούς γάμους της Χαμάς.
Αυτή την γελοία σιωνίστρια έσπευσε να καλύψει ο ΙΟΣ της Ελευθεροτυπίας της Μοσάντ, κατηγορώντας έναν χριστιανό, ακροδεξιό (όλα τα κακά μαζί σύμφωνα με τον ΙΟ) αντί της σιωνίστριας.

Προσοχὴ στὴν ἀντι-ἰσλαμικὴ προπαγάνδα!!!

Σημειώστε ότι για …«ΑΓΝΩΣΤΟ» λόγο οι Αμερικανοί φορολογούμενοι ματώνουν κάθε χρόνο για να ενισχύεται η άμυνα του Ισραήλ κατά 3 Δισεκατομμύρια δολάρια.
Ποιος θα μας εξηγήσει για ποιον λόγο, ποιος και με τι μούτρα φόρτωσε στις πλάτες των Αμερικανών τις στρατιωτικές δαπάνες του Ισραήλ;

Η έννοια του «επικυριάρχου», δηλαδή του …Δαυίδ (Ισραήλ) που έχει καβαλήσει τον …Γολιάθ (ΗΠΑ) είναι αισθητή.
Το ποιοι είναι οι πραγματικοί πλανητάρχες, το συλλογικό παράσιτο της ανθρωπότητας, όπως έγραψε ο Bakunin φαίνεται αλλά λίγοι το βλέπουν.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply