Ψευδῆ στοιχεῖα καὶ ἐκβιασμοὶ γιὰ νὰ …«ψηφίσουμε» αὐτὸ ποὺ μᾶς …ΔΙΕΤΑΞΑΝ!!!

Με εντολή των ξένων αφεντικών τα μικρά κόμματα, αυτά που δεν μπαίνουν στη Βουλή, δεν μπαίνουν ΟΥΤΕ στην TV.
Επειδή το σύστημα ζορίζεται να βγάλει αυτοδύναμη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ (του 3% και του 5% πριν μερικά χρόνια) προωθεί ένα τρίτο κόμμα ρυθμιστή γεμάτο γενιτσάρους . Ένα κόμμα που θα το χρειάζεται και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, για να σχηματίσουν κυβέρνηση, και το οποίο θα μπορεί να εκβιάζει, ώστε να επιταχύνεται η ατζέντα εκεί που τα κόμματα σκέφτονται το πολιτικό κόστος.

Τα μικρά κόμματα (κάτω του 3%) ή διαλύονται «αυθόρμητα» (ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ) ή εντάσσονται στα μεγάλα κόμματα (Οικωλόγοι).
Στην εικόνα διαλύσεως συνεισφέρουν τα ΜΜΕ, που φροντίζουν να κόβουν οποιαδήποτε δράση μικρού κόμματος, ώστε ο κόσμος να πιστέψει ότι το «μαγαζί» …έκλεισε.

Είναι χαρακτηριστική η ερώτηση που ακούγεται συχνά: «Που χάθηκαν οι τάδε;», «Που κρύβεται ο τάδε;», «Γιατί δεν βγαίνει να δούμε τι έχει να πει;» …πιστεύοντας ότι η απουσία από τα ΜΜΕ είναι οικειοθελής κι όχι τεχνητή.
Ο κόσμος πιστεύει ότι κρύβονται κι όχι ότι τους κρύβουν οι εφοπλιστές – καναλάρχες, για να φέρουν τα αποτελέσματα που θέλουν οι ξένοι.

Η εικόνα της …«τυχαίας» εξαφανίσεως των μικρών κομμάτων είναι μεγάλης σημασίας, ώστε οι μάγειρες να επιτύχουν βολικές εξελίξεις.
Ουσιαστική δημοκρατία ποτέ δεν είχαμε, καθώς όλα τα κόμματα εξουσίας μαγείρευαν τον εκλογικό νόμο, την κατανομή των εδρών και τα όποια bonus πάντα με γνώμονα την κατάληψη της εξουσίας, ακόμα κι όταν οι πολίτες αγωνίζονταν να ανατρέψουν τις «προβλέψεις».
Και φυσικά όπου δεν αρκούσε το …«μαγείρεμα», έπιανε δουλειά η …δικαιοσύνη.
Από τον καιρό των ειδικών δικαστηρίων με τον Ανδρέα είδαμε πόσο …παρεμβατική γινόταν η «τυφλή» δικαιοσύνη, για να ανατρέψει την εκάστοτε κυβέρνηση και να την αντικαταστήσει με μία πιο …βολική.

Ρεσιτάλ ασύστολης παπαριάς στα ΜΜΕ, στην προσπάθειά τους να επηρεάσουν, τελευταία στιγμή, την τεράστια μάζα των αναποφασίστων.
70% δίνει ο Ευαγγελάτος σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για να …«πειστούν» (κι όχι για να συρθούν) οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, εμπρός στον μπαμπούλα των απολύσεων, να στηρίξουν ένα από τα δύο κόμματα εξουσίας, με την ελπίδα να εξασφαλίσουν το μεροκάματο, όταν οι τοκογλύφοι ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ θα ζητήσουν να χυθεί «αίμα» στο Δημόσιο.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply