Ὅταν δὲν σὲ χρειάζονται ἄλλο…

Ὅταν δὲν σὲ χρειάζονται ἄλλο...Όταν πλέον δεν είσαι χρήσιμος στο σύστημα των νταβατζήδων που σε ανέβασε και σε στήριξε τόσα χρόνια στην εξουσία, έρχεται αναπόφευκτα η στιγμή που σε πετάνε στα σκουπίδια και στηρίζουν τον επόμενο.

Αντωνάκη τελείωσες!

Κώστας Ἀλεξίου

ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: ΣΑΜΑΡΑΣ… ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ MEGA

Αποδοχή σαρωτικής ήττας για τον Πρωθυπουργό αποτελεί η… τεχνητή κρίση που δημιούργησαν -σύμφωνα με πληροφορίες- στενοί συνεργάτες του, αναφορικά με το περιεχόμενο των ερωτήσεων που επρόκειτο να του τεθούν από την Ολγα Τρέμη, στην προγραμματισμένη για απόψε (22/01/2015) το βράδυ, συνέντευξη του κ. Σαμαρά στο MEGA.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός που μιλάει μόνο… μόνος του, ή σε καθαρά «αποστειρωμένο» δημοσιογραφικό περιβάλλον, προτίμησε να μεταβεί στον Πειραιά για τα εγκαίνια του Προβλήτα ΙΙΙ και όχι να δώσει μια ακόμη κακοστημένη τηλεοπτική παράσταση.

Άλλωστε, μετά τα μονοψήφια νούμερα θεαματικότητας των προηγούμενων συνεντεύξεών του, διεπίστωσε και ο ίδιος, αλλά και το… επικοινωνιακό του επιτελείο ότι η εποχή Σαμαρά έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα για τον ελληνικό λαό.

Ετσι, φθάσαμε στο πρωτοφανές φαινόμενο, ακόμα και στα μέχρι πρότινος μνημονιακά κανάλια, των καναλαρχών που έκαναν τα πάντα για να στηρίξουν την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, ο Πρωθυπουργός να ζητά «ασφαλές» περιβάλλον ερωτήσεων.

Ο Αντώνης Σαμαράς «τελείωσε» και για το MEGA και αυτή είναι η μεγάλη είδηση της σημερινής ημέρας…

(Visited 44 times, 1 visits today)
Leave a Reply