Λήξις …«ἐπαναστάσεως»!!! Θὰ πληρώσουμε κανονικά!!!

Λήξις ...«ἐπαναστάσεως»!!! Θὰ πληρώσουμε κανονικά!!!Τα χρέη προς τους περιουσίους τοκογλύφους (ΔΝΤ κι ΕΚΤ) θα πληρωθούν κανονικά και κατά προτεραιότητα  γιατί στους περιουσίους δεν σηκώνει εύκολα κάποιος κεφάλι.
Οι προσχεδιασμένες δήθεν …«μαγκιές» των «αριστερών» θα πληρωθούν αποκλειστικά από τους λαούς κι όχι από τους τοκογλύφους. Το κούρεμα που θα επιβαρύνει τους λαούς θα το διαχειριστούν οι περιούσιοι τραπεζίτες της Lazard, ώστε να μην γίνει κανένα λάθος εις βάρος των τραπεζών.
Σφυρίξατε λήξη της επαναστάσεως.

Σίγμα

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ BLOOMBERG

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας προκειμένου να καθησυχάσει τις αγορές ανακοινώνει νέο Μνημόνιο που βαφτίζει Μεσοπρόθεσμο

«Ο κ. Τσίπρας μπορεί να προσπαθεί να ξεγελάσει τις συνιστώσες του, αλλά οι χειρισμοί του είναι επικίνδυνοι για την χώρα», σχολίασε ο Κώστας Καραγκούνης με αφορμή την δήλωση του πρωθυπουργού στο Bloomberg.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ανέφερε ότι ο κ. Τσίπρας προκειμένου να καθησυχάσει τις αγορές, τις οποίες όμως – πρόσθεσε ο κ. Καραγκούνης – δεν αναγνωρίζει, βάζει στο συρτάρι το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και ανακοινώνει νέο Μνημόνιο που ο ίδιος το βαπτίζει Μεσοπρόθεσμο.

Ο κ. Καραγκούνης σημειώνει ότι την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός δηλώνει πλέον αποφασισμένος να αποπληρώσει, μέσω του νέου Μνημονίου μόνον τα δάνεια προς ΕΚΤ και ΔΝΤ και όχι τις υποχρεώσεις μας προς τους Ευρωπαίους φορολογούμενους από τους οποίους όμως ζητά την αλληλεγγύη τους.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ εξήγησε ότι για την αποπληρωμή των δανείων προς ΕΚΤ και ΔΝΤ προϋπόθεση είναι η ολοκλήρωση της αξιολογήσεως και η καταβολής της δόσεως των 7,5 δις, την οποία ο πρωθυπουργός δεν θέλει.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας δεσμεύεται για ριζικές μεταρρυθμίσεις ιδιαίτερα στο πελατειακό κράτος, και για πρωτογενώς ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, που σημαίνει, υπογράμμισε, νέο δάνειο για την αποπληρωμή των τόκων.

«Πώς όμως θα πετύχει ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς όταν μόνον οι άμεσες παροχές του ξεπερνούν τα 12 δις; Πώς θα καταπολεμήσει το πελατειακό κράτος, όταν καταργεί την αξιολόγηση και ανακοινώνει την πρόσληψη χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και μάλιστα χωρίς ΑΣΕΠ και αξιοκρατία; Τι είδους μεταρρυθμίσεις υπόσχεται, όταν ήδη έχει ανακοινώσει την ακύρωση των ιδιωτικοποιήσεων, την ακύρωση του ανοίγματος επαγγελμάτων, την επαναφορά των αιωνίων φοιτητών και τόσα άλλα;», αναρωτήθηκε ο κ. Καραγκούνης.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

 

(Visited 30 times, 1 visits today)
Leave a Reply