Ὁ …«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;

Θα πρέπει να παίρνουμε μαθήματα από τους επικυριάρχους.
Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ φαινόταν ότι εξυπηρετούσε την ατζέντα των σιωνιστών τα συγχαρητήρια έπεφταν βροχή.
Μόλις διανοήθηκε να φέρει μία αντίρρηση, άρχισε το …επικοινωνιακό ξύλο. Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;1
Πρέπει να μάθουμε κι εμείς δηλαδή να είμαστε ευέλικτοι όπως το σύστημα. Αυτοί που ΔΕΝ είναι βολικοί κι είναι εχθρικοί απέναντι στους τοκογλύφους είναι πρακτικά σύμμαχοί μας.
Οι εχθροί των εχθρών μας …φίλοι. 
Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;2Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;3
Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;6Όπως ακριβώς συνηθίζει να κάνει και το σύστημα. 

Οι Ευρωπαίοι και οι Σιωνιστές  δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τους ακροδεξιούς δολοφόνους της Ουκρανίας.
Καμμία απολύτως ανησυχία, κι ούτε τους αποκαλούν πλέον ακροδεξιούς, ούτε αντισημίτες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο, με το που ολοκληρώθηκε το πραξικόπημα καθάρισαν τους αρχηγούς του Δεξιού Τομέα κι ανέλαβε αρχηγός τους ένας σιωνιστής.

Ο ίδιοι Ευρωπαίοι ανησυχούν όμως που ο Καμμένος ανεφέρθη στους περιουσίους δημοσίως και κατάλαβαν ότι δεν τους πολυσυμπαθεί.
Και φυσικά όταν ακούς συνεχώς τους δολοφόνους της οικονομίας και της κοινωνίας μας να προωθούν συγκεκριμένο κόμμα για το συμφέρον τους,  καταλαβαίνεις το πραγματικό νόημα της λέξεως πράκτορας ξένων συμφερόντων.

Και φαντάζομαι ότι ελάχιστοι ξέρουν ΠΟΙΟΣ είναι ο Επίτροπος των Οικονομικών, των Φορολογικών και των Τελωνειακών θεμάτων  της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Υπήρξε και Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας (του Charlie, αχ Charlie!) και μαθητής του Strauss-Kahn…
Είναι o κ. Moscovici. Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;4
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ξαφνικά η «ορχήστρα» συντονίστηκε στον δήθεν …αντισημιτισμό του Καμμένου και την …«παρά φύσει» συνεργασία με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούσαν δικό τους δημιούργημα.

Το ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ μας διαφημίζει τον όμιλο ΜΜΕ του Soros Radio Free Europe/Radio Liberty, ως μαχητές της «Δημοκρατίας» (!) και φυσικά κτυπά και Καμμένο και Κοτζιά. Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;5
Και ποιος είναι άραγε αυτός ο blogger της ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που αποκαλεί τα εργαλεία του Σιωνισμού και των τοκογλύφων …«Μαχητές της Δημοκρατίας»;;;
Ένας κάποιος …Μάκης Μυλωνάς  που τον βλέπουμε στην φωτογραφία μαζί με τον SORO-Καμίνη,
Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;7 Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;8Ὁ ...«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;9

Οι ξένοι βρυκόλακες, όπως ο Soros, που βγάζουν δισεκατομμύρια κερδών κτυπώντας με μανία τις οικονομίες όλων των χωρών, έχουν τους δικούς τους φίλους κι ανθρώπους παντού. Και στην Πολιτική και στα Blog και στις εφημερίδες.
Αυτοί οι γύπες είναι φίλοι τους οπότε καταλαβαίνετε ποιοι είναι τα πραγματικά θύματα όλων αυτών.

Σίγμα

(Visited 67 times, 1 visits today)
0 thoughts on “Ὁ …«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως …«ἐπαναστατικά»!!! | Φιλονόη καὶ Φίλοι...

Leave a Reply