Ποινικοποιήθηκε ΚΑΙ στὴν Ἰταλία ἡ ἄρνησις τοῦ Ὁλοκαυτώματος!

Ψηφίστηκε η ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος και στην Ιταλία.
Η μία χώρα μετά την άλλη παίρνει μέτρα εναντίον της ελευθερίας της απόψεως, όταν αυτή αγγίζει τους επικυρίαρχους. Ποινικοποιήθηκε ΚΑΙ στὴν Ἰταλία ἡ ἄρνησις τοῦ Ὁλοκαυτώματος!

Μπορείς να αμφισβητήσεις την γενοκτονία των Αφρικανών, των Ιαπώνων, των Βιετναμέζων, των Ιρακινών, των Συρίων, των Παλαιστινίων, των Ελλήνων και ταυτόχρονα να κάνεις καριέρα στα γράμματα και στην Πολιτική.

Μπορείς επίσης να εισβάλλεις, να βομβαρδίζεις, να σκοτώνεις εκατοντάδες χιλιάδες μωρά και να συμμετέχεις σε όλες τις γενοκτονίες της Δύσεως ανά τον πλανήτη, χωρίς την παραμικρή συνέπεια.

Αλλά αν αμφισβητήσεις οτιδήποτε αφορά στο Ολοκαύτωμα της εκλεκτής φυλής του θεού πας …φυλακή.

Ο Bush, ο Blair, η Albright, o Dick Cheney κι o Rumsfeld  κυκλοφορούν ελεύθεροι κι απολαμβάνουν τα δισεκατομμύρια που έβγαλαν από τον πόλεμο κατά του ΙΡΑΚ, αφού σκότωσαν 1.500.000 Ιρακινούς και 5-6000 Αμερικανούς Στρατιώτες, γιατί δεν αμφισβήτησαν ποτέ την βιομηχανία του Ολοκαυτώματος.

Σίγμα

(Visited 1,569 times, 1 visits today)
6 thoughts on “Ποινικοποιήθηκε ΚΑΙ στὴν Ἰταλία ἡ ἄρνησις τοῦ Ὁλοκαυτώματος!

 1. Εγώ πιστεύω 3 τεινά:
  α) το ότι οι εβραίοι είναι τόσο ηλίθιοι που θα αφεθούν να τους κατηγορήσει όλη η ανθρωπότητα και πάλι.
  β) το ότι οι εβραίοι είναι πάρα πολύ λίγοι (αυτό είναι το φυσικό) για τις συκοφαντίες απέναντί τους.
  γ) μας κυβερνάν άρρωστοι που που μπορεί να παρουσιάζονται ως εβραίοι γιατί ως υποψήφιος νεοταξίτης και παγκόσμιος εξουσιαστής, δεν μπορεί να είσαι τόσο βλάκας ώστε συνεχώς να στοχεύεις τον εαυτό σου.

   • ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ … ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΑΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ . Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΕΚΜΕΡΙΩΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ … ΧΑΡΙΝ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ Ή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ … ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ, … ΑΔΙΑΦΟΡΟΝ . ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΘΕΛΩ Ή ΔΙΑΤΕΙΝΟΜΑΙ Ή ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ …. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΘΕΙ , ΕΝΟΧΗΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΛΟΓΟ … ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ … ΠΡΟΤΕΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ .ΕΤΣΙ , ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ … ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ Ή ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΤΟ ΧΕΡΙ, ΤΑ ΙΧΝΗ, ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ … ΥΠΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ . Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ . ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ … ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ . ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ … ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΟ , Η Θ Ο Σ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ, Λ Ο Γ Ι Κ Η Σ
    ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ Π Α Ρ Α Λ Ο Γ Ο Υ . DR SPIRO APOSTOLOU

Leave a Reply