Καὶ τώρα περάσαμε στὴν …«συμπόνια»!!!

Καὶ τώρα περάσαμε στὴν ...«συμπόνια»!!!1Κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον αρχισυντάκτη της Bild και της Hurryiet.

Ἀνθελληνικὴ καὶ ῥατσιστικὴ ἐπίθεσις κατὰ τῆς Ἑλλάδος.

Ποιός ἐξυπηρετεῖται ἀπό τήν δημιουργία συνθηκῶν μίσους;

Γερμανοὶ δημοσιογράφοι παραδίδουν μαθήματα δεοντολογίας!

Σίγμα

Δακρύβρεχτο άρθρο της Bild για την Ελλάδα στα ελληνικά – Ποιος είναι ο Kai Diekmann

Ο διευθυντής της εφημερίδας BILD, Kai Diekmann, γράφει άρθρο στα ελληνικά, αυτή την φορά, δείχνοντας «συμπόνοια» για τους ταλαίπωρους Έλληνες, και προτρέποντας τους να κάνουν έναν καινούργιο ξεκίνημα έξω από το ευρώ.

Προφανώς κάποιο ρόλο για την συγγραφή αυτού του άρθρου από τον ίδιο τον διευθυντή έπαιξε η στάση της Ενώσεως Γερμανών Δημοσιογράφων που ζήτησε από την Bild να σταματήσει την «εκστρατεία κατά της Ελλάδας».

«Το σωσίβιο που έριξε η Ευρώπη στην Ελλάδα είναι από μολύβι» λέει ο Diekmann και τονίζει ότι η BILD δεν θα σταματήσει να ζητά έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Τέλος, συμπάσχοντας με τους Έλληνες, που έχουν χάσει τα πάντα από την κρίση, τους εύχεται ένα καλλίτερο μέλλον.

Το άρθρο της Bild.

H Ελλάδα είναι κακοποιημένη. Οι άνθρωποι υποφέρουν λόγω των μεγάλων χρεών και της δυσκολότερης οικονομικής κρίσεως στην ιστορία της Ενωμένης Ευρώπης. Η ανεργία σβήνει από μια ολόκληρη γενιά την ελπίδα και το μέλλον.

Από το κράτος λείπουν οι δομές, οι θεσμοί, αλλά κυρίως οι ανιδιοτελείς πολιτικοί και η ελίτ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν για να βγει η χώρα από αυτήν την καταστροφή.

Η βοήθεια δισεκατομμυρίων από την Ευρώπη – που συνεχίζεται -βοηθούν απλώς στην εξυπηρέτηση των τεραστίων χρεών. Δεν μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη. Αντιθέτως εμποδίζουν μια αληθινά καινούργια αρχή.

Το σωσίβιο που έριξε η Ευρώπη στην Ελλάδα είναι από μολύβι.

Η εφημερίδα BILD δεν θα κουραστεί να κριτικάρει την λανθασμένη πολιτική της Γερμανίας και της Ευρώπης για την Ελλάδα.

Η εφημερίδα BILD δεν θα σταματήσει να επισημαίνει το γεγονός, πως οι υποσχέσεις τόσο των δικών μας όσο και των Ελλήνων πολιτικών δεν τηρήθηκαν.

Η θέση της εφημερίδας BILD είναι ξεκάθαρη: η Ελλάδα χρειάζεται ένα καινούργιο ξεκίνημα χωρίς το Ευρώ.

Αλλά η εφημερίδα BILD δεν στέκεται μόνο στο πλευρό της Γερμανίας αλλά και στο πλευρό των ανθρώπων της Ελλάδας.

Συμπάσχουμε με τους ανθρώπους, οι οποίοι υποφέρουν από αυτή την κρίση και έχουν χάσει τα πάντα. Οι δημοσιογράφοι μας, ενημερώνουν συνεχώς για την εξαθλίωση μιας ολόκληρης χώρας, για τα συσσίτια, για άπορους ανθρώπους οι οποίοι πρέπει να σκαλίζουν σωρούς σκουπιδιών για να βρουν φαγητο.

Η εφημερίδα BILD έγραψε πραγματικά ρεπορτάζ για την οικονομική ανέχεια αλλά και το θράσος των ελίτ και των κυβέρνησεων της Ελλάδας.

Δεν είναι εύκολο να δείξεις κατανόηση όταν γίνονται διαδηλώσεις στις οποίες χλευάζεται η Γερμανία, σε όλες τις προσβολές των Ελλήνων πολιτικών σε σχέση με την γερμανική αλληλεγγύη, δεν ειναι εύκολο να δείξεις αλληλεγγύη όταν οι πολίτες είναι υπέρ των δεξιών, των αριστερών, των ριζοσπαστικών κομμάτων της Ελλάδας που ακολουθούν τέτοιες πολιτικές.

Δεν είναι άλλωστε στόχος μας λόγω πολιτικής ορθότητας να παραβλέπουμε καταστροφικές εξελίξεις. Αλλά ένα είναι τελείως ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο: στους ανθρώπους της Ελλάδας «τους Έλληνες», ευχόμαστε ένα καλλίτερο μέλλον.

Ένα μέλλον, στο οποίο οι γονείς να μπορούν να φροντίζουν τα παιδιά τους και οι νέοι να μην βυθίζονται στην απόγνωση.

Ένα μέλλον, στο οποίο μια οικονομικά δυνατή Ελλάδα θα κάνει υπερήφανους τους ανθρώπους της.

Ένα τέτοιο μέλλον είναι το καλλίτερο για την Ελλάδα, τους ανθρώπους της και την Ευρώπη.Καὶ τώρα περάσαμε στὴν ...«συμπόνια»!!!3

Ποιος είναι ο Kai Diekmann;

Ο Kai Diekmann είναι Γερμανός δημοσιογράφος. Από το 1998 μέχρι το 2000 ήταν εκδότης της Welt am Sonntag. Από τον Ιανουάριο του 2001 είναι διευθυντής της Bild. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Τουρκικής Hürriyet.

Ο Kai Diekmann έκανε μήνυση στην Βερολινέζικη καθημερινή εφημερίδα Die Tageszeitung, όταν τον Μάιο του 2002, ισχυρίστηκε ότι ο Diekmann ψάχνει τρόπους να κάνει εγχείρηση για επιμήκυνση του μικρού του πέους με μέλη από πτώματα. Ζήτησε 30.000 αποζημίωση για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής. Το δικαστήριο δικαίωσε εν μέρει το αίτημα του, χωρίς όμως το αίτημα της αποζημιώσεως, καθώς όπως αποφάνθηκε, και ο ίδιος ως διευθυντής της Bild έχει παραβιάσει πολλές φορές τις ιδιωτικές ζωές των άλλων.

Όμως ο Diekmann είναι και μέλος της Atlantik-Brücke και μάλιστα ανήκει στους «Νέους Ηγέτες». Το Atlantik-Brücke (Ατλανική Γέφυρα) ιδρύθηκε το 1952 (δηλαδή, λίγο μετά τον β’ΠΠ) ως ένας ιδιωτικός, μη-κομματικός και μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με στόχο την οικονομική, εκπαιδευτική και στρατιωτική-πολιτική γέφυρα μεταξύ «της νικηφόρου δυνάμεως των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας».

Liste von Mitgliedern der Atlantik-Brücke

Τα μέλη σήμερα ξεπερνούν τα 500 και είναι ηγέτες από τον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, την οικονομία, την πολιτική, τα μέσα ενημερώσεως, και την επιστήμη. Η Γέφυρα του Ατλαντικού λειτουργεί ως δίκτυο και ιδιωτικό συμβουλευτικό ινστιτούτο πολιτικής.

Στον κατάλογο των μελών της Γέφυρας του Ατλαντικού πρώτο και καλλίτερο φιγουράρει το όνομα της οικογένειας Ροθστσάιλτνς, ακολουθούν, Μέρκελ, Ροκφέλερ και πολλά άλλα της γνωστής παγκόσμιας ελιτοπαρέας (ή αλητοπαρέας)

Τι άλλο όμως είναι ο κος Diekmann; Όπως αναφέρεται στο best seller Bought Journalism (Πουλημένη Δημοσιογραφία), ο κος Diekmann είναι απλά ένας πράκτορας της CIA.

Πρέπει στ’ αλήθεια να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί η Bild έχει φαγωθεί να βγει η Ελλάδα από το ευρώ και επιθυμεί διακαώς το Grexit;Καὶ τώρα περάσαμε στὴν ...«συμπόνια»!!!2

Μπορεί το μόριο του κου Diekmann να είναι όντως μικρό, πράγμα παντελώς αδιάφορο για τον Ελληνικό λαό, αλλά η μύτη του είναι μεγάλη και προσπαθεί να την χώσει στις ελληνικές υποθέσεις με τον ένα ή άλλο τρόπο.

Όσο για τον ενδιαφέρον του και την συμπόνοια του για τους ανέργους και εκείνους που τρώνε από τα σκουπίδια και πόσο «οι ανιδιοτελείς πολιτικοί και η ελίτ που θα μπορούσαν να βοηθήσουν» δεν μας πείθει, αφού αυτοί είναι η παρέα του και απλά γι’ αυτούς δουλεύει.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
allnewz

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Καὶ τώρα περάσαμε στὴν …«συμπόνια»!!!

Leave a Reply